in , ,

‘Sosyete Polisi’ Eddie Murphy Geri Dönüyor: “Beverly Hills Cop: Axel F” Filminden Fragman Yayınlandı

Beverly Hills Cop: Axel F fragmanı paylaşıldı. Eddie Murphy, 30 yıl sonra bir kez daha Sosyete Polisi’ni canlandırıyor.

Beverly Hills Cop: Axel F Fragman - Sosyete Polisi 4
- Reklam -
- Reklam -

Beverly Hills Cop: Axel F fragmanı yayınlandı. Netflix, Eddie Murphy’nin ikonik karakteri Axel Foley’yi bir kez daha izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

İlk bakışı geçen kasım ayında yayınlanan Beverly Hills Cop 4 filmi ufukta gözüktü. Serinin yeni halkası, 1994’teki son filmden bu yana beklenen bir devam macerasını işaret ediyor.

Oscar adayı aktör Eddie Murphy’nin 1984’te ilk defa canlandırdığı Axel Foley karakterinin ikinci macerası 1987’de, son yapımı ise 1994’te yayınlanmıştı. Beverly Hills Cop serisi aynı zamanda video oyun formatında da hayranlarıyla buluşmuştu.

- Reklam -

Beverly Hills Cop Axel F: Fragman

Aradan geçen yaklaşık 30 yıl sonra hikâye yeni bir bakış açısıyla devam ediyor. Kültürel bir fenomene dönüşen Axel Foley karakteri, Murphy’nin aksiyon ve komedi türlerinde aranan isimlerden olmasında önemli bir rol oynamıştı. Oyuncunun en ikonik karakterlerinden birisi olarak anılan Foley’nin yeni macerasında yönetmen koltuğuna daha çok reklam filmleriyle tanınan Mark Molloy geçiyor.

Beverly Hills Cop: Axel F Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Beverly Hills 4 filminin oyuncu kadrosunda Eddie Murphy’ye Joseph Gordon-Levitt, Taylour Paige, Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser, Bronson Pinchot ve Kevin Bacon eşlik ediyor.

Serinin yeni bölümünde Foley, Taylour Paige tarafından canlandırılan kızının tehlikeyle karşı karşıya kalmasıyla bu defa daha kişisel bir maceraya atılıyor. Foley, Joseph Gordon-Levitt’in canlandırdığı hayat dolu yeni ortağıyla birlikte aksiyon dolu bir serüven yaşıyor.

- Reklam -

Foley’nin dostları Billy Rosewood (Reinhold) ve John Taggart (Ashton) ile yeniden bir araya gelmesiyle hikâye bir adım daha ileri gidiyor. Nihayetinde derinlerde saklanan bir komployu ortaya çıkartmak için ekip yeniden güçlerini birleştirmek durumunda kalıyor.

Beverly Hills Cop 4 - Sosyete Polisi Eddie Murphy

Serinin dördüncü filmi 2000’li yıllarda Paramount Pictures tarafından geliştirme aşamasına alınmış ancak proje o dönemde sonuca ulaşamamıştı. Zamanla rafa kaldırılan film Ekim 2019’da yeniden gündeme taşındı. Netflix, serinin haklarını Paramount’tan satın aldı ve harekete geçti.

Beverly Hills Cop: Axel F filmi 2024 yılı içerisinde Netflix kütüphanesinde yayına girecek.

Beverly Hills Cop: Axel F fragmanı hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Murderbot Diaries Dizisi Katilbot Gunlukleri Dizi

Hugo Ödüllü Bilimkurgu Serisi “The Murderbot Diaries” Apple TV+ Dizisi Oluyor

Death Stranding Film A24

Hideo Kojima’nın “Death Stranding” Oyunu, A24 Tarafından Beyaz Perdeye Uyarlanıyor