in ,

Matt Smith, Nick Cave’in “The Death of Bunny Munro” Romanından Uyarlanacak Dizinin Başrolünü Üstlenecek

The Death of Bunny Munro dizisi için çalışmalar başladı. Matt Smith, Nick Cave uyarlaması yapımda başrolü canlandıracak.

The Death of Bunny Munro Dizi Nick Cave Uyarlama Matt Smith
- Reklam -
- Reklam -

The Death of Bunny Munro dizi uyarlaması yolda. Nick Cave imzalı romanın adaptasyonu Sky kanalında yayınlanacak ve başrolünde Doctor Who’nun yıldızı Matt Smith yer alacak.

Türkçeye Avi Pardo tarafından çevrilen ve 2009’da Siren Yayınları tarafından Bunny Munro’nun Ölümü adıyla yayımlanan Nick Cave kitabı dizi oluyor.

Roman, karısının intiharının ardından kendisini alkol bağımlılığı ve önlenemez bir çapkınlığın ortasında bulan Bunny Munro’nun hikâyesini konu alıyor. Kapı kapı gezen bir güzellik ürünleri satan karakter ve 9 yaşındaki oğlu, Güney İngiltere’de Brighton’a doğru destansı ve giderek kontrolden çıkan bir yolculuğa atılıyorlar.

- Reklam -

The Death of Bunny Munro Dizisi - Nick Cave Uyarlama - Matt Smith

Ünlü müzisyen Nick Cave’in ikinci romanı The Death of Bunny Munro’dan uyarlanacak dizi, BAFTA ödüllü Somewhere Boy’un senaristi Pete Jackson tarafından adapte edilecek. Yapım Clerkenwell Films ile Sky Studios işbirliğiyle geliştirilecek.

The Death of Bunny Munro Dizisi Nick Cave’den Parçalara da Ev Sahipliği Yapacak

Nick Cave, eski Doctor Who yıldızı Matt Smith’in başrolünde yer alacağı The Death of Bunny Munro uyarlaması için birçok parça hazırlayacak.

Aynı zamanda House of the Dragon, The Crown ve Last Night in Soho ile tanınan Matt Smith yapıma dair şu ifadeleri kullandı:

“Nick Cave ile birlikte çalışmak büyük bir onur. Aşk, keder ve kaos üzerine muhteşem bir keşif. Özünde, kaybolmuş ve değişimle başa çıkan bir baba ve oğul hakkında derin, zor ve hassas bir hikâye.”

Matt Smith - Dizi

- Reklam -

Dizinin çekimleri 2024 baharında İngiltere’nin güneyinde başlayacak. Yapım İngiltere’de Sky Atlantic ve yayın servisi NOW’da üzerinden yayınlanacak. NBCUniversal Global Distribution, Sky Studios adına dizinin uluslararası haklarını temsil edecek. Projenin dünya çapında hangi kanallar üzerinden izlenebileceği şu an için bilinmiyor.

Yapımın oyuncu kadrosu, çıkış tarihi ve uluslararası yayını hakkındaki detaylar yakın gelecekte belli olacak.

Trainspotting romanıyla tanınan İskoç yazar Irnive Welsh, eser için şunları kaydetmişti:

“Franz Kafka, Benny Hill ve Cormac McCarthy, Brighton sahilinde bir araya gelselerdi Bunny Munro’yu yazarlardı herhalde. Nick Cave’in kendine özgü dehşetini ve insanlığını yansıtan, okunması gereken bir roman Bunny Munro.”

Sizler The Death of Bunny Munro’nun ekrana uyarlanması hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni dizi haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Boys: Mexico - Yeni Spin-off Dizisi

Yeni “The Boys” Dizisi Geliyor: Sıradaki Spin-off Meksika’da Geçecek

Post Apokaliptik Filmler: En İyi Kıyamet Sonrası

Tüm Zamanların En İyi 15 Post Apokaliptik Filmi