in , , ,

Netflix’in “Doraemon” Yaratıcısının Kült Mangasından Uyarladığı “T.P Bon” Animesinden İlk Fragman

T.P Bon animesinin ilk fragmanı yayınlandı. Netflix, anime izleyicilerini Fujiko F. Fujio’nun zamanda yolculuk macerasına davet ediyor.

T.P Bon Fragmanı: Netflix'ten Yeni Anime
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, Doraemon’un yaratıcısı Fujiko F. Fujio’nun bir diğer kült mangasından uyarlanan T.P Bon animesinin ilk fragmanını paylaştı. Bones stüdyosunun animasyon işlerini üstlendiği dizi, ilk sezonuyla platformda yerini almaya hazırlanıyor.

T.P Bon, sıradan bir ortaokul öğrencisi olan Bon Namihira’nın (Akihisa Wakayama), gelecekten gelen Zaman Devriyesi ajanı Ream Stream (Atsumi Tanezaki) tarafından zamanda yolculuğa çıkarılmasını konu alıyor. Gizemli Buyoyon (Mamoru Miyano) da bu ekibe katılıyor. Üçlünün görevi, tarihin akışını değiştirmeden geçmişe müdahale ederek hayatları kurtarmak.

Açılımı Time Patrol Bon olan animenin ilk fragmanında, Bon’un Mısır Piramitleri’nin inşası, Feodal Japonya, Yunan-Pers Savaşları gibi kritik dönemlere yolculuk ettiği görülüyor. Her ne kadar zaman zaman tereddütler yaşasa da Bon, Ream ve ekibi tarihin ince çizgisini korumaya çalışarak görevlerini sürdürüyor.

- Reklam -

T.P Bon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Netflix’in tek cümlelik tanıtım metni ise şöyle:

“Zaman Devriyesi’nin üstlendiği bir göreve yanlışlıkla dâhil olan Bon, masum hayatları kurtarmak için Ajan Ream ile iş birliği yapar ve tarihin önemli olaylarına bizzat tanık olur.”

Michiru Oshima’nın (Little Witch Academia) müziklerini üstlendiği T.P Bon’un kadrosunda sesleriyle ayrıca Tomoyo Kurosawa, Yoko Hikasa, Setsuo Ito ve Saho Shirasu gibi isimler de yer alıyor. Masahiro Ando’nun yönettiği dizinin ilk sezonu 2 Mayıs 2024’te, 2. sezonu ise 17 Temmuz 2024’te tüm bölümleriyle Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

T.P Bon Fragmanı: Netflix’ten Yeni Anime

- Reklam -

Fujio manganın ilk bölümünü 1978-1979 yıllarında Ushio Publishing’in yayınladığı Monthly Shōnen World dergisinde, ikinci bölümünü 1980-1983 yıllarında ve üçüncü bölümünü 1984-1986 yıllarında aynı dergide serileştirdi. Manga 1989 yılında bir anime özel bölümüne ilham kaynağı da oldu.

Doraemon ile adından tüm dünyaya söz ettirmeyi başaran Fujiko F. Fujio’nun bu yeni zamanda yolculuk serüveni, bu sefer geçmişe bir yolculuk vaat ediyor. Tarihin derinliklerine dalacak T.P Bon, seyircileri büyülemeye aday görünüyor. Çizgi roman uyarlaması animeler açısından başarılı bir dönemden geçilirken, Netflix’in bu hamleyle kült bir eseri daha gündeme taşıması bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Yeniden Uyarlaması Yapılan 10 Dikkat Çekici Anime Serisi

T.P BON Anime Netflix

T.P Bon fragmanını izlemiş miydiniz? Animenin ilk fragmanını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Hindustan Times

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yüzyıllık Yalnızlık Dizisi Fragman

Gabriel García Márquez’in Kült Romanı “Yüzyıllık Yalnızlık” Netflix Dizisi Oluyor: İşte İlk Fragman

Sweet Tooth 3. Sezon Fragmanı: Final Vakti

“Sweet Tooth” Dizisinin 3. ve Final Sezonundan İlk Fragman