in ,

Arnold Schwarzenegger’lı “Fubar”ın 2. Sezon Kadrosuna Carrie-Anne Moss Katılıyor

Carrie-Anne Moss, Fubar 2. Sezon oyuncu kadrosuna katıldı. Netflix’in aksiyon dizisinin başrolünde Arnold Schwarzenegger yer alıyor.

Carrie-Anne Moss Fubar 2. Sezon Kadrosuna Katıldı
- Reklam -
- Reklam -

Carrie-Anne Moss, Netflix’in gizem-aksiyon dizisi Fubar’ın 2. sezon kadrosuna dahil oldu. Ünlü oyuncu, Arnold Schwarzenegger’in canlandırdığı Luke Brunner karakteriyle geçmişte tutkulu bir ilişki yaşamış eski bir Doğu Almanya casusunu oynayacak.

İlk sezonunda Arnold Schwarzenegger’in CIA ajanı Luke Brunner’ın kızını kurtarma macerası anlatılan dizide, 2. sezonda eski aşklardan birinin dünyayı tehdit etmesi söz konusu olacak. Moss’un hayat vereceği Greta Nelso karakteri, geçmişte Luke ile yakın bir bağ kurmuş olsa da artık dünyanın düzenini bozmak isteyen biri hâeline gelecek.

Ünlü Matrix serisindeki Trinity rolüyle akıllara kazınan Carrie-Anne Moss, aynı zamanda Star Wars evrenine de dahil olmaya hazırlanıyor. Oyuncu, Disney+ platformunda yayınlanacak The Acolyte dizisinde yer alacak.

- Reklam -

Carrie-Anne Moss Fubar 2. Sezon Kadrosuna Katıldı

Fubar’ın 2. sezon kadrosunda Schwarzenegger ve Moss’a ayrıca Monica Barbaro, Fortune Feimster, Travis Van Winkle, Jay Baruchel, Aparna Brielle, Andy Buckley, Milan Carter, Fabiana Udenio ve Barbara Eve Harris eşlik edecek.

Carrie-Anne Moss, Fubar 2. Sezonda Düşman Karakteri Canlandıracak

Dizinin yaratıcısı ve yazarı Nick Santora, yeni sezonda da görev başında olacak. Arnold Schwarzenegger ise yapımcı rolüyle yerini koruyacak. Skydance Television yapımı olan dizi, aksiyon, gizem ve komedi unsurlarını bir arada sunuyor.

76 yaşındaki Schwarzenegger, geçen mart ayında kalp ameliyatı geçirmiş ve 2. sezon çekimlerine nisan ayında başlayacağını duyurmuştu. Ünlü oyuncu, sağlık sorunlarının dizinin çekim sürecine engel olmayacağını paylaşmıştı. Ancak henüz yayın tarihi ile ilgili bir bilgi bulunmuyor.

- Reklam -

Arnold Schwarzenegger'lı "Fubar"ın 2. Sezon Kadrosuna Carrie-Anne Moss Katılıyor

Mayıs 2023’te yayınlanan ilk sezonuyla izleyicilerin ilgisini toplayan Fubar’ın 2. sezon macerası, eski dostlukların ve aşkların gölgesinde geçecek gibi görünüyor. Moss’un katılımıyla kadrosu daha da güçlenen dizinin, bir kez daha aksiyonu bol dozlarda sunması bekleniyor. Schwarzenegger ve Carrie-Anne Moss ikilisinin kimyası ise merak uyandırıyor.

Fubar 2. sezondan sizlerin beklentileri neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


Dizi dünyasından daha fazla haber için bizleri X, Facebook, Instagram ve Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Dumrul Dumrul dedi ki:

    Civardagezer, iyi bir natural vücut geliştirmeciydi fakat diziyi beğenmemiştim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Boys 5. Sezon - Prime Video

Henüz 4. Sezonu Yayınlanmamıştı: “The Boys” 5. Sezon için Resmi Onayı Aldı

Supergirl: Woman of Tomorrow Vizyon Tarihi Belli Oldu

Milly Alcock’lı “Supergirl: Woman of Tomorrow” Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu