in , ,

“Sweet Tooth”un Final Sezonundan Yeni Fragman Yayınlandı

Sweet Tooth final sezonu için yeni fragman yayınlandı. Netflix’in popüler çizgi romandan uyarladığı dizi

Sweet Tooth Final Sezonundan Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Sweet Tooth final sezonundan yeni fragman paylaşıldı. Geleceğin Alaska’sında geçecek olan 3. sezon fragmanı, dizinin yayınlanacak son bölümlerine dair ipuçları veriyor.

Jeff Lemire’ın aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan Sweet Tooth, 2021 yılında Netflix’te ilk sezonuyla izleyiciyle buluşmuştu. Ardından 2023’te ikinci sezon gelmişti. Şimdi ise dizi, üçüncü ve final sezonuyla hikâyeyi sonlandıracak.

Yeni fragmanda, Gus (Christian Convery), Jepperd (Nonso Anozie), Becky (Stefania LaVie Owen), Wendy (Naledi Murray) ve Dr. Singh’in (Adeel Akhtar) ölümcül Hasta virüsünün kökenini araştıran Gus’ın annesi Birdie’yi (Amy Seimetz) bulmak için Alaska’ya doğru yola çıktıkları görülüyor.

- Reklam -

Sweet Tooth Final Sezon Fragmanı

Yolculukları esnasında yeni bir tehdit belirecek: Helen Zhang (Rosalind Chao), kızı Rosie (Kelly Marie Tran) ve Gus’ı kurtarıcı olarak gören Vahşi Çocuklar. Gus ve arkadaşları, Alaska’daki Karakol’da Siana (Cara Gee) ve melezi kızı Nuka (Ayazhan Dalabayeva) ile tanışacak. Zaman daralırken ittifaklar sınanacak, kaderlerse iç içe geçecek.

Sweet Tooth Final Sezonu Yeni Fragman Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dizinin başrol oyuncuları Christian Convery ve Nonso Anozie, final sezonunun neler getireceğine dair ipuçları verdi ve şunları söyledi:

“Bu sezon çok daha karanlık bir havada ilerleyecek. Her şeyin bu müthiş ve kusursuz bir doruk noktasına varacağını göreceksiniz.”

Anozie ise şöyle devam etti:

- Reklam -

“İlk iki sezonda benim dövüş sahnelerim ağırlıktaydı ama üçüncü sezonda herkes bu işe dahil olacak. Özellikle Mağara sahnesine çok dikkat edin.”

Sweet Tooth Final Sezon Fragman

Final sezonunda, Alaska’daki büyük bir mücadelenin yaşanması bekleniyor. Gus’ın annesini bulması, melezlerin kökeniyle ilgili bilgi edinmesi ve insanlığın kaderi için verilen çatışmaların tüm ipuçlarının toparlanacağı bir sezon olacak.

Ünlü yönetmen Jim Mickle’ın showrunner’lığını üstlendiği Sweet Tooth final sezonu 6 Haziran 2024’te tüm bölümleri ile Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Sweet Tooth final sezonundan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni çıkan fragmanlar için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Gelu Gelu dedi ki:

    Final sezonu geliyor ama Marmara Çizgi 2. ciltte kaldı.
    4 cilt daha var çıkması gereken…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Life by You Erteleme - The Sims Benzer Oyun

“The Sims”e Rakip Olmaya Hazırlanan Yaşam Simülasyon Oyunu “Life by You” Süresiz Olarak Ertelendi

CNBC-e Geri Dönüyor: Kanalın İlk Programı Belli Oldu

CNBC-e Ekranlara Geri Dönüyor: Bir Döneme Damga Vuran Kanalın İlk Programı Belli Oldu