in ,

Sweet Tooth’un 2. Sezonundan Yeni Bir Fragman Paylaşıldı

Sweet Tooth 2. sezon için yeni bir fragman yayınlandı. Netflix’in ödüllü çizgi romandan uyarlanan dizisi maceralarına kaldığı yerden devam ediyor.

Sweet Tooth 2. Sezondan Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Sweet Tooth 2. sezon için yeni bir fragman paylaşıldı. Netflix, çizgi roman uyarlamasının yeni bölümlerinde dünyanın Gus gibi melez çocuklar için nasıl daha da tehlikeli hale geldiğini gösteriyor.

Sweet Tooth, The Sick olarak bilinen bir hastalığın harap ettiği bir dünyada doğan yarı geyik yarı insan melezi Gus’ın (Christian Convery) Colorado’daki annesini bulmasına yardımcı olmak için isteksiz koruyucu Tommy Jepperd (Nonso Anozie) ile işbirliği yapmasını konu alıyor. Dizi, Netflix prömiyerinden sadece bir ay sonra Temmuz 2021’de 2. sezon için yenilenmesine rağmen, hayranlar yeni bölümler için yaklaşık iki yıllık bir bekleme sürecinde kaldı.

Sweet Tooth 2. Sezon Yeni Fragman

- Reklam -

Geçen ay paylaşılan ilk tanıtım fragmanı sonrası Netflix, bugün de dizinin resmi fragmanını yayınladı. Fragman, Gus’ın annesinin onu bulmayı ne kadar çok istediğini anlatan bir monologla başlayarak umutlu bir notla açılıyor. Ancak bunu söylerken doğrudan Gus’la konuşup konuşmadığı belli değil. Fragmanın geri kalanında, hastalık için bir tedavi bulmak amacıyla melez çocukların yakalandığı ve potansiyel olarak öldürüldüğü ortaya çıktıkça, yol boyunca yaşanacak tehlikeler vurgulanıyor.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Sweet Tooth 2. Sezon Yeni Fragman Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Resmi fragmandan da anlaşılacağı üzere, ilk sezonun ana kadrosunun çoğu yeni bölümler için geri dönüyor. Convery ve Anozie’nin yanı sıra Dr. Aditya Singh rolüyle Adeel Akhtar da bu kadroda yer alıyor. Gus ve akrabalarına yönelik insan tehdidinin bu sezon ne kadar arttığını vurgulamak için, Sweet Tooth kadrosundaki ikincil insan karakterlerden ikisi de bu sezon dizinin düzenli oyuncuları arasına katılıyor.

Bunlardan ilki, melez avcılığına daha da odaklanmış görünen General Abbot rolündeki Neil Sandilands. İkincisi ise, hibritlere karşı daha sempatik olan ve muhtemelen General ile çatışmayı körükleyecek olan küçük kardeşi Johnny rolündeki Marlon Williams. Yarı domuz-yarı insan melezi Wendy (Naledi Murray) de bu sezon daha önemli bir rol üstlenecek ve büyük olasılıkla tehdit edilecek.

- Reklam -

Sweet Tooth 2. Sezon Yeni Fragman

Bu sezon kadroya iki melez daha katılıyor: Finn Fox (Yonas Kibreab) ve Teddy Turtle (Christopher Cooper Jr.).

2. sezon, tüm bölümleriyle 27 Nisan 2023 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Sweet Tooth 2. sezon için yayınlanan yeni fragmanı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yanı sıra tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizleri Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İblis Burger - Carlton Mellick III | Haftanın Kitabı #265

İblis Burger – Carlton Mellick III | Haftanın Kitabı #265

69. Sait Faik Hikâye Armağanı Kısa Listesi

69. Sait Faik Hikâye Armağanı’nda Kısa Liste Belli Oldu