in

Sweet Tooth Dizisi 2. Sezon Onayını Aldı: Netflix Macerası Yoluna Devam Ediyor

Sweet Tooth 2. sezon onayını aldı. Çizgi romandan uyarlanan ve yapımcıları arasında Robert Downey Jr.’ın da bulunduğu dizi maceralarına devam ediyor.

Sweet Tooth 2. sezon
- Reklam -
- Reklam -

Sweet Tooth 2. sezon onayı aldı. Çizgi roman uyarlaması Netflix dizisi, kıyamet sonrası bir dünyayı tasvir ediyordu. Yapım, ilk sezon sonunda kaldığı yerden maceralarına devam edecek.

Jim Mickle tarafından geliştirilen dizinin ilk sezonu geçen haziran ayında gösterime girdi. Dizi uyarlaması, Jeff Lemire tarafından yazılıp çizilen ve DC Comics’in Vertigo baskılarına dayanan, 2009’dan 2013’e kadar sınırlı sayıda çıkan çizgi romanlara dayanıyor. 2020’de, Sweet Tooth: The Return adıyla yazarı tarafından özel bir sayı daha çıktı.

Hikâye, melez olarak da bilinen ve yarı insan, yarı geyik olan Christian Convery’nin canlandırdığı Gus adlı çocuğun maceralarını takip ediyor. Kendisi diğer melezlerle birlikte, bu kıyamet sonrası ortamda hayatta kalmak için çalışmak zorunda kalıyor.

- Reklam -

Sweet Tooth 1. sezon finali, Gus’ı tehlikeli bir durumda bırakmıştı. Gus, diğer melez çocuklar ile birlikte General Abbott ve Son Adamlar Ordusu tarafından yakalandıktan sonra, Dr. Singh’in bulmaya çalıştığı tedavi yüzünden bir hayvanat bahçesinde kilitli tutulmaya başladılar. Gus sonunda aradığı aileyi ve aidiyet duygusunu bulmuş olsa da, sezonun sonunda cevapsız kalan birçok tehlike var. Dr. Singh de eşi Rani’ye yardım etmek isterken bir yandan melez çocuklar konusunda kendi ahlaki pusulasıyla boğuşur.

Neyse ki tüm bunların nasıl sonlanacağı canlı aksiyon formatında görme şansına erişeceğiz. Çünkü Netflix, Sweet Tooth’a 2. sezon onayı verdiğini duyurdu. Duyuruyu oyunculara gönderdiği bir çikolata ile yaptı.

Sweet Tooth 2. Sezon Yayın Tarihi Henüz Açıklanmadı

Dizinin 2. sezonu da her biri birer saatten olan toplamda 8 bölümden oluşacak. Jim Mickle, 2. sezonda yürütücü yapımcı, senarist, yönetmen ve dizi sorumlusu olarak görevine devam edecek.

- Reklam -

Mickle, dizinin yeni sezon onayı alması ile ilgili şunları söyledi:

“Dünyanın dört bir yanındaki insanların geyik çocuğumuza nasıl aşık olduğunu deneyimlemek heyecan verici ve oldukça iç açıcıydı. Netflix ile işbirliğimizi sürdürmek ve Gus ile arkadaşlarını olağanüstü yolculuklarını devam ettirmek için daha heyecanlı olamazdık.”

Mickle ile beraber Team Downey’den Susan Downey, Robert Downey Jr., Amanda Burrell ve Linda Moran da yürütücü yapımcı olarak görevlerine dönüyorlar.

Sweet Tooth’un oyuncu kadrosunda Gus rolünde Christian Convery ile birlikte; Tommy Jepperd rolünde Nonso Anozie, Dr. Aditya Singh rolünde Adeel Akhtar, Rani Singh rolünde Aliza Vellani, Bear rolünde Stefania LaVie Owen, Aimee Eden rolünde Dania Ramirez, General Abbot rolünde Neil Sandilands, Buba rolünde Will Forte ve Anlatıcı rolünde James Brolin yer alıyor.

Şu an için yeni sezonun ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor. İlk sezonu eleştirmenlerden iyi not alan yapımın nasıl devam edeceği merakla bekleniyor.

Sizler dizinin 2. sezon onayı almasına sevindiniz mi? İlk sezonu nasıl bulmuştunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yegâneler: Gizemli Sanatlar - Erbuğ Kaya | Yazarının Kaleminden

Yegâneler: Gizemli Sanatlar – Erbuğ Kaya | Yazarının Kaleminden

Batman: One Dark Knight

Batman: One Dark Knight Çizgi Romanının Yazarı ve Çizeri Duyuruldu