in

Batman: One Dark Knight Çizgi Romanının Yazarı ve Çizeri Duyuruldu

Batman: One Dark Knight çizgi roman serisinin başındaki isim, New York Times En Çok Satanlar listesinde adı bulunan yazar ve çizer Jock oldu.

Batman: One Dark Knight
- Reklam -
- Reklam -

The Batman Who Laughs ve The Black Mirror çizgi romanlarından tanıdığımız yazar ve çizer Jock, DC’nin yeni Batman hikâyesini kaleme alıyor. Üç defa New York Çok Satanlar listesine giren ünlü yazar ve çizer bu sefer üç sayılık Batman: One Dark Knight mini-serisini yönetecek. 7 Aralık tarihinde yayınlanması beklenen eser DC Black Label etiketini taşıyacak.

Jock’un önceki eserlerine de yansıttığı kendine has bir Batman imajı olduğunu söylemekte fayda var. Gotham şehrinin karanlık dünyasını başarılı bir şekilde kaleme alıyor. Özellikle The Batman Who Laughs eserinde verdiği bazı sahneler çizgi roman sanatının ne kadar etkileyici olabileceğinin kanıtı niteliğinde. Dolayısıyla bu yeni seride sayesinde DC okurlarının Jock’un sanatını bir kez daha tecrübe edebilecek olması oldukça heyecan verici.

Başarılı yazar ve çizer, yeni çizgi roman serisi için yaptığı açıklamada ise şunları söyledi:

- Reklam -

Sanıyorum birçok okuyucu benim Batman’i çizmekten ne kadar keyif aldığımı biliyordur. İşte bu yüzden kendi yazdığım One Dark Knight hikâyesini kendi çizimlerimle birleştirebilmek benim için inanılmaz mutluluk verici. Gotham şehrinin sokaklarında geçen aksiyon ve macera dolu bir geceyi anlatmak istedim. Fakat bu sefer şehre karartma uygulandığında her şey Batman için çok kötü gidecektir. Bu çizgi romanı herkes ile paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum.”

Batman: One Dark Knight 3 Sayılık Mini Seri Olarak Yayınlanacak

Batman: One Dark Knight

DC Comics tarafından yapılan serinin kısa açıklaması ise şu şekilde.

- Reklam -

“GCPD koruması yanlış bir dönüş yaptığında Batman kendisini bir sıcak hava dalgasının ortasında, şehrin süper-kötüsü ile karşı karşıya bulur. Gotham şehrinin geceden daha karanlık sokaklarında, Batman’in caddeler boyu peşinde sürüklediği E.M.P. ile Blackgate Hapishanesine kadar yolculuğuna eşlik edin. Gotham şehrinin karanlık köşe başlarındaki süprizlere ise dikkat edin… E.M.P.’nin gece bitmeden yayacağı birçok farklı şok dalgası daha olacak!”

Jock tarafından yazılıp çizilen One Dark Knight çizgi romanının ilk sayısı 7 Aralık 2021 tarihinde hem dijitalde ve baskılı olarak çıkacak.

Siz Batman’in yeni macerası One Dark Knight eseri hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum adresi üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: DC Comics

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sweet Tooth 2. sezon

Sweet Tooth Dizisi 2. Sezon Onayını Aldı: Netflix Macerası Yoluna Devam Ediyor

Snowpiercer 4. sezon onayı

Snowpiercer 3. Sezon Gelmeden 4. Sezon Onayı Aldı