in ,

Gişe Canavarı Dönüyor: “Super Mario Bros. Movie 2” için Yeşil Işık Yandı

Super Mario Bros. Movie 2 onaylandı. Süper Mario Kardeşler beyaz perdedeki yolculuğuna devam edecek.

Super Mario Bros. Movie 2 Film
- Reklam -
- Reklam -

Super Mario Bros. Movie 2 yapımı Universal ve Illumination’dan yeşil ışığı aldı. İlk macerasıyla gişeye damga vuran yapım devam hikâyesi ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Pokémon ve Zelda ile birlikte Nintendo’nun en önemli oyunları arasında yer alan Super Mario Bros. beyaz perde yolculuğuna devam ediyor. Bu ikonik oyun serisine odaklanan son sinema filmi Aaron Horvath ve Michael Jelenic imzasıyla çekilmiş; 2023 yılında vizyona giren animasyon birçok yıldız sanatçıyı bir araya getirmişti.

Chris Pratt’in Mario’yu seslendirdiği yapımda Anya Taylor-Joy, Charlie Day, Jack Black, Seth Rogen ve Keegan-Michael Key gibi isimler yer almıştı.

- Reklam -

Film 100 milyon dolarlık bütçesine karşılık dünya çapında 1,3 milyar dolar gişe hasılatı elde ederek Barbie’nin ardından 2023’ün en çok kazandıran yapımı olmuştu.

Super Mario Bros. Movie 2 Filmi

Şimdi ise Universal ve Illumination ortaklığında geliştirilecek yeni yapım için resmi onay çıktı. Devam haberi her ne kadar beklenen bir gelişme olsa da, stüdyonun vizyon tarihini bile belirlemesi devam macerası için fazla zaman kaybedilmeyeceğinin sinyallerini verdi.

“Super Mario Bros. Movie 2” Vizyon Tarihi Erkenden Açıklandı

Super Mario Bros. Movie 2 için vizyon tarihi de şimdiden belirlendi. Yeni Süper Mario filmi 3 Nisan 2026’da sinema salonlarındaki yerini alacak.

Nintendo tarafından düzenlenen Mario Günü etkinliğinde stüdyo, yeni Mario Kardeşler filmini doğruladı. Duyuru Nintendo yöneticisi Shigeru Miyamoto ve Illumination CEO’su Chris Meledandri tarafından yapıldı.

Bununla birlikte animasyonun prodüksiyon aşamasına yakında başlanacağı ve önceki filmin yönetmenleri Aaron Horvath ile Michael Jelenic’in de senarist Matthew Fogel ile birlikte geri döneceği belirtildi.

Miyamoto yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

- Reklam -

“Parlak ve eğlenceli bir hikâyesi olacak. Bu kez Mario’nun dünyasını daha da genişletmeyi düşünüyoruz. Daha fazlasını paylaşmaya hazır olduğumuz aşamaya geldiğimizde size haber vereceğiz.”

YouTube video

Yeni Super Mario Filmi Ne Hakkında Olacak?

İlk Mario filmi, Seth Rogen tarafından seslendirilen Donkey Kong’u ve jenerik sonrası bir sahnede tanıtılan Yoshi de dahil olmak üzere bir sonraki filmde odaklanılacak birçok karaktere dair ipuçları vermişti.

Bununla birlikte Mario oyunları Subcon tiranı Wart, Bowser’ın Koopalings olarak bilinen yedi çocuğu, kötü astronot Tatanga ve sonradan Bowser Jr. olduğu ortaya çıkan Gölge Mario da dahil olmak üzere birçok farklı kötü karaktere ev sahipliği yapıyor.

Super Mario Bros. Movie 2

Yeni filmde nasıl bir hikâye işleneceğini zaman gösterecek. Öte yandan Chris Pratt, Jack Black ve Anya Taylor-Joy’un ikinci filmle geri dönmesi de beklenenler arasında.

Super Mario Bros. Movie 2 hakkında siz nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni sinema filmleri hakkındaki gelişmeleri kaçırmamak için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Suits: LA Başrolleri Belli Oldu

“Suits” Evreninde Geçen Yeni Dizide Başroller Belli Oldu

2024 Oscar Ödülleri Kazananları Açıklandı

2024 Oscar Ödülleri Kazananları Açıklandı: “Oppenheimer” Zirveyi Bırakmadı