in ,

“Suits” Evreninde Geçen Yeni Dizide Başroller Belli Oldu

Suits: LA dizisi çekimlere gelecek ay başlıyor. Dizinin başrollerini Stephen Amell ve Lex Scott Davis ikilisi paylaşacak.

Suits: LA Başrolleri Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Suits: L.A. dizisi gelecek nisan ayında prodüksiyon aşamasına geçiyor. Yeni spin-off Los Angeles kentinde geçecek ve farklı karakterlerin hikâyelerini anlatacak. Başroller dahil yapımdan yeni detaylar ortaya çıktı.

Suits evreni yeni bir spin-off dizisi ile genişliyor. 2011-2019 seneleri arasında toplam 9 sezon ve 134 bölüm süren yapım, geniş kitlelere ulaşarak adından çokça söz ettirmişti. Dizi ekran yolculuğunu noktaladıktan sonra dijital yayın platformları Netflix ve Peacock ile bir kez daha gündeme taşınmış ve milyonlarca yeni izleyiciye ulaşmıştı.

New York kentindeki bir hukuk şirketinde çalışan avukatların rekabet dolu hikâyesini konu alan Suits, kendine has karakterleri ile ilgiyi uzun yıllar boyunca üzerinde tutmayı bilmişti.

- Reklam -

Suits: LA Başrolleri

Dizinin yaratıcılığını üstlenen Aaron Korsh, Ekim 2023 tarihinde NBCUniversal için bir Suits spin-off’u geliştirmeye başladığını duyurmuştu. Bugüne kadar gelen bilgiler arasında dizinin Los Angeles’ta geçeceği, odağına medya ve eğlence hukukunu alan bir şirkette yaşananları alacağı öğrenilmişti.

Suits: L.A. Dizisi Başrollerini Buldu – Çekimler Başlıyor

Çekimlerinin Nisan 2024’te başlayacağı belirtilen spin-off’un adı ise şimdilik Suits: L.A. olarak duyuruldu.

ESSENCE Black Women in Hollywood etkinliğinde People Magazine’e konuşan Lex Scott Davis, yapımda yer aldığını doğrularken pilot bölüm çekimlerinin nisan ayında gerçekleştirileceğini de doğruladı.

“Pilot bölümün ardından diziye onay çıkması için dua ediyoruz. Ama ben oldukça heyecanlıyım. Dizinin onaylanacağından oldukça eminim.”

Suits: LA Başrolleri - Lex Scott Davis

Daha önce The L-Word: Generation Q, The First Purge ve Florida Man yapımlarında oynayan Lex Scott Davis, dizide hukuk firmasının yükselen yıldızı Erica Rollins karakterini canlandırıyor.

Davis rolün kendisi için ne anlama geldiğini ve hayatta bir kez karşısına çıkan bu fırsat için ne kadar çok çalıştığını şu sözlerle dile getirdi:

’’Bu benim için dua ettiğim bir şey. Her ne kadar bir çimdik atma anı olsa da, aynı zamanda kendimle gurur duyduğum da bir an. Burada gururla durabiliyor ve böylesine büyük bir görevi üstlendiğim için heyecanlı olduğumu söyleyebiliyorum. Ama biliyorum ve eminim ki bunun üstesinden gelebilirim ve meşaleyi iyi bir şekilde taşıyabilirim. Umarım ana dizideki kadroyu gururlandırabilirim.”

- Reklam -

Davis’e ayrıca ana diziden başka isimlerin yapıma katılıp katılmadığı da soruldu. 33 yaşındaki oyuncu, “İmkânsız değil. Eğer olursa bunu ben de çok isterdim. Göreceğiz. Asla bilemezsiniz,” ifadelerine yer verdi.

Stephen Amell Hukuk Şirketinin Yöneticisini Canlandırıyor

Yapımın bir diğer başrolü ise Arrow, The Flash ve Legends of Tomorrow yapımlarında rol alan Stephen Amell oldu. Amell dizide, Erica Rollins’in çalıştığı şirketi yöneticisi Ted Black karakterini canlandırıyor.

Dizi, Los Angeles’ta kendisini yeniden keşfeden New Yorklu eski bir federal savcı olan Ted Black’i merkezine alıyor. Arkadaşı Stuart Lane (Josh MCDermitt) ile birlikte ceza ve eğlence hukuku alanında uzmanlaşıyorlar ve ikili Black Lane Law adlı hukuk firmasını kuruyor.

Suits: LA Başrolleri - Stephen Amell

Şirket bir noktada ciddi bir kriz yaşıyor ve Ted; kariyeri boyunca kaçındığı bazı adımları atmak zorunda kalıyor.

Öte yandan yapımın kadrosuna son eklenenler arasında Troy Winbush (The Wilds) da yer alıyor. Winbush dizide özel dedektif olan eski bir FBI ajanı olan Kevin’ı canlandıracak.

Daha önce aynı evrende geçen ve Jessica Pearson karakterine odaklanan tek sezonluk bir başka spin-off daha izleyicilerle buluşturulmuştu.

Suits: L.A. dizisi sizce öncüllerini aşabilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Avrupa'daki İlk İnsanlara Ait En Eski Kanıtlar Ortaya Çıktı

Avrupa’da Yaşayan İlk İnsanlara Ait En Eski Kanıtlar Bulundu

Super Mario Bros. Movie 2 Film

Gişe Canavarı Dönüyor: “Super Mario Bros. Movie 2” için Yeşil Işık Yandı