in ,

Los Angeles’ta Geçecek Yeni “Suits” Dizisinde Çekimler İlkbaharda Başlıyor

Suits: L.A. dizisi için pilot bölüm siparişi verildi. NBC, çekimleri mart ayında başlayacak yapımda yönetmen Victoria Mahoney ile anlaşmaya vardı.

Suits L.A. Dizisi Cekimleri
- Reklam -
- Reklam -

Suits: L.A. dizisi için pilot bölüm siparişi verildi. Çekimleri mart ayında başlayacak bölümün yönetmenliğini Victoria Mahoney üstlenecek.

Bir dönemin popüler dizilerinden Suits, yeni spin-off macerası ile bir kez daha izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. 2011 – 2019 yılları arasında 9 sezon ve 134 bölüm boyunca milyonlarca izleyiciyi yakalamayı başaran yapım; daha sonra Netflix ve Peacock platformları üzerinden dijitalde de adından söz ettirmişti. Yapım özellikle Netflix’te yayınlandığı dönem, ilk çıkışının üzerinden hayli zaman geçmiş olmasına rağmen listelerde zirveye oynamış ve adından çokça söz ettirmişti.

Suits dizisi New York’taki bir grup avukatın hikâyesini konu almış, kendine özgü karakterleri sayesinde uzun seneler ilgiyle takip edilmişti.

- Reklam -

Suits L.A. Dizisi Çekimler

Ekim 2023’te dizinin yaratıcısı Aaron Korsh, NBCUniversal için bir Suits spin-off’u geliştirmeye başladığını açıklamıştı. Yeni maceranın Los Angeles kentinde geçeceği, medya ve eğlence hukukuna odaklanan bir şirkette yaşananları ele alacağı da belli olmuştu.

Şimdi ise pilot bölüm çekim tarihi ve yönetmeni de netleşmiş oldu. Ayrıca spin-off’un Suits: L.A. ismiyle anılacağı da ortaya çıktı.

“Suits: L.A.” Dizisi Yeni Karakterlerin Yeni Maceralarını Anlatacak

Daha önce 2019 yılında Gina Torres tarafından canlandırılan Jessica Pearson karakterinin Chicago’daki hikâyesine odaklanan tek sezonluk bir spin-off yayınlanmıştı.

Suits: L.A.’in ise yeni karaktere odaklanacağı; CSI ve NCIS dizilerinde olduğu gibi aynı evrenin farklı hikâyelerini ele alacağı biliniyor.

Yeni Suits Dizi Hakkında Detaylar

Çekimleri, öncül dizisinde olduğu gibi Kanada’nın Vancouver kentinde gerçekleştirileceği dizinin prodüksiyonuna mart ayında başlanması planlanıyor.

- Reklam -

Ana dizinin yaratıcısı Aaron Korsh, eski çalışma arkadaşları David Bartis, Doug Liman ve Gene Klein ile birlikte yürütücü yapımcılık görevini üstleniyor.

Öte yandan Suits: L.A. her ne kadar ana diziden oyunculara yer vermeyecek olsa da Patrick J. Adams da dahil olmak üzere yapımın birçok oyuncusu eski rollerini yinelemek konusunda istekli olduklarını paylaşmışlardı.

Suits L.A. Dizisi Çekimleri - Victoria Mahoney

Pilot bölümün emanet edildiği Victoria Mahoney Star Wars: The Rise of Skywalker yapımında görev almış; Netflix için de The Old Guard 2 filmini çekmişti.

Mahoney TV için daha önce Red Line dizisinin pilot bölümünü yönetmiş; ayrıca You and Seven Seconds, Queen Sugar, Grey’s Anatomy, Power, Lovecraft Country ve The Morning Show dizilerinde yönetmenlik yapmıştı.

Dizinin yayın tarihi, platformu ve başrol oyuncuları gibi detaylar ise şu an için bilinmiyor.

Suits: L.A. dizisi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Attack of the 50 Foot Woman Film - Tim Burton

Tim Burton, 1958 Yapımı Bilimkurgu Klasiği “Attack of the 50 Foot Woman”ı Yeniden Beyaz Perdeye Taşıyacak

UTZ: Bruce Chatwin'in Klasik Eseri Yeniden Türkçede

“Porselen Delisi UTZ” Geri Dönüyor: İngiliz Yazar Bruce Chatwin İmzalı Eser Yeni Baskısı ile Raflarda