in

The Old Guard’ın Devam Filminin Çekimleri Başladı: Charlize Theron Setten İlk Fotoğrafları Paylaştı

The Old Guard 2 çekimleri başladı. Charlize Theron, başrolünde yer aldığı Netflix aksiyon filminin çekimlerinin ilk gününü paylaştı.

The Old Guard 2 Çekimleri Başladı
- Reklam -
- Reklam -

The Old Guard 2 çekimleri başladı. Netflix’in ölümsüz kahramanları, yeni maceralarıyla geri dönmeye hazırlanıyor. Filmin başrolünde yer alan Charlize Theron, prodüksiyonün başladığını yeni set fotoğraflarıyla duyurdu.

Greg Rucka’nın aynı adlı çizgi romanına dayanan The Old Guard, yenileyici ve iyileştirici güçlere sahip bir grup ölümsüz paralı askere odaklanan süper kahramanların maceralarını konu alıyor. İlk filmin kadrosunda Charlize Theron’un dışında KiKi Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Harry Melling, Veronica Ngo ve Chiwetel Ejiofor gibi isimler yer alıyor. Eleştirmenlerin aksiyon sekanslarını ve hem kapsayıcı hem de yıkıcı hikâye anlatımını övdüğü ilk film Temmuz 2020’de Netflix’te yayınlandı.

İlk filmin oyuncu kadrosu, The Old Guard 2 resmi olarak duyurulmadan önce bile rollerini yeniden canlandırmak istiyordu. İlk filmin senaryosunu da yazan Rucka’nın bir devam filmi için iyi bir fikri vardı ve The Old Guard 2’nun ikinci grafik romanı The Old Guard: Force Multiplied’a dayanacağı tahmin ediliyordu. Devam filminin ilk filmden göreceği en önemli değişikliklerden biri, Gina Prince-Bythewood’un Star Wars: The Rise of Skywalker’ın ikinci yönetmeni olan Victoria Mahoney’e bırakmasıydı. Şimdi de devam filminin prodüksiyonu için önemli bir adım atıldı.

- Reklam -

Filmin yıldızı Charlize Theron, The Old Guard 2’dan yeni set fotoğrafları paylaştı. Bir görüntüde oyuncu, geri dönen kadro arkadaşları Kiki Layne, Luca Marinelli, Marwan Kenzari ve Chiwetel Ejioforile şakalaşıyor, başka bir fotoğrafta ise başrol oyuncularının ve yönetmenin yanında poz veriyor. İkinci görüntü ayrıca ekine yeni katılan Henry Golding’e de ilk bakış sunuyor. Daha önce açıklandığı gibi, Crazy Rich Asians yıldızı yeni bir karakter olarak yaklaşan devam filmine katıldı. Ancak rolünün ayrıntıları açıklanmadı.

The Old Guard 2 Çekimleri Başladı

The Old Guard 2 Çekimleri Başladı

The Old Guard 2 Oyuncu Kadrosuna Uma Thruman da Dahil Oldu

The Old Guard 2’ya Golding dışında katılan bir diğer isim ise Uma Thurman oldu. Ancak Kill Bill oyuncusunun filmde hangi rolde yer alacağı henüz açıklanmadı.

- Reklam -

The Old Guard’da, Booker (Schoenaerts) Amy’ye (Theron) ihanet ettikten sonra, grup tarafından asırlık tecrit cezasına çarptırıldı. Ama filmin son anlarında Quynh (Ngo) onu keşfetti. Şu anda Booker ve Quynh arasındaki yeni ekibin devam filmine nasıl bir geçiş yapacağı belli değil. Ancak orijinal filmin sonu düşünüldüğünde, ikili The Old Guard 2’daki paralı askerlerin başına bela açabilir.

Devam filmi hakkında daha fazla ayrıntı, sonraki set fotoğrafları ve fragmanlar ortaya çıktığında netleşecek. Filmin çekimlerinin başlamasıyla birlikte çıkış tarihi bilgisinin de yakın bir gelecekte paylaşılacağı tahmin ediliyor.

The Old Guard’ın ilk filmini nasıl bulmuştunuz? Devam macerasından beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Movie Web

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Vahşi Hayat - Richard Ford

Modern Amerikan Edebiyatının Önemli Temsilcilerinden Richard Ford, “Vahşi Hayat” ile Türkçede

Viyana, Dünyanın En Yaşanabilir Şehri Unvanını Geri Aldı

Dünyanın En Yaşanabilir Şehri “Viyana” Seçildi