in

The Old Guard 2 Filmi Star Wars: The Rise of Skywalker’ın İkinci Yönetmenine Emanet

The Old Guard 2 için yönetmen bulundu. Star Wars: The Rise of Skywalker filminde ikinci birim yönetmeni olan Victoria Mahoney, devam macerasının başına geçti.

The Old Guard 2
- Reklam -
- Reklam -

The Old Guard 2 filmi için yönetmen arayışı sonlandı. Başrolünde Charlize Theron’un yer aldığı Netflix aksiyon filmi, geçen sene yayınlandığı andan itibaren büyük ses getirdi. İzlenme sayıları ile de dijital yayın platformunun yüzünü güldüren macera, devam etmeye hazırlanıyor.

Deadline’ın haberine göre Victoria Mahoney; Charlize Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Veronica Ngo ve Chiwetel Ejiofor’un ilk filmdeki rollerini yeniden canlandıracağı The Old Guard 2 filminin yönetmenliğini üstlendi. Özellikle Star Wars: The Rise of Skywalker filminde J.J. Abrams’la çalışan ve ikinci birim yönetmeni olarak görev yapan Mahoney, o günden bu yana Hollywood’un en dikkat çeken yönetmenlerinden biri haline geldi. Kendisi Skywalker’ın Yükselişi ile, bir Yıldız Savaşları’nı yöneten ilk kadın ve ilk siyah kadın unvanlarını almış oldu.

Şimdi de ilk The Old Guard’ı yöneten Gina Prince-Bythewood’un yerini alacak olan Victoria Mahoney, konuyla ilgili hislerini şu şekilde dile getirdi:

- Reklam -

“The Old Guard’o yüz kereden fazla izlemiş olmalıyım ve bu nedenle, devam yolculuğuna davet edilmek… Şu anki heyecanımın gerçek ölçüsünü sizlere aktaramıyorum. Aksiyon seven izleyiciler için türü zorlamaya devam etmeye her zaman hevesli. Gina, Charlize, Rucka, Fernández, Skydance, Netflix, Marc Evans Productions, Denver & Delilah Films ve tüm ekibin cesaretle ortaya koyduğu bu dünyaya içtenlikle şapka çıkartıyorum.”

The Old Guard 2 Çekimleri 2022’de Başlayacak

The Old Guard 2 netflix

İlk filmi yöneten Gina Prince-Bythewood’un geri dönmeme tercihi ise, ilk filmin başarısından sonra bir dizi yeni iş teklifi almasıyla ilgiliydi. Kendisi şu anda özellikle Sony’nin Viola Davis ve Itso Mbedu’nun oynadığı The Woman King filmi ile uğraşıyor. Prince-Bythewood, her ne kadar filmin yönetmenlik koltuğunu devretmiş olsa da, macerada yapımcı olarak kalmaya devam edecek. Ayrıca her şekilde filme destek olmaktan büyük keyif alacağını dile getirdi.

- Reklam -

Greg Rucka ve Leandro Fernández’in aynı adlı çizgi romanına dayanan The Old Guard, intikam arayışında olan bir grup ölümsüz paralı askerin maceralarını konu ediniyor. İlki 10 Temmuz 2020’de Netflix’te yayınlanan yapı, sadece ilk dört haftada 72 milyon evde izlendi ve dijital yayın devinin en çok izlenen yapımları arasına sokmayı başardı. Devam macerasının çekimleri ise önümüzdeki yılın başlarında başlayacak.

Ya sizler ilk filmi nasıl bulmuştunuz? The Old Guard 2 için heyecanlı mısınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum aracılığıyla bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kurtuluş Projesi - Andy Weir

Marslı’nın Yazarından Yeni Roman: “Kurtuluş Projesi” Türkçede

Erşan Kuneri dizisi netflix

Erşan Kuneri Dizisinden Yeni Görseller Cem Yılmaz Tarafından Paylaşıldı