in ,

Yeni “Suits” Dizisi Hakkında Detaylar Ortaya Çıktı: Los Angeles’ta Geçecek

Yeni “Suits” dizisi hakkında bazı detaylar belli oldu. Los Angeles’ta geçecek spin-off yapımı, medya ve eğlence hukukuna odaklanan bir firmanın çalışanlarını takip edecek.

Yeni Suits Dizisi Hakkında Detaylar
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Suits dizisi ufukta gözükmüşken yapım hakkında bazı detaylar da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Popüler hukuk dramasının yeni spin-off’unda hikâye Los Angeles şehrinde geçecek.

2011 yılında başlayan ve 2019’a dek toplamda 9 sezon ve 134 bölüm yayınlanan Suits, kendisine geniş bir izleyici kitlesi yakalamayı başarmıştı. USA Network kanalında yayına başlayan yapım, sonradan Netflix ve Peacock üzerinden ekranlara taşınmış ve yeni kuşaklar tarafından da ilgiyle karşılanmıştı. Bir grup yetenekli avukatın yolculuklarını konu alan dizi, kendine has karakterleri ve ilginç dünyası ile adından söz ettirmişti.

Geçen ekim ayında ana dizide yaratıcı koltuğunda oturan Aaron Korsh, NBCUniversal için yeni bir Suits spin-off’u geliştirmeye başlamıştı. Şimdi ise yeni yapıma dair bazı ana detaylar belli oldu.

- Reklam -

Universal International Studios Beatrice Springborn geçen günlerde spin-off dizinin ana diziyle benzer bir “enerjiye” sahip olacağını paylaşmıştı. Springborn, spin-off’un “eğlenceli ve mutlu” bir tona sahip olacağını ve öncül diziyle “aynı zaman diliminde” geçeceğini de sözlerine eklemişti.

Yeni Suits Dizisi Detaylar

Yeni dizinin takip edeceği olay örgüsü ise büyük oranda gizli tutulmuştu. Hollywood gazetecisi Matthew Belloni’nin Puck News’te paylaştığı yeni bültenle birlikte yapıma dair başka detaylar da ortaya çıktı.

Yeni Suits Dizisi Hakkında İlk Detaylar Belli Oldu

Belloni, yeni Suits dizisinin Los Angeles’taki medya ve eğlence hukukuna odaklanan bir firmada geçeceğini ve NBC’nin yakın zamanda yapım için oyuncu seçme sürecine başlayacağını açıkladı.

İlk Suits dizisi New York’ta geçerken sonrasında çekilen Pearson kendisine Chicago’yu merkez almıştı. Yeni macerada ise hikâye Los Angeles’ı arka planına alacak. Bununla birlikte hukuk firmasının müşterileri de eğlence dünyasından büyük markalar olacak.

- Reklam -

Belloni ayrıca yeni dizinin başkarakterinin adının Erica olacağını belirtirken karakteri “30’lu yaşlarında, siyah, Harvard hukuk mezunu” sözleriyle tanımladı. Yapım Erica’nın şirkette yükseliş hikâyesini izleyecek.

Yeni Suits Dizi Hakkında Detaylar

Erica karakteri şimdiden öncül dizide Megan Markle tarafından canlandırılan Rachel Zane karakteriyle özdeşleştirilmiş durumda. “Yeni Rachel” yorumlarıyla anılan karakterin perde arkasına dair bilinenler ise şimdilik bunlarla sınırlı.

Yeni spin-off’ta ana diziden ya da Pearson’dan herhangi bir oyuncunun yer alıp almayacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Sizin yeni Suits dizisi hakkında beklentileriniz ne yönde? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Daredevil: Born Again Dizisi Netflix'teki Hâline Benzeyecek

“Daredevil: Born Again” Dizisindeki Son Değişiklikler, Yapımı Netflix Versiyonuyla Aynı Çizgide Buluşturuyor

Bleach İzleme Sırası | Anime Rehberi

“Bleach” İzleme Sırası Nasıl Olmalı? | Rehber