in ,

Kristen Stewart ve Oscar Isaac, Vampir Temalı Gerilim Filmi “Flesh of the Gods”ta Başrolleri Paylaşacak

“Flesh of the Gods” filmi ile Kristen Stewart vampir sinemasına geri dönüyor. Stewart’a eşlik edecek isim ise “Dune” yıldızı Oscar Isaac.

Flesh of the Gods Filmi - Kristen Stewart - Oscar Isaac Vampir
- Reklam -
- Reklam -

Flesh of the Gods filmi için başroller belli oldu. The Twilight Saga ile tanınan Kristen Stewart, yıllar sonra bu defa gerilim ağırlıklı bir vampir filmi ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Stewart’a ise Ex Machina ve Dune ile hatırlanan Oscar Isaac eşlik ediyor.

Yönetmenliğini 2018 tarihli korku filmi Mandy ile adından söz ettiren Panos Cosmatos’un üstlendiği Flesh of the Gods korku ve gerilim türlerini ele alıyor.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre yönetmen Panos Cosmatos, başrollerini Kristen Stewart ve Oscar Isaac’in paylaşacağı bir vampir gerilimini yönetmeye hazırlanıyor. Cosmatos, 2018’de başrolünde Nicolas Cage’in yer aldığı korku macerasıyla adından çokça söz ettirmişti. Yönetmenin kamera arkasına en son geçişi ise Netflix yapımı korku antolojisi Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities’in bir bölümüyle olmuştu.

- Reklam -

Flesh of the Gods Filmi - Kristen Stewart - Oscar Isaac

Flesh of the Gods filminde Stewart ve Isaac sırasıyla Alex ve Raoul adlı evli çifti canlandıracaklar. 1980’lerin Los Angeles’ında geçen filmde, iki karakter eğlenmek üzere dışarı çıktıkları bir gece gizemli bir kadınla karşılaşacaklar ve işler hiç beklenmedik noktalara sürüklenecek.

Vampir Temalı “Flesh of the Gods” Filmi Los Angelas’ta Geçecek

Cosmatos yaptığı açıklamada hayranların yeni filmi izlerken neler bekleyebileceklerine dair şu ipuçlarını verdi:

“Los Angeles’ın kendisi gibi Flesh of the Gods da fantazi ve kâbuslar arasındaki sınırda yaşıyor. Hem tahrik edici hem de hipnotik olan et, sizi cehennemin ışıltılı kalbinin derinliklerine doğru bir eğlence yolculuğuna çıkaracak.”

Yeni filmle ilgili ayrıntılar sınırlı olsa da yapımın yüksek oranda kan ve korku dozu içermesi olağan görülüyor. Yapımın 2024’ün sonlarına doğru prodüksiyon aşamasına geçmesi bekleniyor.

- Reklam -

Flesh of the Gods Film - Kristen Stewart - Oscar Isaac

Kristen Stewart daha önce beş filmden oluşan The Twilight Saga’nın başkarakteri Bella Swan’ı canlandırarak vampir sinemasına yumuşak bir giriş yapmıştı. Stewart sonraki dönemde son olarak A24 yapımı aksiyon ve suç yapımı Love Lies Bleeding’de rol almıştı.

Oscar Isaac ise Ex Machina, Inside Llewyn Davis, Dune, Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi ve Moon Knight gibi yapımlarla adından söz ettirmiş bir isim.

Flesh of the Gods filmi hakkında sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google Haberler’den takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The 8 Show Dizisi Netflix Yeni Fragman

“Squid Game” Benzeri Temasıyla Öne Çıkan Kore Dizisi “The 8 Show”dan Yeni Fragman

Anthony Hopkins Ünlü Besteciyi Canlandıracak

Anthony Hopkins, Klasik Müzik Dünyasından İkonik Bir İsmi Canlandırmaya Hazırlanıyor