in , ,

“Garfield” Beyaz Perdeye Geri Dönüyor: İşte Chris Pratt’li “The Garfield Movie”den Yeni Fragman

The Garfield Movie için yeni fragman yayınlandı. Chris Pratt’in başkarakteri seslendirdiği yapımda vizyon geri sayımı başladı.

The Garfield Movie Filmi - Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

The Garfield Movie’den yeni fragman paylaşıldı. Mark Dindal imzalı yapım, ikonik kediyi bir kez daha beyaz perdeye konuk etmeye hazırlanıyor.

Paramount Global çatısı altındaki Nickelodeon’ın dünyaca ünlü çizgi film karakteri Garfield’ın hak sahibi Pawn Inc.’i satın almasının ardından markanın geleceği de yeniden şekillendirilmeye başladı.

Jim Davis tarafından 1978 yılında gazete karikatür bandı olarak yaratılan Garfield, zaman içerisinde çizgi filmden video oyuna, oyuncaklardan sinema yapımlarına birçok formatta hayranlarıyla buluştu ve devasa bir markaya dönüştü.

- Reklam -

The Garfield Movie Film - Yeni Fragman

Yönetmenliğini Chicken Little ve The Emperor’s New Groove ile tanınan Mark Dindal’ın üstlendiği yeni The Garfield Movie yapımından ilk fragman ise geçen yıl kasım ayında paylaşılmıştı.

The Garfield Movie Seslendirme Kadrosu ile Dikkat Çekiyor

İddialı seslendirme kadrosu ile öne çıkan The Garfield Movie’de Garfield karakterine The Super Mario Bros. Movie, Guardians of the Galaxy ve Jurassic World ile tanınan Chris Pratt hayat veriyor.

Kedi Vic Samuel L. Jackson (Pulp Fiction, The Hateful Eight), Jon Nicholas Hoult (Tolkien, Mad Max: Fury Road) ve köpek Odie ise Harvey Guillén (Puss in Boots: The Last Wish) tarafından seslendiriliyor.

Yapımda yer alan diğer oyuncular arasında ise Hannah Waddingham, Ving Rhames, Brett Goldstein, Cecily Strong, Luke Cinque-White ve Bowen Yang yer alıyor.

The Garfield Movie Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yayınlanan yeni fragman aynı zamanda Garfield and Friends çizgi filminde yer alan unutulmuş bir karakter olan palyaço Binky’ye de yer veriyor. Karakter, yeni Garfield uyarlamalarının hiçbirinde yer almadığı için yaklaşık otuz yıldır seride görülmemişti.

- Reklam -

Yeni Garfield filmi pazartesilerden nefret eden, lazanya seven dünyaca ünlü ev kedisi Garfield’ın sokak kedisi Vic ve köpek Odie ile birlikte atıldıkları yüksek riskli bir soygun macerasını konu alıyor.

The Garfield Movie Filmi - Yeni

Karakterin yaratıcısı Jim Davis; Bridget McMeel, David Reynolds, Scott Parish, Carl Rogers, Simon Hedges, Chris Pflug, Louis Koo, Steve Sarowitz, Justin Baldwin ve Peter Luo ile birlikte filmin yönetici yapımcılığı üstleniyor. Diğer yapımcılar arasında ayrıca John Cohen, Broderick Johnson, Andrew A. Kosove, Steven P. Wegner, Craig Sost, Nami Malhotra ve Crosby Clyse yer alıyor.

Yeni animasyon filmi, daha önce pek çok uyarlamaya konu olmuş karakterin diğer maceralarıyla hiçbir bağlantı taşımıyor. Yapım ayrıca Garfield’ın animasyon formatında beyaz perdede ilk görünüşü olacak. Daha önce Bill Murray’in Garfield’ı seslendirdiği bir live-action yapımı izleyicilerle buluşturulmuştu.

The Garfield Movie yapımı 24 Mayıs 2024 tarihinde vizyona girecek.

İlginizi çekebilir: Garfield Hakkında Az Bilinen 10 İlginç Gerçek

The Garfield Movie hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tek Yalnız Ben Değilim - Jean-Louis Fournier | Haftanın Kitabı #311

Tek Yalnız Ben Değilim – Jean-Louis Fournier | Haftanın Kitabı #311

Kayıp Rıhtım ile Haftalık Programı Geekyapar YouTube

Geekyapar! YouTube Kanalında Yeni Program: “Kayıp Rıhtım ile Haftalık”