in , ,

Chris Pratt’li Yeni Garfield Uyarlaması “The Garfield Movie”den İlk Fragman

The Garfield Movie filminden ilk fragman yayınlandı. Pazartesilere nefretle bakan ve lazanya düşkünü ikonik kediyi yeni filmde Chris Pratt seslendiriyor.

The Garfield Movie Filminden İlk Fragman
- Reklam -
- Reklam -

The Garfield Movie filminin ilk fragmanı yayınlandı. Chris Pratt’in baş karakterde yer alan ikonik kediyi seslendirdiği yapım 2024 yılında vizyona giriyor.

2019 yılında el değiştiren ve yeni bir uyarlamasının geleceği geleceği duyurulan animasyon filmi karmaşık bir geliştirme sürecinden geçti. Ancak nihayet uzun süreli bir bekleyişin ardından hayranlar karakterin geri dönüşü için hazır olabilir. İlk olarak 1978’de yayımlanan karikatürlerle ortaya çıkan karakter, 2024 yazının ortasında yeni bir macera ile geri dönüyor.

The Garfield Movie’de Chris Pratt’in yanı sıra Samuel L. Jackson, Nicholas Hoult ve Hannah Waddingham gibi isimler sesleriyle yer alıyor. Pulp Fiction yıldızı Jackson, baş karakterin babası olan Vic’i seslendirirken, Hoult ise Garfield’ın saygısız tavırlarıyla sürekli olarak başı dertte olan sahibi Jon’a ses verecek. Waddingham’ın rolü hâlâ bir sır. Ancak film büyük ekranda prömiyer yaptığında daha fazla bilgi ortaya çıkacak. Böylece Garfield için yeni bir dönem başlayacak.

- Reklam -

The Garfield Movie Filminden İlk Fragman

Yaklaşan animasyon uyarlamasını Mark Dindal yönetiyor. Yönetmen, The Emperor’s New Groove ve Chicken Little gibi animasyon projelerinde yer almıştı. Her ne kadar her iki yapım da gişede büyük bir başarı elde edememiş olsa da, yıllar geçtikçe izleyiciler tarafından olumlu karşılanmışlardı.

Yeni görüntüler karakterin Jon’la ilk tanışma anını ve gelişim sürecini göstererek başlıyor. The Garfield Movie için yayınlanan ilk fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Garfield Movie Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Garfield’ın beyaz perdede görülmesinin üzerinden uzun bir zaman geçti. 2004’te başlayan Garfield: The Movie  serisinin devam yapımlarının sonucusu olan Garfield’s Pet Force filmiydi ve Haziran 2009’da çıkmıştı. Canlı aksiyon ve animasyon karışımı olan filmde baş karakterin sesini Bill Murray yaparken, Jon’un insan versiyonunu Breckin Meyer canlandırdı. Film, stüdyonun bir devamın üretimini onaylamak için yeterince başarılı oldu ve Garfield: A Tale of Two Kitties iki yıl sonra piyasaya sürüldü.

The Garfield Movie Fragman

The Garfield Movie filmi 24 Mayıs 2024 tarihine vizyonda olacak

Film için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni çıkan fragman haberleri ve sinema dünyasındaki en son gelişmeler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hayao Miyazaki, The Boy and the Heron için Özür Dilemiş

Hayao Miyazaki’nin “The Boy and the Heron”da Bir Rol için Seslendirme Sanatçısından Özür Dilediği Ortaya Çıktı

Kurtuluş Günü - George Saunders | Haftanın Kitabı #295

Kurtuluş Günü – George Saunders | Haftanın Kitabı #295