in ,

Rebecca Ferguson ve Chris Pratt, Bilimkurgu Gerilim Filmi “Mercy”nin Başrolünde Yer Alacak

Rebecca Ferguson ve Chris Pratt, Amazon MGM imzalı bilimkurgu gerilim filmi “Mercy”nin başrollerini üstlenecek.

Mercy Filmi: Rebecca Ferguson ve Chris Pratt Başrolde
- Reklam -
- Reklam -

Büyük ses getiren Dune 2 filminin ardından yeni projesine odaklanan Rebecca Ferguson, Amazon MGM Studios’un yeni bilimkurgu gerilim filmi Mercy’de Chris Pratt’e eşlik edecek.

Wanted, Ben- Hur ve Abraham Lincoln: Vampire Hunter gibi filmleri kameraya alan Timur Bekmambetov’un yönetmenliğini yapacağı bilimkurgu gerilim filminin senaryosunu Marco van Belle hazırlıyor. Oppenheimer yapımıyla En İyi Film dalında Oscar adaylığına adını yazdıran Charles Roven da filmin yapımcı koltuğunda yer alacak

Mercy, Amazon’un 8.45 milyar dolar karşılığında MGM Studios’u satın almasının ardından çıkacak ilk film olacak. James Bond gibi popüler yapımlara ev sahipliği yapan MGM, satın alım sonrasında bu macerayla birlikte yeniden film yapım sektörüne adım atacak. Filmin prodüksiyon çalışmaları 2024 yılının ilkbahar aylarında başlayacak.

- Reklam -

Yönetmen Bekmambetov, Amazon imzalı proje hakkında şunları söyledi:

“Amazon, yapay zekânın meydan okuduğu gelecekte geçen bu önemli hikâyeyi geniş bir kitle ile paylaşmak için en uygun mecra. Bu projede Chris Pratt ile yeniden çalışmak büyük mutluluk. Wanted filminin çıkışından bu yana en çok kazanan aktörler arasında yer almayı başardı. Yapımcı Charles Roven ise hiç kuşkusuz epik bir sinematik deneyimi sunmamıza büyük katkı sağlayacak.”

Mercy Rebecca Ferguson

Rebecca Ferguson ve Chris Pratt, Bilimkurgu Gerilim Filmi Mercy’nin Başrollerinde Yer Alacak

Suç oranlarının hızlı bir şekilde yükseldiği yakın gelecekte geçen Mercy filmi, Chris Pratt’in canlandırdığı dedektifin işlemediği bir suç yüzünden yargılanmasını ve masumiyetini kanıtlamak üzere çıktığı yolculuğu anlatıyor.

- Reklam -

Denis Villeneuve’ün beyaz perdede büyük ses getiren yapımı Dune: Part Two kadrosunda Lady Jessica rolünü üstlenen Rebecca Ferguson serideki oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Yıldız oyuncu ayrıca The Greatest Showman ve Mission: Impossible serisindeki performansı ile adından söz ettirmişti. Ferguson, hâlihazırda çekimleri devam eden Apple TV+ dizisi Silo’nun 2. sezonunda başrolde yer alıyor.

Mercy Chris Pratt

Chris Pratt ise Mayıs 2024’te beyaz perdeye gelecek olan Garfield filminde baş karakterin sesi olarak izleyicilerin karşısına geçecek. Oyuncu Prime Video imzalı bir diğer yapım olan The Terminal List dizisinde James Reece rolünü üstleniyor.

Mercy filminden neler bekliyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilir ve yeni sinema haberleri için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynaklar: The Wrap, The Hollywood Reporter

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mamutların Geri Dönüşü için Kritik Eşik Geçildi

Mamutların Hayata Geri Dönüşü için Kritik Adım: Asya Fillerinden Mamut Hücresi Üretildi

Madeline Brewer - You 5. Sezon Kadrosu

“The Handmaid’s Tale”ın Yıldızı Madeline Brewer, “You” 5. Sezon Kadrosuna Katıldı