in ,

“The Handmaid’s Tale”ın Yıldızı Madeline Brewer, “You” 5. Sezon Kadrosuna Katıldı

Madeline Brewer, Netflix’in suç ve drama temalı “You” dizisine dahil oldu. Emmy adayı aktris, Joe’nun yeni meslektaşı Bronte karakterini canlandıracak.

Madeline Brewer - You 5. Sezon Kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Madeline Brewer, You 5. sezon kadrosuna katıldı. Final için geri sayıma geçen Netflix dizisi, oyuncu ekibini The Handmaid’s Tale’ın yıldız isimlerinden birisiyle güçlendirdi.

Amerikalı yazar Caroline Kepnes’in aynı isimli kitabından uyarlanan You dizisi, Netflix’in en popüler yapımları arasında yer almayı sürdürüyor. Toplam 4 kitaptan oluşan ve Türkçede de yayımlanan serinin TV uyarlaması, 5. sezonuyla final yapmaya hazırlanıyor.

Greg Berlanti (The Flash, Arrow) ve Sera Gamble (Supernatural, The Magicians) ikilisinin yaratıcı koltuğunda yer aldığı yapımın 4. sezonu geçen yıl şubat ve mart aylarında izleyicilerle buluşmuştu.

- Reklam -

Seri katil Joe Goldberg’ün karanlık hikâyesini ele alan psikolojik gerilim türündeki dizi, oyuncu kadrosuna The Handmaid’s Tale’daki rolüyle 2021’de Emmy adaylığı da alan Madeline Brewer’ı dahil etti.

Madeline Brewer - You 5. Sezon Kadro

Brewer, Margot Atwood’un Damızlık Kızın Öyküsü eserinden uyarlanan Hulu dizisinde Janine Lindo karakterini canlandırıyordu. Amerikalı aktris daha önce Orange is the New Black, Hustlers ve Cam gibi yapımlarda da rol almıştı.

Madeline Brewer, You 5. Sezon ile İzleyicilerin Karşısına Çıkacak

Madaline Brewer, Netflix’in You 5. sezona yeşil ışık yaktıktan sonra diziye dahil olduğu açıklanan ilk yeni yüz oldu.

Brewer, You dizisinde Joe Goldberg’ün kitapçısının yeni çalışanı ve “esrarengiz, özgür ruhlu bir oyun yazarı” olarak tanımlanan Bronte karakterini canlandıracak. Ortak ilgi alanlarına sahip olan Bronte ve Joe, bağlarını “edebiyat ve kayıp” üzerine kuracak. Joe’nun bu bağ üzerinden kendi hayatını sorgulamaya başlayacağı da belirtilirken 5. sezona dair diğer ayrıntılar şimdilik saklı tutuluyor.

Madeline Brewer - You

- Reklam -

4. Sezon, Joe’nun Londra’ya gidip Jonathan Moore adında bir üniversite profesörünün kimliği altında yaşamaya başlamasıyla diziye yeni bir soluk kazandırmıştı.

Michael Foley ve Justin W. Lo 5. sezonun ortak yapımcılığını ve yürütücü yapımcılığını üstleniyor. Diğer yürütücü yapımcılar arasında Sarah Schechter, Leslie Morgenstein, Neil Reynolds, John Scott, Lee Toland Krieger ve Gina Girolamo yer alıyor.

Daha önce dizide Ellie karakterini oynayan Jenna Ortega’nın da yapıma geri dönmesi bekleniyordu. Ancak genç yıldızın odağını Wednesday’e kaydırması, programları belirsiz bir hâle sürükledi.

You 5. sezon için henüz bir yayın tarihi açıklanmadı.

Madeline Brewer’ın You 5. Sezon oyuncu ekibine dahi olması hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mercy Filmi: Rebecca Ferguson ve Chris Pratt Başrolde

Rebecca Ferguson ve Chris Pratt, Bilimkurgu Gerilim Filmi “Mercy”nin Başrolünde Yer Alacak

The Holdovers Filmi İntihalle Suçlanıyor

96. Oscar Ödülleri’nde 5 Dalda Aday Gösterilen Film İntihal Suçlamasıyla Karşı Karşıya