in

Netflix’in Suç ve Drama Dizisi “You” 5. Sezon ile Final Yapacak

You 5. sezon için yenilenirken Netflix dizisinin final yapacağı da açıklandı. Joe Goldberg’in maceraları sona eriyor.

You 5. Sezon Final
- Reklam -
- Reklam -

You 5. sezon ile final yapacak. Netflix, popüler dizisi için yeni sezon onayı verdi. Yapımın gelecek sezon ile ekranlara veda edeceği açıklandı.

Amerikalı kurgu yazarı Caroline Kepnes’in 2014 yılında okurlarla buluşan You kitabından aynı isimle ekrana taşınan dizi, Netflix’in en çok izlenen orijinal işleri arasında yer alıyor. Diziye kaynaklık eden roman serisi toplamda 4 eserden oluşuyor ve kitapla Türkçede Epsilon Yayınevi etiketiyle yayımlanıyor.

Greg Berlanti (The Flash, Arrow) ve Sera Gamble (Supernatural, The Magicians) ikilisinin yaratıcı koltuğunu paylaştığı dizinin 4. sezon bölümleri iki kısım hâlinde 9 Şubat ve 9 Mart 2023 tarihlerinde yayınlandı.

- Reklam -

Takıntılı bir seri katil olarak kurgu diyarlarda adını duyuran Joe Goldberg’in hikâyesini konu alan psikolojik gerilim dizisi You 5. sezon ile son defa izleyicilerin karşısına çıkacak.

You 5. Sezon Final Netflix

You 5. Sezon Geliştirmesi Başladı

Başrolünde Pen Badgley’nin yer aldığı dizide Badgley 4. sezonda ilk defa yönetmen koltuğuna da geçti. Dizinin 5. sezon ile yola devam edeceği haberleri bir süredir paylaşılıyordu. 4. sezonun ilk kısmının yayınlanmasının ardından Sera Gamble ve Greg Berlanti, bir devam sezonu için değerlendirmede bulunduklarını belirtmişlerdi.

Dizi 4. sezon için Rotten Tomatoes’ta izleyicilerden %63’lik bir beğeni alırken yapımın eleştiri puanı %95’i buldu. Sezon finali de Joe’nun macerasının nereye doğru devam edeceğinin daha fazla görülmesine neden oldu.

Greg Berlanti ve yapımcı Sarah Schechter, You dizisini 5. sezonluk bir yolculuk olarak tasarladıklarını kaydederken yapımın parçası olan herkese minnet duyduklarını kaydettiler.

- Reklam -

You 5. Sezon

Sera Gamble da yaptığı açıklamada başardıklarından gurur duyduklarını paylaşırken Joe Goldberg’in yolculuğunu sonuna dek sürdürmekten dolayı heyecanlı olduklarını belirtti.

Dizinin 4. sezonunda Penn Badgley ile birlikte rollerine geri dönen isimler arasında Amy-Leigh Hickman, Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Ed Speleers, Tilly Keeper, Niccy Lin, Aidan Cheng, Eve Austin, Ozioma Whenu ve Dario Coate yer almıştı. Wednesday’in yıldızı Jenna Ortega ise program uyuşmazlığı nedeniyle yapımda rol alamamıştı.

You 5. sezon için sizin nasıl bir beklentiniz var? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla dizi haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jujutsu Kaisen 2. Sezon Fragmanı

Popüler Anime Serisi “Jujutsu Kaisen”in Beklenen 2. Sezonundan İlk Fragman

Venedik ve Bâb-ı Âli - Lucette Valensi

Venedikli Elçilerin Gözünden Osmanlı’nın Değerlendirildiği “Venedik ve Bâb-ı Âli” Kitabı Yeniden Türkçede