in , ,

Popüler Anime Serisi “Jujutsu Kaisen”in Beklenen 2. Sezonundan İlk Fragman

Jujutsu Kaisen 2. sezon fragmanı yayınlandı. Popüler anime serisinin Satoru Gojo odaklı yeni sezonu 6 Temmuz 2023’te geri dönüyor.

Jujutsu Kaisen 2. Sezon Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Jujutsu Kaisen 2. sezon fragmanı paylaşıldı. Popüler anime serisinin heyecanla beklenen yeni sezonu bu yaz macerasına başlıyor.

Gege Akutami imzalı Jujutsu Kaisen ilk olarak Mart 2018’de Shueisha’nın Weekly Shonen Jump dergisinde yayınlanmaya başlandı ve kısa sürede büyük bir başarı yakaladı. Öyle ki geçen yıl düşen manga satışlarını One Piece ile birlikte tek başına ayakta tutmayı başardı. Popüler olan manganın anime uyarlaması da ilk sezonu ve ilk uzun metrajlı filminin başarısı sayesinde seriyi yepyeni bir düzeye taşımaya yardımcı oldu. Bu yüzden birçok hayran animenin 2. sezonunda neler olacağını merakla bekliyor.

Manga ve animenin konusu kısaca şöyle: Yuji Itadori inanılmaz fiziksel güce sahip bir çocuktur, ancak tamamen sıradan bir lise hayatı yaşar. Lanetlenmiş bir ruhtan sınıf arkadaşını kurtarmak için bir gün Ryomen Sukuna’nın parmağını yiyerek laneti kendi ruhuna alır. O andan itibaren Ryomen Sukuna ile aynı bedeni paylaşır. En güçlü büyücülerden Satoru Gojo tarafından yönlendirilen Itadori, lanetlerle savaşan bir organizasyon olan Tokyo Jujutsu Lisesi’ne kabul edilir… ve böylece bir laneti kovmak için lanet haline gelen çocuğun kahramanlık hikâyesi ile geri dönüşü olmayan bir yaşam başlar.

- Reklam -

Jujutsu Kaisen 2. sezon

Yeni bölümlerle ekrana dönecek olan anime, Yuji Itadori ve ekibinin büyük bir mücadeleye hazırlandığına işaret ediyor. AnimeJapan 2023 etkinliği sırasında hayranlar bir sonraki sezon hakkında daha detaylı bilgi edinme şansı yakaladılar. Aralık 2022’de dizinin çıkış tarihi ay olarak duyurulmuştu. Ancak şimdi yapımın 6 Temmuz’da prömiyer yapacağı da yeni fragman ile kesinleşti.

Hemen aşağıdan yayınlanan fragmanı izleyebilirsiniz

Jujutsu Kaisen 2. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Fragmanda da görülecek üzere Jujutsu Kaisen 2. sezon, Gege Akutami’nin orijinal mangasından Gojo’nun Geçmişi ve Shibuya Olayı kısımlarını içeren iki arkı ele alacak.

Jujutsu Kaisen 2. sezon, 2023 yaz anime programının bir parçası olarak 6 Temmuz’da başlayacak. Bölümler haftalık olarak Crunchyroll üzerinden yayınlanacak.

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak:

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for GkiraraJ GkiraraJ dedi ki:

    image
    image-1

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ash Ketchum Pikachu Final

Ash Ketchum ve Pikachu’nun Maceraları 25 Yılın Ardından Sona Erdi

You 5. Sezon Final

Netflix’in Suç ve Drama Dizisi “You” 5. Sezon ile Final Yapacak