in ,

Apple TV+’ın Bilimkurgu Dizisi “Silo”da 2. Sezon Çekimleri Yeniden Başladı

Silo 2. sezon çekimleri devam ediyor. Oyuncu ve senarist grevi nedeniyle yarım kalan Rebecca Ferguson’lu bilimkurgu yapımı prodüksiyona geri döndü.

Silo 2. Sezon Çekimleri Devam Ediyor
- Reklam -
- Reklam -

Silo 2. sezon prodüksiyon aşamasına geri döndü. Hugh Howey’nin bilimkurgu üçlemesinden uyarlanan Apple TV+ dizisi, Hollywood’daki oyuncu ve senarist grevleri nedeniyle çekimlere ara vermek zorunda kalmıştı.

Yeni sezon onayını geçen haziran ayında alan Silo dizisi bu yaz gerçekleşen tarihin en büyük Hollywood grevinden etkilenen yapımlar arasına katılmıştı.

Silo 2. sezon çekimlerine, geçen temmuz ayında oyuncu grevi nedeniyle süresiz olarak ara verilmişti. Apple TV+’ın oyuncuları ve teknik ekibi, 2. sezon çekimlerine devam etmek için İngiltere’nin Hertfordshire bölgesindeki Hoddesdon Stüdyoları’na geri döndü. Çekimler geçen haziran ayında, yenileme kararının hemen ardından başlamıştı.

- Reklam -

Silo 2. Sezon Çekimleri Devam

Hugh Howey’in distopik bilimkurgu romanlarından uyarlanan Silo, insanları dış dünyanın zehirli koşullarından korumak için yeraltına inşa edilen bir kentte geçiyor.

Denis Villeneuve’ün Dune uyarlamasında Leydi Jessica Atreides’i canlandıran Rebecca Ferguson’ın başrolünde yer aldığı yapım ilk sezonuyla IMDb’de 8,1/10 puan ortalaması yakalamıştı.

Silo 2. Sezon ile Geri Dönecek

Ferguson’ın canlandırdığı Juliette, hem yeraltında hem de dış dünyada uygulanan bir komployu çözmek için kendisini maceranın ortasında bulurken ilk sezon Juliette’in duvarların ötesinde ne olduğuna dair gerçeği keşfetmesiyle sona ermişti.

Yaratıcı koltuğunda Justified ve The Pacific ile tanınan Emmy ödüllü Graham Yost’un yer aldığı dizi, Nielsen’in ölçümlerine göre Apple TV+’ın bir numaralı dizisi olarak 2023’e giriş yapmıştı.

Ferguson’ın grevden hemen önce yaptığı açıklamalar, çekimlere yeni başladıklarını ve pek fazla ilerleme kaydedemediklerini ortaya koyuyordu. Dolayısıyla hayranların prodüksiyon sürecinin sonunu görebilmeleri için biraz daha beklemeleri gerekecek.

- Reklam -

Silo 2. Sezon Çekimleri Rebecca Ferguson

Yeni sezonda Ferguson’la birlikte David Oyelowo, Common, Harriet Walter, Chinaza Uche, Avi Nash, Rashida Jones ve Tim Robbins gibi isimler rollerini yineleyecekler.

Öte yandan yazar Hugh Howey eserinden uyarlanan Beacon 23 dizisi ise ilk sezonuyla geçen kasım ayında MGM+ ekranlarında izleyicilerle buluşmaya başladı.

2015’te Kayıp Rıhtım ekibinin Hugh Howey ile gerçekleştirdiği sohbeti buradan izleyebilir, Silo serisinin kitapları hakkındaki inceleme yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Silo 2. sezon hakkındaki teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından en yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Gilded Age 3. Sezon Onay

HBO’nun “The Gilded Age” Dizisi 3. Sezon Onayı Aldı

Emma Myers - Wednesday 2. Sezon Enid Sinclair

“Wednesday”in Yıldızı Emma Myers, Yeni Sezona Dair Beklentilerini Paylaştı