in ,

HBO’nun “The Gilded Age” Dizisi 3. Sezon Onayı Aldı

The Gilded Age 3. Sezon ile geri dönecek. HBO’nun 19. yüzyıl New York sosyetesini anlatan drama dizisi yeni sezon onayı aldı.

The Gilded Age 3. Sezon Onay
- Reklam -
- Reklam -

The Gilded Age 3. Sezon için yeşil ışık yakıldı. HBO’nun yeni dönem dizisi yolculuğuna devam edecek.

Macerasına 2022 yılında başlayan The Gilded Age dizisi, bir dalda Primetime Emmy Ödülü’ne layık görülerek güçlü bir başlangıç yapmıştı. 2. sezonu 17 Aralık 2023 tarihinde sona eren yapım, bir haftadan kısa süre içerisinde 3. sezon için onayı kaptı.

Yaratıcı koltuğunda Downton Abbey, From Time to Time ve Gosford Park ile tanınan Julian Fellowes’ın yer aldığı dizi IMDb’de 8/10 puan ortalaması yakalamıştı.

- Reklam -

The Gilded Age 3. Sezon için Erken Yeşil Işık

HBO, olumlu gidişattan ilham alarak dizinin hızını kesmeme kararı aldı ve The Gilded Age 3. sezon için resmi yenileme kararını duyurdu. Yapım, yıldız oyuncu kadrosu, dikkat çekici kostüm ve dönem tasarımları ve ödül sezonundaki performansıyla öne çıkmıştı.

The Gilded Age dizisi, 1880’lerin New York sosyetesinde yükselişe geçen Russell Ailesi ile onların eski komşuları van Rhijn Ailesi arasındaki çatışmaları konu alıyor.

The Gilded Age 3. Sezon HBO

Yapımın ikinci sezonu önemli ekonomik çalkantıların ve toplumsal değişimlerin yaşandığı Amerikan Yaldızlı Çağı’nın (19. yüzyılın sonlarından 1900’lerin başına kadar olan dönem) arka planında geçiyor. Sezon, 1883 yılında Bertha Russell’ın (Carrie Coon) toplumsal kabul görme mücadelesiyle açılıyor. İzleyiciler, eşi George Russell’ın (Morgan Spector) endüstriyel zorluklarıyla paralel olarak Bertha’nın yüksek sosyetede gezinme ve nihayetinde liderlik etme girişimlerini takip ediyor. Dizi aynı zamanda Marian’ın (Louisa Jacobson) Brook House’taki yolculuğunu ve Brooklyn’deki Scott Ailesi içinde gelişen dinamikleri keşfediyor.

Dizinin 2. sezonu, eleştiri derleme platformu Rotten Tomatoes’ta %93 oranında beğeni alırken yapım yolculuğuna emin adımlarla devam ediyor.

HBO Drama Dizileri ve Filmleri Başkanı Francesca Orsi yenileme kararı için şu ifadeleri kullanıyor:

- Reklam -

“Julian Fellowes ve The Gilded Age ailesinin başardıklarıyla gurur duyuyoruz. Kostümlerden prodüksiyon tasarımına ve performanslara kadar dizi her hafta pek çok kişiyi büyülemeyi başardı Universal Television’daki ortaklarımızla birlikte bu büyük hikâyeyi üçüncü sezonda da devam ettirecek olmaktan büyük heyecan duyuyoruz.”

The Gilded Age 3. Sezon Onay - HBO

Dizinin oyuncu kadrosunda Carrie Coon, Morgan Spector, Louisa Jacobson, Denee Benton, Taissa Farmiga, Harry Richardson, Blake Ritson ve Simon Jones gibi isimler yer alıyor.

The Gilded Age 3. Sezon için henüz bir yayın tarihi belirlenmedi.

The Gilded Age 3. Sezon hakkında sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Türkiye'nin İlk Anime Figürü Müzesi Açıldı

Türkiye’nin İlk Anime Figürü Müzesi: Tutkulu Bir Koleksiyonun Hikâyesi

Silo 2. Sezon Çekimleri Devam Ediyor

Apple TV+’ın Bilimkurgu Dizisi “Silo”da 2. Sezon Çekimleri Yeniden Başladı