in ,

Oscar Sonrası Fikri Değişti: Greta Gerwig “Barbie 2” İhtimaline Sıcak Bakıyor

Greta Gerwig “Barbie 2” filmi hakkında artık daha olumlu düşünüyor. Ünlü yönetmen Oscar Ödülleri sonrası fikrini değiştirmiş gibi görünüyor.

Greta Gerwig Barbie 2 Fikrine Sıcak Bakıyor
- Reklam -
- Reklam -

Greta Gerwig, Barbie 2 filmi olasılığı konusundaki tutumunu değiştirdi ve proje için yeni bir heyecan duyduğunu ifade etti

Yönetmenliğini yaptığı ve senaristliğini eşi Noah Baumbach ile birlikte üstlendiği Barbie filmi 2023 yılına damgasını vurmuştu. Yıl içerisinde 1 milyar dolar barajını aşan iki filmden biri olmasının yanı sıra, 2023’ün en çok izlenen filmi olmayı da başarmıştı. Ayrıca sekiz dalda Oscar’a aday gösterilmiş ve En İyi Özgün Şarkı ödülünü kazanmıştı.

Daha önceki çekincelerine rağmen Greta Gerwig şimdi Barbie 2 fikrini benimsemiş gözüküyor. Vanity Fair’in Oscar sonrası partisinde Deadline’a konuşan yönetmen, kendi tarafında “hiçbir direnç” olmadığını açıkladı. Başlangıçta devam filmi fikrine pek de sıcak bakmayan Gerwig, şimdi ise “Reddedemiyorum; bunu yapmak istiyorum,” dedi. Buna rağmen potansiyel devam filminin ne yönde ilerleyebileceği konusunda kararsızlığını koruyor.

- Reklam -

Barbie 2 Filmi Gelebilir

Warner Bros. henüz Barbie 2’yi resmi olarak duyurmadı. Ancak filmin gişe başarısı göz önüne alındığında, yönetmen ve oyuncular tarafından gelecek olumlu açıklamalar sonrası projeye kısa sürede resmi onay gelebilir. Ryan Gosling de geçen aralık ayında bir devam filmine son derece sıcak baktığını açıklamıştı. Ancak Margot Robbie, bu filme her şeyi verdiklerini ve yapılabilecek her şeyi yaptıkları için ikinci bir film ihtimalini düşük gördüğünü dile getirmişti.

Barbie 2 İhtimalini Değerlendiren Greta Gerwig’in Gelecek Projeleri Neler?

Gerwig’in Barbie 2 ile ilgili fikir değişikliği kayda değer olsa da, şu anki odak noktası başka bir yerde yatıyor. Netflix için Narnia Günlükleri’ni hazırlayacağı doğrulanan Gerwig, C.S. Lewis’in fantastik romanlarının bu uyarlamasında ilk iki filmi yönetmeyi taahhüt etti. Proje henüz ön prodüksiyonun ilk aşamalarında ve çekimlerin 2024’ün sonlarında ya da 2025’in başlarında başlaması bekleniyor.

- Reklam -

Barbie 2 İhtimali Yükseldi

Greta Gerwig Barbie 2’yi tekrar gündemine almış olmasına rağmen, bu film Narnia’dan sonraki ilk çalışması olmayabilir. Margot Robbie’nin hem yıldız bir oyuncu hem de sahne arkasındaki kilit bir güç olarak oynadığı ayrılmaz rol göz önüne alındığında, Barbie 2’nin kaderi belirsizliğini koruyor. Daha önce de belirtildiği gibi Robbie’nin devam filmi konusundaki çekinceleri, Gerwig’in yeni keşfedilen hevesine rağmen Barbie 2’nin gerçeğe dönüşme yolunda hâlâ engellerle karşı karşıya olduğunu gösteriyor.

Sizce tüm bu başarıya rağmen devam filmi gerçekten de gerekli mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni sinema haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nikola Tesla'yı Konu Alan Film Üçlemesi Geliyor

Nikola Tesla’nın Hayatını Konu Alan Film Üçlemesi Geliyor

Evrenin Genişleme Hızının Kesin Ölçümü Ortaya Çıktı

Evrenin Genişleme Hızı James Webb ve Hubble ile Kesin Olarak Belirlendi