in ,

Ryan Gosling, Olası Bir “Barbie 2” Filminde Ken Rolünü Yinelemeye Sıcak Bakıyor

Ryan Gosling, “Barbie 2” filmine son derece sıcak baktığını açıkladı. Yıldız aktör, olası devam macerasında ya da bir spin-off’ta Ken’i canlandırmaya hazır.

Ryan Gosling, Barbie 2 Filmine Sıcak Bakıyor
- Reklam -
- Reklam -

Ryan Gosling, Barbie 2 ihtimalini değerlendirirken Ken rolünü yinelemeye dünden razı olduğunu açıkladı.

Barbie filmi 21 Temmuz 2023 tarihinde Christopher Nolan’ın Oppenheimer filmi ile birlikte sinemalarda gösterime girdiğinde büyük bir ses getirdi. Warner Bros.’un yapımcısı olduğu filmin reklamı için “Barbie Yazı Operasyonu” adı altında özel bazı planlamalar yapması da tanıtımına oldukça etkisi dokundu.

Film hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından genel olarak olumlu karşılandı. Bunun yanı sıra The Super Mario Bros. Movie sonrası 2023’ün 1 milyar dolar barajını aşan ikinci filmi oldu. Yapım şu anda toplamda 1 milyar 441 milyon dolarlık gişe hasılatıyla yılın en çok kazanan filmi konumunda bulunuyor. Aynı gün gösterime giren Oppenheimer ise 951 milyon dolarda kalmış gözüküyor.

- Reklam -

İşte tüm bu başarı ister istemez Barbie’ye bir devam filminin gelip gelmeyeceği sorusunu akıllara getiriyor. Filmin başrolü Margot Robbie her ne kadar uyarlamanın tek filmlik bir macera olduğunu söylese de, henüz hiçbir şey kesin değil.

Ryan Gosling Ken Filmi

Mattel CEO’su aylar önce yaptığı bir açıklamada gelecek planlarından bahsederken aslında bir devam filmi ihtimalinin her zaman olabileceği sinyallerini vermişti. Filmin yönetmeni Greta Gerwig ise kısa bir süre önce yaptığı açıklamada olası bir Ken filminin gelebileceğini dile getirmiş, ellerinde karakter için çok fazla malzeme olduğunu söylemiş ve Barbie Sinematik Evreni’nin önünü açmıştı. İşte böylece Barbie’nin devamı gelmeyecek olsa bile, Ken odaklı bir spin-off macerasının her zaman ihtimaller arasında olacağı anlaşıldı.

Ryan Gosling, Barbie 2 veya Ken Odaklı Bir Film için Şimdiden Hazır

Londra’da yakın zamanda düzenlenen bir etkinlikte Ryan Gosling’e olası bir Barbie 2 filmi sorusu soruldu. Oyuncu şu an için gerçek anlamda hiçbir şey bilmediğini söyledi. Ancak bu Gosling’i daha Ken merkezli bir proje için bazı fikirler ortaya atmaktan ve espri yapmaktan alıkoymadı:

“Husky Ken olabilir mi? Sandviç Ken gibi Husky Ken’i oynayabilir miyim? Bir dahaki sefere o Ken’i oynayabilir miyim?”

- Reklam -

"Barbie" Filmi "Ahlaki ve Dini" Nedenlerle İki Ülkede Daha Yasaklandı

Barbie’nin rol arkadaşı America Ferrera da etkinlikteydi ve Robbie ile Gerwig’in “bir seri yapmak için yola çıkmadıklarını” yineledi. Sözlerine şöyle devam etti:

“Her şeyi masanın üzerine koydular. Sevdikleri ve yapabileceklerini bildikleri her şeyi yaptılar. Bu da sevindirici, değil mi? Yirmi yıl sürecek Barbie filmleri için hazırlık yapmıyoruz. Ama yine de hiçbir şey bilmiyorum, yani 20 yıl olabilir… ya da bir Ken spin-off’u?”

Siz Ryan Gosling’den yeni bir Ken performansı izlemek ister miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Rolling Stone

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Afrika Kıtası İkiye Ayrılıyor: Yeni Bir Okyanus Doğacak

Afrika, İki Kıtaya Ayrılıyor: 5 ila 10 Milyon Yıl Sonra Yeni Bir Okyanus Doğabilir

Japonya'daki Yeni Ada Büyümeyi Sürdürüyor

Volkanik Patlama Sonucu Japonya’da Oluşan Yeni Ada ‘Büyümeye’ Devam Ediyor