in ,

Klasik Müzikalin Dizi Uyarlaması “Grease: Rise of the Pink Ladies” İlk Sezonun Ardından İptal Edildi

Grease: Rise of the Pink Ladies 2. sezon iptal edildi. Paramount+ yapımı müzikal uyarlaması, ekranlara veda etti.

Grease Rise of the Pink Ladies 2. Sezon İptal Kararı
- Reklam -
- Reklam -

Grease: Rise of the Pink Ladies 2. sezon için iptal kararı çıktı. Paramount+ kanalı, vergi indiriminden yararlanmak için müzikal uyarlamasını yayından kaldırmaya karar verdi.

Amerikalı kanallar ve yapımcı şirketler, vergi indiriminden faydalanabilmek için birbiri ardına projelerini iptal etmeye devam ediyor. Paramount+ da vergi indirim hakkını kullanabilmek adına Grease: Rise of the Pink Ladies’i ve birçok projesini yayından kaldırdı.

1978 yapımı müzikal komedi türündeki Grease filminin uyarlaması olan Grease: Rise of the Pink Ladies, nisan ayında seyirciyle buluşmuştu. Dizi, Grease filminin öncül hikâyesini konu alıyor.

- Reklam -

Grease: Rise of the Pink Ladies, Rydell Lisesi’nin kurallarına karşı çıkan dört arkadaşın maceralarını anlatıyor. Deadline’ın haberine göre 2. sezonu çekilmeyecek olan dizi, aynı zamanda platformun kütüphanesinden de kaldırılacak.

Grease Rise of the Pink Ladies 2. Sezon İptal Kararı

Dizide Jane rolünde Marisa Davila, Olivia rolünde Cheyenne Isabel Wells, Cynthia rolünde Ari Notartomaso, Nancy rolünde Tricia Fukuhara, Hazel rolünde Shanel Bailey, Susan rolünde Madison Thompson, Richie rolünde Johnathan Nieves ve Buddy rolünde Jason Schmidt, yer almıştı.

Grease: Rise of the Pink Ladies 2. Sezon İptal Kararı Sonrası Yapımcıdan İlk Açıklama

Dizinin yaratıcısı Annabel Oakes, iptal kararı ile ilgili Instagram hesabında üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Özellikle acımasız bir hamleyle önümüzdeki hafta, Paramount+ platformundan da kaldırılıyor. Yeni bir yuva bulamadığı sürece onu artık hiçbir yerde izleyemeyeceksiniz. Oyuncu kadrosu, yaratıcı ortaklarım ve ben dizimizin tamamen silinmesiyle harap olduk.

“Güzel hayranlarımıza teşekkür ederiz. Gösteri kaldırıldıktan sonra bile müzik kalacaktır. Sanatınızı, tik toklarınızı ve özellikle çılgın hayran kurgularınızı sevdim.

“İnsanlar dizinin onlar için ne anlama geldiğine dair mesajlar ve videolar gönderiyor. Onları görmeyi ve duymayı seviyorum.”

- Reklam -

Grease Rise of the Pink Ladies 2. Sezon

Ocak ayında Amerikan televizyon kanalı Showtime ile birleşen Paramount Global, Paramount+ adını aldı. İki şirketin birleşmesinden beri dizi ve film projeleri iptal ediliyor ya da yayından kaldırılıyor.

Paramount+’ta Değişim Sürecek

Showtime ve Paramount+’ın CEO’su ve Medya Ağları Başkanı Chris McCarthy, konuya ilişkin şunları kaydetti:

“Hit yapımlarımızı küresel hitlere dönüştürmeye daha fazla kaynak ayırabiliriz. Bunu yapmak için düşük performans gösteren ve görüşlerimizin %10’nundan azını oluşturan alanlardan yatırımdan vazgeçeceğiz. Prodüksiyon ortaklarımızla hangi içeriğin ileriye dönük anlamlı olduğunu ve hangi dizilerin ayrıcalıklı potansiyele sahip olduklarını değerlendireceğiz.”

Paramount showtime akış birleşme

Şu ana kadar Showtime’da yayınlanan American Gigolo, Let the Right One In, Shailene Woodley, Betty Gilpin ve DeWanda Wise, Three Women yapımları yayından kaldırıldı. Şimdi de Paramount+’ın yapımcılığını üstlendiği Grease: Rise of the Pink Ladies başta olmak üzere Coyote, Guilty Party, The Twilight Zone, Star Trek: Prodigy, Queen of the Universe ve The Game yapımları yyından kaldırılmayı bekliyor.

Grease: Rise of the Pink Ladies 2. sezon için iptal kararı çıkması hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sümeyye Can

1998'de hayal dünyasında doğmuş bir hayalperestim. Hikâyelerde yaşamayı ve yaşatmayı amaç edindim. Dünyaya korkuyu, macerayı ve cesareti anlatmak, müzik, tarih ve sinema dünyamı tanıtmak için yoldayım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Harley Quinn 4. Sezon Yayın Tarihi

DC’nin Popüler Animasyon Dizisi “Harley Quinn”de 4. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu

James Gunn - Süper Kahraman Filmleri Eleştiri

James Gunn, Süper Kahraman Filmlerinin Senaristlerini ‘Tembel’ Buluyor