in ,

Margot Robbie, “Barbie 2” İhtimalini Değerlendirdi

Margot Robbie, hayranların merakla beklediği “Barbie 2” hakkında konuştu. Yıldız oyuncu, yapımcıların aksine devam filmi pek de olası görmüyor.

Margot Robbie - Barbie 2 Açıklaması
- Reklam -
- Reklam -

Margot Robbie, Barbie 2 hakkında konuştu. Greta Gerwig’in 2023’e damga vuran yapımı, devam filmine kavuşacak mı sorusunu yanıtlayan oyuncu, “sonrasını hayal bile edemediğini” açıkladı.

Başrolünde Margot Robbie’nin yer aldığı Barbie, gişe rekorları kırarak 2023’ün en çok hasılat elde eden yapımı oldu. Dünya çapında 1.4 milyar dolar kazandıran film, Warner Bros.’un “Barbie Yazı Operasyonu” adını verdiği tanıtım kampanyasının meyvesi olarak görülüyordu.

Christopher Nolan’ın Oppenheimer’ı ile aynı gün vizyona giren Barbie; oyuncu kadrosunda Ryan Gosling, Will Ferrell, Emma Mackey, Simu Liu, Ncuti Gatwa, Dua Lipa ve John Cena gibi isimlere ev sahipliği yapıyordu.

- Reklam -

Mattel’in dünyaca ünlü oyuncak markasından ilham alan yapım için Mattel CEO’su devam filmleri hakkında konuşmak için erken olduğunu belirtse de “daha fazla fırsata hazır olacaklarını” da söylemişti. Bununla birlikte Barbie dışında Mattel Sinematik Evreni için de hazırlıkların yolda olduğu ve ünlü şirketin birçok oyuncak markası için yeni yapımlar kurgulayacağı bildirilmişti.

Margot Robbie - Barbie 2 Açıklama

Margot Robbie, “Barbie 2” Fikrine Kuşkuyla Yaklaşıyor

Barbie filminde başrolün yanı sıra yürütücü yapımcı olarak da yer alan Margot Robbie, AP Entertainment’a yaptığı açıklamada devam filmi olasılığını değerlendirdi.

Robbie bir devam filminin mümkün olup olmadığından ya da ikinci bir filmin ilkinin kalitesini yakalayıp yakalayamayacağından emin olmayanlar arasında.

“Bence bu filme her şeyimizi verdik. Bunu bir üçleme ya da daha farklı bir şey olsun diye yapmadık. Greta filme her şeyini katmış gibiydi. Bu yüzden sırada ne olacağını hayal bile edemiyorum.”

Avustralyalı aktris, devam filmi olasılığından emin olmasa da filmin gişe başarısını pandemi sonrası dönemde Hollywood’un ihtiyaç duyduğu bir zafer olduğuna değindi.

- Reklam -

“Benim yaptığım en büyük çıkarım orijinal filmlerin hâlâ gişede büyük başarılar elde edebileceği oldu. Bir devam filmi, bir prequel ya da bir remake olmak zorunda değil. Tamamen orijinal olabilir. Bunu yapmak için büyük bütçe verildiğinde sonuç hâlâ çok büyük olabilir. Ve başrolde bir kadın olması dört dörtlük bir film olmayacağı anlamına gelmiyor. Ki bence bu, hâlâ pek çok insanın sahip olduğu bir yanılgı. Bu yüzden Barbie’nin başarılı olması gerçekten çok önemli.”

"Barbie" Filmi "Ahlaki ve Dini" Nedenlerle İki Ülkede Daha Yasaklandı

Robbie daha önce bir devam filmi olasılığı hakkında bazı görüşmelerin olduğunu açıklamıştı. Time Magazine’e verdiği demeçte konuşan aktris şu değerlendirmede bulunmuştu:

“Bence bir yandan devam filmlerini planlarken bir yandan da ilk filmi kurmaya çalışırsanız biraz tuzağa düşersiniz.”

Greta Gerwig ise yakın gelecekte Netflix için Narnia Günlükleri’ni filme uyarlayacak.

Sizce yakın gelecekte izleyiciler Barbie 2 filmini görebilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Memento Mori: Muriel Spark'tan Ölümün Kıyısındaki Hayatlar

İskoç Yazar Muriel Spark’ın Ölümün Kıyısındaki Yaşamları Takip Ettiği “Memento Mori” Kitabı Türkçede

Go! Go! Loser Ranger! Anime - Power Rangers

Karanlık Bir “Power Rangers” Parodisi: “Go! Go! Loser Ranger!” Geliyor