in , , ,

Karanlık Bir “Power Rangers” Parodisi: “Go! Go! Loser Ranger!” Geliyor

Go! Go! Loser Ranger! animesi geliyor. Ünlü “Power Rangers” serisine daha karanlık bir yorum getiren yapımdan fragman yayınlandı.

Go! Go! Loser Ranger! Anime - Power Rangers
- Reklam -
- Reklam -

Go! Go! Loser Ranger! animesi 2024’te izleyicilerle buluşacak. Bir tür parodi olan yapım, Power Rangers serisine daha karanlık ve alaycı bir yorum getirmeyi hedefliyor.

1993 yılında yolculuğuna başlayan Power Rangers, bugüne dek sayısız anime, film ve oyun ile kültür dünyasının önemli markalarından oldu. Yalnızca kendisi değil, ondan esinlenen yapımlarla da Power Rangers’ın mirası genişlemeye devam ediyor.

2021 yılında Negi Haruba tarafından kaleme alınan ve Kodansha’nın Weekly Shonen Magazine’inde yayımlanmaya başlayan Go! Go! Loser Ranger! mangası anime formatında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Go! Go! Loser Ranger! Anime - Power Rangers Parodi

Power Rangers ve onun temel aldığı Super Sentai serisi geleneksel olarak daha neşeli hikâyeleri anlatsa da Go! Go! Loser Ranger!, daha karanlık bir bakış açısı geliştirmeyi amaçlıyor.

“Go! Go! Loser Ranger!” Geleneksel “Power Rangers” Anlatısını Tersine Çeviriyor

Geçen aralık ayında duyurulan, Power Rangers’ın yeniden yorumlanması, hit mangayı yakında ekrana taşımaya hazırlanıyor.

Hedef kitlesi olarak kendisine Super Sentai tarzını sevenleri seçen yapım, dünyayı kötü uzaylılardan korumak için kullandıkları bir şekil değiştirme cihazıyla süper güçler kazanan yüksek fonksiyonlu gençlerden oluşan klasik bir Super Sentai öncülü olarak başlıyor. Ancak Loser Ranger (Kaybeden Kolcu) bu geleneksel hikâyeyi tersine çeviriyor.

Daha karanlık tonlara ve duygulara ev sahipliği yapan yapımdan yayınlanan fragman, animeye kısa bir ilk bakış imkânı sağlıyor.

Go! Go! Loser Ranger! Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Go! Go! Loser Ranger! animesi üç alternatif bakış açısıyla şekilleniyor. Birincisi, Ranger’lara karşı kaybetmekten bıkan ve bir sabotaj için birliğe sızan Foot Soldier D adlı uzaylı bir katilin bakış açısı.

- Reklam -

İkinci bakış açısı, Ranger’ların işleyişine öfkelenen, hoşnutsuz bir düşük seviye Ranger olan Yumeko Suzukiri. İntikam peşindeki Yumeko, birliği çökertmek isteyenler arasında yer alıyor.

Son olarak, ekibin mevcut yinelemesinde kaybolduğuna inandığı eski orijinal Ranger ekiplerinin fikirlerini ve yöntemlerini yeniden ele geçirmeyi uman gerçek bir Ranger olan Hibiki Sakurama.

Go! Go! Loser Ranger! 2024 - Power Rangers

Öte yandan yapım, herhangi bir Power Rangers bağlantısı bulunmadan kendi ayakları üzerinde duran ayrı bir hikâye anlatmayı da maç ediniyor.

Go! Go! Loser Ranger! animesi 2024 yılı içerisinde yayınlanmaya başlayacak.

Siz bu Power Rangers parodisi hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Margot Robbie - Barbie 2 Açıklaması

Margot Robbie, “Barbie 2” İhtimalini Değerlendirdi

İskoçya Okul Bahçesi Antik Mısır Eseri

İskoçya’da Bir Öğrenci, Okul Bahçesinde Patates Toplarken Antik Mısır’dan Kalma Eser Buldu