in ,

“Wednesday”in Yıldızı Emma Myers, Yeni Sezona Dair Beklentilerini Paylaştı

Emma Myers, “Wednesday” 2. sezon hakkında konuştu. Netflix yapımında Enid Sinclair’ı canlandıran aktris, yeni sezondan umutlu.

Emma Myers - Wednesday 2. Sezon Enid Sinclair
- Reklam -
- Reklam -

Emma Myers Wednesday 2. sezon hakkında karakteri Enid Sinclair ve yapımın aşk ilişkilerini ele alış şekli üzerine yorumlarda bulundu.

Yolculuğuna 1938’de bir gazete çizgi şeridi olarak başlayan The Addams Family, zaman içerisinde TV dizileri, animasyonlar ve filmlerden oluşan kendine has bir külliyat biriktirmeyi başardı. Addams Ailesi’nin sevilen karakterlerinden Wednesday Addams ise 2022’de Netflix dizisinde kendi sesini buldu.

Alfred Gough ve Miles Millar’ın yaratıcı koltuğunu paylaştığı Netflix yapımı, yönetmen kadrosunda Tim Burton gibi çarpıcı isimlere de ev sahipliği yaptı. 12 dalda Primetime Emmy adaylığı alan ve izlenme rekorları kıran dizinin başrolünde ise Jenna Ortega yer aldı. Ortega’nın canlandırdığı Wednesday Addams karakterinin yakın arkadaşı Enid Sinclair’ı canlandıran Emma Myers, geçen günlerde yapımın geleceği hakkında konuştu.

- Reklam -

Emma Myers, “Wednesday” 2. Sezonda Daha Atılgan Bir Enid Sinclair Düşlüyor

Dizinin 2. sezonunun duyurulmasıyla birlikte rolüne hazırlanan Myers, Wednesday geri döndüğünde Enid Sinclair’in karakter evrimine dair umutları hakkında konuşuyor.

İlk sezonun büyük bir bölümünde Enid kendini zeki ve alaycı Wednesday’in gölgesinde bulmuştu. Kendi halinde bir kurt kadın olan Enid, Nevermore Akademisi’ndeki oda arkadaşına duygularını paylaştığında genellikle itilen tarafta oluyordu. Nihayetinde bu ilişki çözüldü ve ikili ilk sezondan başladıklarından daha yakın bir şekilde vedalaştı.

Emma Myers - Wednesday 2. Sezon Enid

Myers, 1883 Magazine’e verdiği röportajda Wednesday’in kurt oda arkadaşı rolüyle ilgili konuştu.

“Biliyor musunuz, kimse bana 2. sezonda neler olup bittiğini söylemiyor. Bu yüzden bu konuda bir şey söyleyemem çünkü bilmiyorum. Ama Enid’in kendine daha fazla güvendiğini görmeyi çok isterim.”

İlk sezonun büyük bölümünde Enid kurt yönünü ortaya çıkarmak için mücadele etmişti. Nihayetinde bu çaba sonuç vermiş ve karakter gerçek benliğiyle kucaklaşmıştı.

Myers şimdi Enid’in bu deneyimden korkmamasını umuyor:

- Reklam -

“Sonunda kurt yeteneklerine kavuştu ve bundan korkup üzülmek yerine bunu kullandığını görmek istiyorum. Onun olayların peşinden sürüklenip durması yerine olayların tetikleyicisi olduğunu görmeyi çok isterim.”

“Wednesday” 2. Sezon Daha Karanlık Tonlarda Olacak

Bununla birlikte izleyiciler de ikinci sezonda, bıraktıklarından daha farklı bir Wednesday ile karşılaşacaklar. İlk sezon romantizm ve Wednesday’in de dahil olduğu bir aşk üçgenine ağırlık vermişti. Ancak Ortega yeni sezonda romantizmden çok “dizinin korku yönüne” odaklanılacağını açıkladı.

Emma Myers - Wednesday 2. Sezon

Romantizmden uzaklaşma fikri Emma Myers’ın da onayladığı bir hamle. Genç aktris yılın başlarında bu tercihe dair şunları söylemişti:

“Wednesday için aşk konularına gelince… En azından 2. sezonun bir bekarlık sezonu olması gerektiğini hissediyorum. Erkeklerle daha yeni bir fiyasko yaşadı. Biraz ara vermesi gerekiyor.”

Wednesday cephesinden son gelişme, Fred Armisen’ın canlandırdığı Fester Amca karakterine özel bir spin-off’un ön geliştirilme aşamasına alındığı yönündeydi. Prodüksiyonu 2024’ün ilkbaharında başlayacak dizinin 2. sezon prömiyer tarihi ise şimdilik bilinmiyor.

Emma Myers’ın Wednesday 2. sezon hakkındaki beklentilerini nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Silo 2. Sezon Çekimleri Devam Ediyor

Apple TV+’ın Bilimkurgu Dizisi “Silo”da 2. Sezon Çekimleri Yeniden Başladı

Vin Diesel Cinsel Taciz Suçlamasıyla Karşı Karşıya

Vin Diesel’in Eski Asistanı Cinsel Taciz İddiasıyla Ünlü Oyuncuya Dava Açtı