in ,

“Wednesday” Dizisindeki Fester Amca Karakterine Odaklanan Yeni Netflix Dizisi Geliyor

Fester Amca kendi dizisine kavuşuyor. Netflix, en popüler yapımlarından “Wednesday”in dünyasını yeni spin-off’larla genişletmeye hazırlanıyor.

Fester Amca Dizisi - Wednesday Spin-off
- Reklam -
- Reklam -

Fester Amca dizisi geliştirme aşamasında. Netflix, Wednesday evrenini farklı spin-off yapımlarıyla genişletme kararı aldı.

İlk defa 1938 yılında bir gazetede çizgi şerit hâlinde macerasına başlayan The Addams Family serisi, yıllar içerisinde kendi TV dizilerine, sinema filmlerine ve animasyonlarına sahip oldu. Addams Ailesi’nin ikonik karakterlerinden Wednesday Addams ise son olarak 2022 tarihli Netflix dizisi ile izleyicilerin hayatlarına girdi.

Şimdilerde 2. sezonu geliştirilme aşamasında olan Wednesday, yayınlandığı dönemde büyük ilgi gördü ve popüler kültürün önemli ikonları hâline geldi. Dizinin başrolü Jenna Ortega kariyerinde hızlı bir yükselişe geçerken Wednesday markası da Netflix cephesinde şekillendirilmeye devam etti.

- Reklam -

Fester Amca Dizisi - Wednesday Spin-off - Netflix

Gelen son haberler ise dizinin ilk sezonunda Fred Armisen tarafından canlandırılan Fester Amca’ya odaklanan yeni bir spin-off’un geliştirildiğini ortaya koydu.

Yeni “Wednesday” Dizisi “Fester Amca” Ön Geliştirme Aşamasında

Bloomberg’ün haberine göre yeni Wednesday spin-off projesi Fester Amca’yı merkeze alacak ve karakterin kendine has maceralarını konu alacak.

Henüz ön geliştirme aşamasında olan proje şimdilik resmilik kazanmış değil. Ancak Netflix’in hit dizisinin markasını kullanarak birçok farklı proje geliştirmeye istekli olduğu biliniyor.

Fester Amca dizisi de şu anda erken geliştirme aşamasının başlarında. Yapımın senaristleri hâlâ hikâye örgüsü üzerinde çalışıyor. Stüdyo ise oyuncu kadrosu ve teknik ekiple henüz herhangi bir sözleşme imzalamış değil. Bununla birlikte yapıma dahil edilecek kişilerin programlarının da çekim takvimiyle uyuşması gerekiyor.

- Reklam -

Wednesday 2. Sezon Korku Dozu

Kaynağın aktardığına göre Netflix Wednesday’in başarısını devam ettirmek için Addams Ailesi’nden yeni spin-off’lar çıkartma fikrine oldukça hevesli ve bu projeleri listelerinin ön sıralarında değerlendiriyor.

Wednesday dizisi, 250 milyondan fazla izlenme sayısıyla Netflix’te yayınlanan en popüler İngilizce dizi olarak kayıtlara geçti.

Çekimlerine 2024 yılının ilkbaharında başlanacak olan Wednesday’in korku ağırlıklı 2. sezonu ise Wednesday Addams’ın Nevermore Akademisi’ndeki yeni maceralarını konu alacak. Yeni sezon karakterin psişik yeteneğinde ustalaşmaya, bir cinayet çılgınlığını engellemeye ve 25 yıl önce ailesinin karıştığı bir gizemi çözmeye çalıştığı ilk sezonun üzerine inşa edilecek.

Fester Amca odaklı bir Netflix dizisi kulağa nasıl geliyor? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Movie Web

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Netflix'ten "Squid Game" Oyunu Geliyor

Netflix’ten “Squid Game” Oyunu Geliyor: Yayın Devi Yeni Oyunlar ile Kütüphanesini Genişletiyor

Extraction Dizisi - Netflix

Netflix, Chris Hemsworth’lü “Extraction” Evrenini Genişletiyor: Yeni Spin-off Dizisi Yolda