in ,

“The Sims”e Rakip Olmaya Hazırlanan Yaşam Simülasyon Oyunu “Life by You” Süresiz Olarak Ertelendi

“Life by You” erken erişim aşamasına günler kala belirsiz bir tarihe ertelendi. Paradox Tectonic imzalı yaşam simülasyonu, “The Sims” serisine rakip olarak görülüyordu.

Life by You Erteleme - The Sims Benzer Oyun
- Reklam -
- Reklam -

Life by You oyunu 4 Haziran 2024’te erken erişime açılması bekleniyordu. Ancak merakla beklenen yaşam simülasyonu, bir erteleme daha aldı ve belirsiz bir tarihe ertelendi.

İlk etapta Ekim 2023’te çıkması planlanan Paradox Tectonic oyunu, erken erişim lansmanından günler önce yeniden ötelendi.

EA Games’in popüler simülasyon oyunu serisi The Sims’e rakip olarak görülen Life by You, oyunculara karakterler üzerinde benzersiz bir kişiselleştirme ve kontrol imkanı sunarak yaşam simülasyonu kategorisindeki en sürükleyici oyunlardan biri olmayı vadediyordu. Oldukça emek gerektiren bu vaatler, yaklaşan yayın tarihinin defalarca ertelenmesine sebep oldu.

- Reklam -

Life by You Erteleme - The Sims Rakip Oyun

Paradox Interactive’in genel müdür yardımcısı Mattias Lilja tarafından yapılan açıklamaya göre Life by You, daha önce duyurulmuş erken erişim tarihi olan 4 Haziran’da yayınlanamayacak. Duyuruda ertelenmenin nedeni belirtilmemiş olsa da Lilja, geliştirici ekibin henüz belirlenmiş bir yayın aralığına sıkışıp kalmak istemediğini çünkü ileriyi planlarken oyuncuları biraz bekletmenin daha iyi olacağına inandıklarını belirtti.

Paradox’un gelecek aylarda daha fazla bilgi paylaşacağı tahmin ediliyor. Şimdilik oyuncuların bekleyişi devam edecek.

Paradox Tectonic, erken erişimle amaçladıkları şeyin oyuncuların beklentileriyle optimize edilmiş ürünü oluşturmak için toplulukla birlikte çalışmak olduğunu belirtti. Life by You, erken erişim lansmanının ardından 12 ay boyunca erişime açık kalacaktı.

“Life by You”, “The Sims” Serisini Tahtından Etmek İstiyor

The Sims serisi 20 yıldır yaşam simülasyonu kategorisini domine ediyor. Life By You ise lansman sonrası güncellemelerle genişletilecek daha sağlam bir özelleştirme sistemi sunarak bu dominasyonu sona erdirmek istiyor.

- Reklam -

Life by You Oyun

Life by You’nun The Sims’i tahtından edip etmeyeceğini zaman gösterecek. The Sims’in yapımcısı Maxis de bu süreçte sevilen serisinin yeni oyunu üzerinde çalışmaya devam ediyor. Project Rene kod adıyla anılan yeni The Sims oyunu 2022’de duyuruldu. Oyun hakkında pek çok detay hâlâ bilinmese de Maxis ana oyunun ücretsiz olacağını ve pek çok ek paket ve güncelleme ile geliştirileceğini doğruladı.

Öte yandan PUBG’nin geliştiricisi Krafton’un imzasını taşıyan InZOI de The Sims benzeri yapımlar arasında iddialı bir çıkış yakalamayı hedefliyor.

Life by You Fragmanı

YouTube video

Siz bu erteleme kararı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Beyza Can

İngilizce Öğretmenliği okudum. Okur, yazar ve oyun oynarım. Gerçek hayattan uzaklaşmak için daima fırsat kollarım. Bunun için sık sık fantastik, bilimkurgu ve korku içeren şeylere sığınırım. 8 yaşımda dolabımdan bir geçit bulamadım, 50 yaşımda kapımda Gandalf’ın belirmesini bekliyorum. O zamana kadar da kendimi edebiyata ve oyunlara vermeyi planlıyorum. Kitaplara ve oyunlara ilgim beni dil öğrenmeye itti. Daha fazlasına ulaşabilmek ve başkalarına ulaştırabilmek için yeni diller öğreniyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Karanlık Madde Teleskobu Euclid'den İlk Renkli Görüntüler

Karanlık Madde Teleskobu Euclid’den İlk Renkli Görüntüler Paylaşıldı

Sweet Tooth Final Sezonundan Yeni Fragman

“Sweet Tooth”un Final Sezonundan Yeni Fragman Yayınlandı