in , ,

Yeni “Star Wars” Dizisi “The Acolyte”tan Fragman Yayınlandı

The Acolyte dizisi ufukta gözüktü. Disney Plus’ta yayınlanacak yeni “Star Wars” macerası, iddialı oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor.

The Acolyte Dizisi - Star Wars Yeni Yapım
- Reklam -
- Reklam -

The Acolyte dizisi, Dünya Star Wars Günü’nde yeni bir fragman eşliğinde tanıtıldı. Oyuncu kadrosunda Carrie-Anne Moss, Dafne Keen ve Amandla Stenberg gibi isimlerin bulunduğu Yıldız Savaşları macerası yakında izleyicilerle buluşacak.

Gizem ve gerilim türlerine ağırlık veren The Acolyte dizisi, Star Wars hayranlarını Yüksek Cumhuriyet döneminin son günlerine konuk edecek. Yaratıcı koltuğunda Russian Doll ve Sleeping with Other People ile tanınan Leslye Headland’in yer aldığı dizi, Disney Plus üzerinden izleyicilerin beğenisine sunulacak.

The Acolyte dizisi, The Hunger Games’te Rue karakterini canlandıran Amandla Stenberg’ün hayat verdiği Mae’nin Jedi’ların arasına sızmaya ve onları yok etmeye çalışmasını takip edecek.

- Reklam -

The Acolyte Dizi - Star Wars Yeni

Star Wars’un öncül üçlemesindeki olaylardan bir yüzyıl önce geçecek olan yapımdan ilk fragman geçen mart ayında paylaşılmıştı. Dünya Star Wars Günü’ne özel olarak yayınlanan yeni fragman da Jedi’ların varoluşsal bir tehditle karşı karşıya kalışını gözler önüne seriyor.

The Acolyte Dizisi Sırtını “The High Republic” Kitaplarına Dayıyor

Yüksek Cumhuriyet dönemi Star Wars kitapları aracılığıyla kapsamlı bir şekilde ele alındı. Dizi de ilhamını Star Wars: The High Republic adlı roman serisinden alıyor.

Lucasfilm’in başkanı Kathleen Kennedy, diziye dair şu ifadeleri kullanmıştı:

“Aslında bu konu ilgimizi çekti çünkü eğer bu dizi tutarsa, o zaman bize bunu genişletmek için gerçek bir fırsat verecek. Televizyonun en güzel yanı da bu. Bize deneyler yapabileceğimiz daha geniş bir oyun alanı sunuyor.”

The Acolyte Dizisi - Star Wars Yeni

Dizinin oyuncu kadrosunda Amandla Stenberg’ün yanı sıra The Last Ship ile tanınan Jodie Turner-Smith, Squid Game’in Emmy ödüllü oyuncusu Lee Jung-Jae, Manny Jacinto ve Russian Doll’dan Charlie Barnett gibi isimler yer alıyor.

- Reklam -

Ayrıca yapımın yıldızları arasında Carrie-Anne Moss, Rebecca Henderson, Dean-Charles Chapman ve Dafne Keen da bulunuyor.

Dizinin resmi özeti ise şu şekilde aktarılıyor:

The Acolyte, izleyicileri Yüksek Cumhuriyet döneminin son günlerinde karanlık sırlar ve ortaya çıkan karanlık taraf güçleriyle dolu bir galaksiye götürüyor. Bir gizem-gerilim dizisi olan yapımda eski bir Padawan, bir dizi suçu araştırmak için Jedi ustasıyla yeniden bir araya geliyor. Ancak karşı karşıya kaldıkları güçlerin tahmin ettiklerinden daha uğursuz olduğu ortaya çıkıyor.

The Acolyte Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

The Acolyte dizisi 4 Haziran 2024 tarihinde Disney Plus’ta yayına başlayacak.

The Acolyte dizisi için yayınlanan yeni fragmanı siz nasıl buldunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tiny Glade

Savaşlardan ve Kaostan Uzak Bir Kale İnşa Etme Oyunu: “Tiny Glade” Yolda

Megalopolis Film Adam Driver Tanitim

Francis Ford Coppola’nın Tutku Projesi “Megalopolis”ten İlk Tanıtım Yayınlandı