in

Taika Waititi, Thor’a Korg Rolüyle Dönüyor

Thor’un yeni filmi Love and Thunder’ı da yönetecek Taika Waititi, bir kez daha Korg rolüyle filmde yer alacağını doğruladı.

Taika Waititi
- Reklam -
- Reklam -

Thor: Ragnarok ile olumlu yorumlar aldıktan sonra dördüncü film Love and Thunder’ın da başına getirilen yönetmen ve oyuncu Taika Waititi, yeni yapımda da Korg rolüyle olacağını doğruladı.

Birkaç aydır Korg karakterinin yeni filmde yer alacağı konuşulsa da, bugüne kadar karakteri canlandıracağı ile ilgili yönetmenin ağzından herhangi bir açıklama duymamıştık. Geçen gün katıldığı Jimmy Kimmel Live programında hem filmle ilgili bazı bilgiler verdi, hem de bu rolle bir kez daha projede olacağını bizzat doğruladı.

Waititi, Korg’u filmde nasıl kullanacaklarına dair herhangi bir ayrıntı sunmadı. Ancak karakterin dördüncü filmde eskisine nazaran çok daha destekleyici bir rolde olacağı öncesinde açıklanmıştı.

- Reklam -

Filmin İkinci Senaryo Taslağı Tamamlandı

Korg’u son olarak Avengers: Endgame filminde, Dünya’da yeni kurulan Asgard’da görmüştük. Kendisi, ağır bir depresyon geçiren ve neredeyse tanınmaz hale gelen Şimşek Tanrısı Thor’un yanındaydı. Ragnarok’ta da birlikte vakit geçirmiş olan ikili Endgame’de yakın arkadaş olmuşlardı. Bu da bir sonraki filmde Korg’un daha önemli bir konumda olacağı söylentilerini destekler nitelikte.

Dördüncü filmde Natalie Portman da Jane Foster rolüyle geri dönecek ve kadın Thor’u canlandıracak. Karakterin, çizgi romanlarda meme kanseriyle yaptığı mücadelenin filmde de yer alacağı konuşulsa da konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

- Reklam -

Yönetmen son olarak Thor: Love and Thunder’ın senaryosunun ikinci taslağının da tamamlandığını belirtti.

Thor: Love and Thunder, Marvel Sinematik Evreni’nin 4. Faz filmlerinden biri olacak. Film, 5 Kasım 2021’de beyaz perdedeki yerini alacak.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Kadın Thor ?? İyice baydı bu Marvel ya.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

King

King Uyarlaması The Outsider’dan Fragman Geldi

elon musk Starlink

Starlink’e 30 Bin Uydu Daha Ekleniyor