in

King Uyarlaması The Outsider’dan Fragman Geldi

Stephen King’in Türkçeye Yabancı adıyla kazandırılan The Outsider romanı HBO dizisi oluyor. Yapımdan ilk fragman geldi bile.

King
- Reklam -
- Reklam -

Amerika’nın en üretken yazarlarından Stephen King hikâyesini anlatmaya devam ediyor. Yazarın yeni sayılabilecek romanlarından birisi olan The Outsider’dan ilhamla uyarlanan diziden ilk fragman geldi.

Dilimize, diğer birçok Stephen King kitabında olduğu gibi Altın Kitaplar etiketiyle kazandırılan ve Türkçe adı Yabancı olan The Outsider, HBO ekranlarında mini dizi olarak izleyicilerle buluşacak.

Dedektif Ralph Anderson’ın çözmek zorunda kaldığı gizemli bir cinayetin işleneceği dizi için açıklanan yönetmenler şöyle: Andrew Bernstein, Jason Bateman ve Charlotte Brändström.

- Reklam -

Tek Sezonluk The Outsider Bir Mini Dizi Olacak

Mini dizi formatında izleyiciyle buluşacak dizi 10 bölümden oluşacak. 2018 yılında yayımlanan The Outsider kitabından uyarlanan dizinin senaryosunu Richard Price, Stephen King ile birlikte kaleme alıyor. Amerikalı senarist Richard Price ismini bir başka HBO yapımı olan The Wire ile duymuş olabilirsiniz. Price ayrıca Sea of Love, Ransom, The Deuce ve The Color of Money gibi yapımların da senaristliğini üstlenmişti.

Dizinin başrolü olan Dedektif Ralph Anderson için Ben Mendelsohn sahneye çıkıyor. Andy Katcavage rolünde Derek Cecil ve Jack Hoskins rolünde de Marc Menchaca’yı göreceğiz.

- Reklam -

The Outsider, yazarı King tarafından tek kitap olarak tasarlanmış olsa da; King’in yeni duyurduğu If It Bleeds adlı novella derlemesinde; bir başka Dedektif Anderson macerasıyla daha karşılaşacağımızı hatırlatalım. Anlayacağınız, eğer dizi başarılı olursa; devam edebilmesi için kaynak materyal bulmakta zorlanmayacak. If It Bleeds kitabının çıkış tarihi ise 5 Mayıs 2020.

12 Ocak 2020 tarihinde HBO ekranlarında yayınlanmaya başlayacak dizi için meraklı bekleyiş sürüyor. Yapımdan gelen ilk fragmanı hemen aşağıdan izlemeniz mümkün.

YouTube video

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alper alper dedi ki:

    İlk 2 bölüm bein Connecte gelmiş.

  2. Avatar for alper alper dedi ki:

    İlk 2 bölümü dün gece izledim, kitabı okumuş olduğum için hikayeyi biliyorum ve şimdilik hikayenin ana akışında kitapla dizi arasında bir farklılık göremedim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

J.R.R. Tolkien Oxford Ev

J.R.R. Tolkien’in Oxford’daki Evi Satılığa Çıkarıldı

Taika Waititi

Taika Waititi, Thor’a Korg Rolüyle Dönüyor