in , ,

Popüler Yeni Nesil Spor Animesi “Blue Lock”ta 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Blue Lock 2. Sezon yayın tarihi açıklandı. Muneyuki Kaneshiro’nun ünlü spor mangasından uyarlanan anime yeni bölümleri ile geri dönüyor.

Blue Lock 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Blue Lock 2. Sezon yayın tarihi duyuruldu. Son dönemlerin popüler anime uyarlaması, yeni sezon onayını aldıktan yaklaşık bir yıl sonra ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Futbol dünyasının çılgın projesi Blue Lock, 2024’ün en çok beklenen anime dönüşlerinden biri olacak. Japon Futbol Federasyonu’nun dünya kupasındaki başarısızlığı üzerine kurguladığı bu sıradışı proje, ilk sezonuyla büyük ilgi toplamıştı. Sonunda, yeni sezonuyla ekranlara ne zaman dönüş yapacağı ortaya çıktı.

Serinin resmi X (eski Twitter) hesabı, 2. sezon onayının yanı sıra manga çizeri Yusuke Nomura’nın hazırladığı özel bir görseli de paylaştı. Nomura’nın çiziminde ana karakterlerden Yoichi Isagi’nin mutlu tavrı dikkat çekiyor. Kendisini izleyen popüler karakterlere yer bırakmayan Isagi, ikinci sezonun dönüşüne hazır görünüyor.

- Reklam -

Blue Lock 2. Sezon Özel Görsel

Birinci sezonuyla eleştirmenlerden ve izleyicilerden tam not alan Blue Lock, bu arada Blue Lock: Episode Nagi adlı sinema filmiyle de dikkat çekti. Nisan ayında Japon sinemalarında gösterime giren film, şu ana kadar 5.3 milyon dolar gişe hasılatı elde etti.

Blue Lock 2. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı

Peki yeni sezonda neler olacak? Animenin sosyal medya hesaplarındaki açıklamada, “U-20 arc’ı ” olarak bilinen bölümün 2. sezonda işleneceği belirtiliyor. Bu arc, Blue Lock projesinin kaderini belirleyecek ve serinin akışını tamamen değiştirecek önemli gelişmelere sahne olacak.

Blue Lock’ın uluslararası haklarını elinde bulunduran Crunchyroll ise henüz 2. sezon için açıklama yapmadı. Ancak platformun son dönemde Re:Zero 3. Sezon, Nina the Starry Bride ve Tying the Knot with an Amagami Sister gibi önemli yeni sezonu duyurduğu göz önüne alındığında, Blue Lock’ı da lisanslanması bekleniyor. Fakat şimdilik Türkiye’de hangi platforma geleceği konusunda bir bilgi bulunmuyor.

Crunchyroll ayrıca haziran ayında Kuzey Amerika’da Blue Lock: Episode Nagi filmini de gösterime sunacak. Haikyuu!! The Dumpster Battle ve OVERLORD: The Sacred Kingdom gibi anime film ve projeleri de kataloguna ekleyen platform, 2024’te hayli yoğun bir takvim izliyor.

- Reklam -

Blue Lock 2. Sezon Yayın Tarihi

Blue Lock 2. Sezon, Ekim 2024 tarihinde yayına başlayacak.

Spor, aksiyon ve psikolojik gerilimin iç içe geçtiği Blue Lock, ilk sezonuyla yeni nesil spor animeleri arasında zirveye oturmuştu. 2024’te U-20 bölümleriyle birlikte geri dönecek olan seri, futbol tutkunlarının yanı sıra anime hayranlarının da merakla beklediği yapımlar arasında yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Rekabet, Arkadaşlık ve Tutku: İşte Spor Temalı En İyi 25 Anime

Blue Lock 2. Sezon hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, anime dünyasından son gelişmeler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Akışkan Modernite Alıntıları - Zygmunt Bauman

Polonyalı Sosyolog Zygmunt Bauman’ın “Akışkan Modernite” Kitabından Öne Çıkan Satır Başları

Sinoplu Marcion'un Kayıp İncili: Mitoloji Temalı Polisiye

Kutsal Topaloğlu’ndan Mitolojiyle Tarihi Buluşturan Bir Polisiye Roman: “Sinoplu Marcion’un Kayıp İncili”