in ,

Kevin Costner, “Yellowstone”un Final Sezonu için Geri Dönebilir

Yellowstone final sezonunda Kevin Costner geri dönebilir. Daha önce diziden ayrıldığı açıklanan oyuncunun 5. sezonda konuk oyuncu olarak da olsa yer almak istediği belirtiliyor.

Kevin Costner Yellowstone Finalinde Yer Alabilir
- Reklam -
- Reklam -

Taylor Sheridan‘ın popüler western dizisi Yellowstone, 5. sezonun kalan bölümleriyle final yapmaya hazırlanırken, dizinin hayranlarını heyecanlandıracak bir gelişme yaşanıyor. Daha önce diziden ayrıldığı açıklanan Kevin Costner‘ın, John Dutton rolüyle final sezonunda en azından konuk oyuncu olarak yer almak istediği konuşuluyor.

Taylor Sheridan tarafından yaratılan ve Kevin Costner’ın başrolünde yer aldığı bir modern western draması, yolculuğuna ilk olarak 2018 yılında başladı. Dizi, Montana’daki Yellowstone Dutton Ranch’ında geçiyordu. Dutton ailesi, arazi sorunları, aile içi çekişmeler, toprak haklarını korumaya çalışmak ve Montana’daki yerli kabilelerle ilişkiler gibi birçok sorunla mücadele etmekteydi ve dizi de bu ailenin başından geçenleri yansıtıyordu.

Popüler hâle gelen Yellowstone evreni, spin-off’ları 1923 ve 1883 ile genişledi. Hatta Sheridan’ın başka bir projesi olan Lioness ile de ortak bir evren oluşturması da bekleniyor.

- Reklam -

Şimdi de Puck’ın haberine göre Kevin Costner, Yellowstone’un final sezonunda en azından konuk oyuncu olarak yer almak istiyor. Geçen aylarda Costner’ın maaş talebi ve zaman sorunları nedeniyle diziden ayrılacağı konuşulmuştu. Son bölümlerin senaryoları tamamlanmış olsa da Costner’ın vedası için yeniden düzenlenebilir. Geçen ay çıkan bölüm sayısının artırıldığı haberi bu kararla ilgili olabilir.

Kevin Costner Yellowstone Finalinde Yer Alabilir

Sheridan’ın bu konuda ne düşüneceği merak konusu. Ancak hayranların yoğun isteklerini dikkate alarak Costner’ın kısa bir görünümüne izin verebilir. Costner da daha önceki projelerinde olduğu gibi seyirci desteğinden faydalanmayı hedefliyor.

Kevin Costner’ın Dönmesi Halinde “Yellowstone” Final Sezonda Neler Olacak?

5. sezon şimdiye kadar yayınlanan bölümlerinde Dutton ailesinin başı John, Montana Valisi olarak siyasi bir kariyere soyunmuştu. Ancak oğlu Jamie tarafından kurulan bir tuzakla görevden alınması gündemdeydi. Jamie’nin bu hamlesi, uzun zamandır devam eden Dutton ailesi içi çekişmelerin zirveye ulaşmasına neden olmuştu.

Eğer Costner veda yapamadan diziden ayrılırsa, John’un akıbeti havada kalacak. Böylesi kritik bir karakterin hikâyesinin seyircilerden gizli kalması, büyük bir hayal kırıklığına yol açabilir. Bu yüzden Costner’ın vedası hayranlar için büyük önem taşıyor.

- Reklam -

Dizinin son sezonunda Dutton Çiftliği’nin kontrolü için büyük bir savaş başlamıştı. Beth ve Jamie arasındaki husumetten Ranch’ın düşmanlarına kadar birçok sorun vardı. Kalan bölümlerde John Dutton’ın gençlik yıllarına bir bakış atılması ve Cole Hauser’ın canlandırdığı Rip Wheeler’ın ön plana çıkması bekleniyor.

Yellowstone 5. Sezon Kevin Costner

Yellowstone final bölümlerinde çekimlerin ne zaman başlayacağı ya da ne zaman yayınlanacağı gibi konular belirsizliğini koruyor.

Dizinin final bölümlerinden beklentileriniz neler? Kevin Costner’ın dönmesi gerektiğini düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kütüphane - Kırılgan Bir Tarih | Haftanın Kitabı #314

Kütüphane – Kırılgan Bir Tarih | Haftanın Kitabı #314

Euphoria 3. Sezon Çalışmalarına Ara Verildi

“Euphoria”nın 3. Sezonuyla İlgili HBO’dan Kötü Haber