in , ,

One Piece’in Yeni Fragmanı Yayında: Netflix Dizisi Klasik Anime Sahnelerini Live-Action’a Taşıyor

One Piece’in yeni fragmanı yayınlandı. Görüntüler, live-action dizisi için animenin East Blue Saga’sından ikonik sahneler yer alıyor.

One Piece Dizisinden Yeni Fragman Yayında
- Reklam -
- Reklam -

One Piece dizisinin yeni fragmanı, animeden klasik sahneleri gösteren yeni görüntülerle birlikte San Diego Comic-Con 2023 etkinliğinde yayınlandı.

Eiichiro Oda’nın popüler manga ve anime serisi One Piece, Korsanlar Kralı olmak için Grand Line’a giden Monkey D. Luffy’nin maceralarını anlatıyor. Popüler bir fantastik macera serisine dönüşen One Piece, yakında Netflix’e canlı aksiyon bir uyarlama olarak gelecek.

Diziyle ilgili ilk fragman geçen haziran ayında, Netflx’in Tudum etkinliğinde yayınlanmıştı. Ardından bu uyarlamanın, dijital yayın devinin en pahalı işlerinden biri olduğu ve bölüm başına 18 milyon dolar gibi bir bütçe ayırdığı ortaya çıkmıştı. Bununla birlikte artık karakterlerle özdeşleşen Japonca seslendirmen kadrosunun da live-action dizisinin Japonca dublajı için geri dönecekleri müjdelenmişti.

- Reklam -

One Piece Netflix fragman

Şimdi de Netflix, canlı aksiyon dizisi için animenin ilk bölümlerini içeren East Blue Saga’dan pek çok klasik sahneyi gözler önüne seren yeni bir fragman yayınladı.

Görüntülerde Hasır Şapka Korsanları’nın ötesinde, Palyaço Buggy ve Arlong da dahil olmak üzere çok sayıda tanıdık yüz yer alıyor. Yeni karakterlerin yanı sıra, Luffy’nin Nami’ye şapkasını vermesi ve Zoro’nun Mihawk ile dövüşmesi gibi doğrudan animeden alınan anlar da var.

Hemen aşağıdan yayınlanan fragmanı Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz:

- Reklam -

One Piece Dizisinden Yeni Fragman Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube’dan izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragman, dizinin yayın servisine East Blue Saga’nın aslına sadık bir uyarlamasını getireceğini gösteriyor. Bu da One Piece 1. sezonunun Hasır Şapka Korsanları’nın One Piece’i aramak üzere Grand Line’a doğru yolculuğa çıkmaya hazırlandıkları oluşumuna odaklanacağı anlamına geliyor. Çekirdek ekip Luffy (Iñaki Godoy), Zoro (Mackenyu), Nami (Emily Rudd), Usopp (Jacob Romero Gibson) ve Sanji’den (Taz Skylar) oluşacak. Tayfanın diğer üyeleri ise dizinin yeni sezon onayı alması ile ortaya çıkacak.

One Piece dizisi tüm bölümleriyle 31 Ağustos 2023’ tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Mihawk One Piece
Dizi uyarlamasından sizlerin beklentileri neler? Yeni fragmanı nasıl buldunuz?? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası dizi haberi için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    Fragman ümit vaat ediyor. Şu Arlong 3 metre boyunda değil miydi? En çok Zorro vs Hatchan kapışmasını merak ediyorum. Dizinin tek dezavantajı haki falan görmeye alışkın anime seyircisinin bunları göremeyince garip hissedecek olmasıdır. İmparator hakisiyle Arlong’u Luffy saniyesinde alır😀.

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Fragman çok çok iyiydi. Mihawk ve Garp muhteşem olmuş. Roger en sevdiğim karakter olması sebebi ile beklentim yüksekti, çok beğenmedim. Ama çok kötü de diyemem. Tek sorun Shanks. Serinin en karizma adamı bu mu dedim izlerken.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Johnny Depp Sağlık Durumu

Johnny Depp Otel Odasında Baygın Bulununca Hollywood Vampires’ın Budapeşte Konseri İptal Edildi

Rick and Morty: The Anime Tanıtım Fragmanı

Rick and Morty Animesine İlk Bakış: Çılgın İkili Spin-Off Macerasıyla Dönüyor