in , ,

Netflix’in “One Piece” Uyarlamasından İlk Fragman: Dizi Beklenenden Daha Erken Yayınlanacak

One Piece dizisi fragmanı yayınlandı. Netflix’in yeni live-action uyarlamasından ilk tanıtım ve çıkış tarihi açıklaması geldi.

One Piece Dizi Fragmani Cikis Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

One Piece dizi fragmanı paylaşıldı. Netflix’in ünlü anime yapımından live-action formatta ekranlara taşıyacağı dizi için çıkış tarihi de paylaşıldı.

Brezilya’nın Sao Paulo kentinde gerçekleştirilen Netflix’in TUDUM etkinliği birçok duyuru ve tanıtıma ev sahipliği yaptı.

1997 yılından beri manga, 1998 yılından beri de anime formatında hayranların karşısına çıkan One Piece serisi şimdi de live-action dizi uyarlamasına kavuşmaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Korsanlar kralı olmak için denize açılan ve kendisine yeni yoldaşlar arayan Monkey D. Luffy’nin maceralarını konu alan seri; en uzun soluklu anime ve mangalar arasında yer alıyor.

One Piece Dizi Uyarlamasına İlk Bakış Poster Netflix

Netflix tarafından live-action uyarlamayla ekrana taşınan yapımdan bugüne kadar yalnızca Hasır Şapka Korsanı Luffy ve arkadaşlarından bir afiş paylaşılmıştı.

TUDUM etkinliğinde ilk sezonu toplam 8 bölüm sürecek One Piece dizi uyarlamasından ilk fragman hayranların beğenisine sunuldu.

One Piece Dizi Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube’dan izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Steven Maeda (Lost, X-Files) ve Matt Owens (Luke Cage, Agents of S.H.I.E.L.D.) ikilisinin yaratıcı koltuğuna oturduğu dizinin yürütücü yapımcılığını One Piece’in yaratıcısı Eiichiro Oda üstleniyor. Oda, dizi uyarlamasının karar alma sürecine aktif olarak katılmış ve süreci ilk elden denetlemişti.

- Reklam -

One Piece’in oyuncu kadrosunda Luffy rolündeki Inaki Godoy’un yanı sıra Zoro rolüyle Mackenyu (Knights of the Zodiac), Nami rolüyle Emily Rudd (Hunters), Usopp rolüyle Jacob Romero Gibson (Greenleaf) ve Sanji rolüyle Taz Skylar (The Lazarus Project) yer alıyor. Dizinin diğer oyuncuları arasında Peter Gadiot (Yellowjackets), Morgan Davies (Evil Dead Rise), Ilia Isorelys Paulino (The Sex Lives of College Girls) ve McKinley Belcher III (Ozark) bulunuyor.

One Piece Dizi Uyarlamasına İlk Bakış

One Piece Dizisi Yayın Tarihi

İlk poster ocak ayında yayınlanmış olsa da hayranlar dizinin en iyi ihtimalle 2023’ün sonu ya da 2024 yılının başlarında yayınlanmasını bekliyordu. Ancak Netflix, One Piece dizisi için tarihi öngörülenden daha erken takvime; 31 Ağustos 2023’e işaretledi.

Tarih bilgisi, TUDUM etkinliğine katılan dizi oyuncuları Godoy, Emily Rudd, Jacob Romero Gibson, Mackenyu ve Taz Skylar’ın tarafından açıklandı.

Dizi uyarlaması için siz nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Avatar: The Last Airbender Dizisi İlk Bakış

Netflix’in “Avatar: The Last Airbender” Dizisinden İlk Görseller Paylaşıldı

3 Body Problem Fragmanı - Netflix - Üç Cisim Problemi

Cixin Liu’nun Hugo Ödüllü Bilimkurgu Romanı “Üç Cisim Problemi” Netflix Dizisi Oluyor: İşte İlk Fragman