in ,

Netflix’in “Avatar: The Last Airbender” Dizisinden İlk Görseller Paylaşıldı

Avatar: The Last Airbender dizisi için ilk bakış görselleri yayınlandı. Live-action Netflix uyarlamasında Aang, Katara, Sokka ve Zuko karakterleri tanıtıldı.

Avatar: The Last Airbender Dizisi İlk Bakış
- Reklam -
- Reklam -

Avatar: The Last Airbender dizisi karakterleri dün akşam gerçekleştirilen Netflix’in TUDUM etkinliğinde tanıtıldı. Ünlü animasyon dizisinin live-action adaptasyonu için geri sayım hız kazandı.

İlk defa 2005 yılında Nickelodeon kanalında animasyon olarak izleyicilerin karşısına çıkan Avatar: The Last Airbender, yıllar içerisinde devasa bir markaya dönüştü. 2010’da M. Night Shyamalan imzalı bir live-action filme taşınan macera; çizgi dizi, çizgi roman, roman ve oyun formatında evrenini genişletmeyi sürdürdü.

2021 yılında ViacomCBS tarafından kurulan Avatar Studios ile Son Hava Bükücü evreninin gelecek projeleri tek elden ve daha kuvvetli bir şekilde tasarlanmaya başlandı. Sinema filmleri, spin-off’lar ve ana hikâyenin live-action uyarlaması derken Avatar’ın hikâyesi gelecek yıllarda da sık sık hayranların karşısına çıkmaya devam edecek.

- Reklam -

Avatar: The Last Airbender Dizisi İlk Bakış - Aang

Bitiş noktasına en yakın proje ise orijinal animasyon dizisinin Netflix imzalı live-action uyarlaması oldu. Dün gece gerçekleştirilen TUDUM hayran etkinliği, merakla beklenen Son Hava Bükücü’nün live-action versiyonundan ilk görüntülere ev sahipliği yaptı.

Live-Action Avatar: The Last Airbender Dizisi 2024’te Yayınlanacak

Hava, su, ateş ve toprak elementlerini bükme ustalığına sahip olan son Avatar Aang’i konu alan diziden paylaşılan ilk görüntüler yapımın başrollerine ilk bakış fırsatı sunuyor.

Dizide Aang karakterini Gordon Cormier, Katara karakterini Kiawentiio, Sokka karakterini Ian Ousley ve Zuko karakterini Dallas Liu canlandırıyor.

Avatar: The Last Airbender Dizisi İlk Bakış - Katara

M. Night Shyamalan’ın olumsuz eleştiriler alan live-action uyarlamasından 14 yıl sonra bir kez daha izleyicilerle buluşacak live-action Avatar macerasında yönetmen koltuğunda Albert Kim yer alıyor. Kim daha önce Sleepy Hollow, Nikitia ve Leverage gibi dizilerde senarist ve yapımcı olarak görev almıştı.

Netflix ve Nickelodeon ortak yapımı olan projenin yürütücü yapımcıları arasında Roseanne Liang, Lindsey Liberatore, Michael Goi ve Dan Lin yer alıyor.

- Reklam -

Avatar: The Last Airbender Dizisi İlk Bakış - Sokka

Avatar: The Last Airbender Dizisi İlk Bakış - Zuko

Avatar: The Last Airbender dizisi 2024 yılı içerisinde Netflix’te izleyicilerin karşısına çıkacak.

Bununla birlikte Netflix, TUDUM etkinliğinde dizinin resmi logosunu tanıtan kısa bir klip de paylaştı:

YouTube video

(Tanıtımı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Sizin live-action Avatar: The Last Airbender dizisi için beklentileriniz ne yönde? Yeni uyarlama, animasyon dizisinin yerini tutabilecek mi dersiniz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Warner Bros., Peter Jackson'ı Yeni Yüzüklerin Efendisi Filmi İçin İstiyor

Warner Bros. Patronları, Peter Jackson’la Yeni “Yüzüklerin Efendisi” Filmini Görüşmek için Yeni Zelanda’ya Gitti

One Piece Dizi Fragmani Cikis Tarihi Netflix

Netflix’in “One Piece” Uyarlamasından İlk Fragman: Dizi Beklenenden Daha Erken Yayınlanacak