in ,

Warner Bros. Patronları, Peter Jackson’la Yeni “Yüzüklerin Efendisi” Filmini Görüşmek için Yeni Zelanda’ya Gitti

Warner Bros. film stüdyosunun CEO’ları Michael De Luca ve Pam Abdy, Peter Jackson ile yeni Yüzüklerin Efendisi filmini görüştü.

Warner Bros., Peter Jackson'ı Yeni Yüzüklerin Efendisi Filmi İçin İstiyor
- Reklam -
- Reklam -

Warner Bros., Yüzüklerin Efendisi serisinin yeni döneminde Peter Jackson ile çalışmak istiyor.

Warner Bros. CEO’ları Michael De Luca ve Pam Abdy, yeni Yüzüklerin Efendisi filmleri hakkında ünlü yönetmen Peter Jackson ile görüşmek üzere Yeni Zelanda’ya gitti. Yöneticiler bu geziyi Warner Bros. olarak itibarlarını yeniden tesis etme misyonlarının bir parçası olarak gerçekleştirdi. Toplantıda yöneticilerin büyük gişe yapacak filmler sunma ve özgün filmleri önde gelen yönetmenlerle destekleme planlarını tartıştıkları belirtildi.

Sektördeki başarılı kariyerleriyle tanınan De Luca ve Abdy, Oscar ödüllü büyük yetenekleri ekiplerine katma konusunda derin bir anlayışa sahipler. İkili, WarnerMedia CEO’su Jason Kilar’ın sektörün önemli oyuncularına danışmadan 2021 Warner Bros. filmlerinin tamamını HBO Max’te yayınlama kararı da dahil olmak üzere son dönemde yaşanan zorlukların ardından Warner Bros. şirketini yeniden rayına oturtmayı hedefliyorlar. Bu hamle önemli tepkilere ve Christopher Nolan gibi sanatçılarla ilişkilerin gerilmesine neden oldu.

- Reklam -
Warner Bros., Peter Jackson'ı Yeni Yüzüklerin Efendisi Filmi İçin İstiyor
Michael De Luca ve Pam Abdy

Warner Bros. Yola Peter Jackson ile Devam Etmek İstiyor

Warner Bros Discovery CEO’su David Zaslav’ın desteğiyle De Luca ve Abdy, Warner Bros’u en iyi film yapımcılarını yetiştiren bir stüdyo olarak yeniden kurmaya odaklandılar. Şimdiden birkaç projeye yeşil ışık yaktılar ve Baz Luhrmann, Matt Reeves ve M. Night Shyamalan gibi beğenilen yönetmenlerle anlaşma sağladılar. Ayrıca HBO Max tartışması nedeniyle Warner Bros’tan ayrılan Nolan ile aralarını düzeltmeye çalışıyorlar. Yöneticiler gelecekte işbirliği için umut olduğuna inanıyorlar.

Pandeminin ve değişen tüketici alışkanlıklarının yarattığı zorluklara rağmen De Luca ve Abdy iyimserliklerini koruyor. Sinemada gösterime girecek filmlere öncelik vermeyi hedefliyorlar ve doğrudan yayına girecek filmler yapma stratejisini terk etmiş durumdalar. Warner Bros Discovery’nin film grubu, sinema deneyiminin gücüne inanarak filmleri mümkün olduğunca uzun süre sinemalarda bırakmayı amaçlıyor. Film yapımcılarına saygı duyarak ve onlara yaratıcı özgürlük tanıyarak, yöneticiler izleyicilerde yankı uyandıran olağanüstü filmler yaratmayı umuyor.

Warner Bros., Peter Jackson'ı Yeni Yüzüklerin Efendisi Filmi İçin İstiyor

- Reklam -

Peter Jackson’la Yeni Zelanda’da yapılan görüşme Warner Bros’un planlarında ileriye dönük umut verici bir adım anlamına geliyor. Stüdyo Yüzüklerin Efendisi serisinin orijinal yönetmeniyle bağını yeniden kurarken, hayranlar bu işbirliğinin neler getirebileceğini merakla bekliyor.

Oscar ödüllü yönetmen Peter Jackson 2001-2003 yılları arasında gösterime giren orijinal Yüzüklerin Efendisi üçlemesini ve 2012-2014 yılları arasında vizyona giren Hobbit üçlemesini yönetti. O zamandan bu yana seriye The Rings of Power adlı Prime Video dizi eklendi ancak yeni bir film yapılmadı.

Warner Bros.’un başında yer alan isimlerin yeni filmler konusunda Peter Jackson’la görüşmesini sizler nasıl karşılıyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

9 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Gidin elini öpün, biat edip projenin başına getirin :slight_smile: Aklın yolu birdir.

  2. Avatar for SpaceMarine SpaceMarine dedi ki:

    Ahahah tam aynı şeyi yazmaya geldim. Ne gerekiyorsa yapılmalı. :joy::joy::joy::joy::joy: Ne istiyorsa versinler.

  3. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Uçakla gitmesinler ama No-Filter Galadriel bacım gibi yüzerek gitsinler. O sırada da aman Allah’ım sen Tolkien kalk denizde bir sandal parçası üstünde karşılarına çık bunların. O sandala da Cthulu saldırmasın mı? Patronlar Tolkien acaba elf mi diye sivri kulak gbtsi yapacakken mezarında dinamoya dönen Tolkien sandalı rüzgara karşı Yeni Zelanda topraklarına kaçırmasın mı? Yeni Zelanda vekil harcı Peter Jackson: ekoseksüel elflerin tacizine uğrayan siyahi entlerin birey olma mücadelesini işlerken her yerden ve her şeyden çok uzakta köylü bir şifacı kadının aşk maceralarını anlatan senaryosuyla patronları büyülemesin mi? Büyülenen kel patron al sana 1 milyar dolar hemen çek bana bu filmi diye atlayıp film yayınlanınca da site benim ulan kapatın puanlama sistemini diye çatlamasın mı? Melkör’ün bile bu kadar zarar veremediği Orta Dünya’nın bu halini gören Tolkien: yazarlar kitaplarının katledildiğini görmemeli diyerek umut gibi bu toprakları çoktan terk etmesin mi sonra etmesin mi?

  4. Avatar for kuklacini kuklacini dedi ki:

    Futbolda son zamanda dendiği gibi transfer sadece teknik adama bırakılmaz. Sizde birazda işin altına elinizi koyunda Hobbit gibi bir iş olmasın. Son sene tüm kupaları alan Yüzüklerin Efendisi film serisi gibi bir iş çıksın.

  5. Avatar for adnan_bey adnan_bey dedi ki:

    bacım senin anlattığın biraz güldür güldür’de ki gonyalı mesut enişte havasında olmuş, “demem o ki oa ne olduğu belli deel” sonunda bu cümle’yi bekledim yeminle ama şimdi haberdarsın artık :grin::rofl:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

4 cevap daha var.

Satürn'ün Enceladus Uydusunda Fosfor Bulundu

Dünya Dışı Okyanusta İlk Defa Fosfor Bulundu: Satürn’ün Buzla Kaplı Uydusu ‘Yaşam için Gerekli’ Koşulları Sağlıyor

Avatar: The Last Airbender Dizisi İlk Bakış

Netflix’in “Avatar: The Last Airbender” Dizisinden İlk Görseller Paylaşıldı