in ,

Netflix’in “One Piece” Dizisinde Japonca Dublajı Orijinal Animenin Seslendirme Ekibi Üstlenecek

One Piece live-action dizisinin Japonca dublajı, orijinal anime versiyonundaki seslendirme kadrosuna emanet edildi.

"One Piece" Dizisinde Japonca Dublajı Orijinal Animenin Seslendirme Ekibi Üstlenecek
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in canlı aksiyon uyarlaması olan One Piece dizisi için, orijinal anime versiyonunda seslendirme yapan isimler rollerine geri dönecek.

One Piece hayranları için heyecan verici bir haber geldi. Los Angeles’taki Anime Expo 2023 etkinliğinde, dizinin hayranlarına orijinal anime versiyonunda Monkey D. Luffy’yi seslendiren Mayumi Tanaka’nın yer aldığı özel bir video sunuldu. Videoda Tanaka, live-action Luffy’yi canlandıran Iñaki Godoy’a karakterin hasır şapkasını hediye ederken görülüyor ve oyuncuya resmi olarak Hasır Şapkalar’a hoş geldin diyor. Tanaka’ya canlı aksiyon gösterisinin Japonca dublajı için rollerini yeniden canlandırmak üzere animenin tam kadrosunun geri kalanının katılacağı da açıklandı.

One Piece Japonca Dublaj Kadrosu

- Reklam -

“23 yılı aşkın bir süredir Luffy’yi seslendiriyorum ve bence herkesin kalbinde biraz Luffy var,” diyen Tanaka sözlerine şu şekilde devam ediyor:

“Bu canlı aksiyon dizisinde Luffy’yi seslendiren Iñaki o kadar eğlenceli ve neşeli ki gerçekten mükemmel bir Luffy oluyor! Bu uyarlamada da Luffy’yi seslendirebildiğim için çok mutluyum.

“One Piece, herhangi bir andaki durumunuza veya bakış açınıza bağlı olarak kelimeleri ve görüntüleri sizde farklı şekillerde yankılanabilen ve her zaman yeni keşiflere olanak tanıyan bir hikâye. Ve elbette, One Piece’i hiç deneyimlememiş insanların bu şovla başlayarak ailenin bir parçası olmasından daha büyük bir mutluluk olamaz.”

One Piece Dizisi Japonca Seslendirme Kadrosunda Kimler Yer Alıyor?

YouTube video

(Videoya YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Japonca seslendirme kadrosunda Monkey D. Luffy rolünde Mayumi Tanaka; Roronoa Zoro rolünde Kazuya Nakai; Nami rolünde Akemi Okamura; Usopp rolünde Kappei Yamaguchi ve Sanji rolünde Hiroaki Hirata yer alıyor.

Eiichiro Oda tarafından yaratılan popüler seriye dayanan One Piece, açık denizlerde geçmekte ve “kendini bildi bileli özgür bir yaşamın özlemini çeken” genç maceracı Monkey D. Luffy’yi konu almaktadır. Luffy, efsanevi hazine ONE PIECE’i bulmak ve Korsanlar Kralı olmak için küçük köyünden tehlikeli bir yolculuğa çıkar! Ancak nihai ödülü bulmak için Luffy’nin yelken açacak bir gemi bulmadan önce her zaman istediği mürettebatı bir araya getirmesi, uçsuz bucaksız Grand Line’ın her santimini araması, Denizcileri geride bırakması ve her fırsatta tehlikeli rakiplerini alt etmesi gerekecek.

- Reklam -

Netflix’in En Pahalı İşi

One Piece Dizi Uyarlamasına İlk Bakış

One Piece’in live-action dizi uyarlamasında Monkey D. Luffy rolünde Iñaki Godoy, Roronoa Zoro rolünde Mackenyu, Nami rolünde Emily Rudd, Usopp rolünde Jacob Romero Gibson ve Sanji rolünde Taz Skylar yer alıyor. Yardımcı oyuncular arasında Vincent Regan, Ilia Isorelys Paulino, Morgan Davies, Aidan Scott, Langley Kirkwood, Jeff Ward, Celeste Loots, Alexander Maniatis, McKinley Belcher III, Craig Fairbrass, Steven Ward ve Chioma Umeala gibi isimler bulunuyor.

Yeni uyarlamada Shueisha, Tomorrow Studios ve Netflix iş birliği yapıyor. Dizi, Matt Owens ve Steven Maeda’nın senaristler olarak görev yaptığı ve aynı zamanda baş yapımcı olarak görev aldığı bir proje. Diğer baş yapımcılar arasında mangaka Eiichiro Oda, Marty Adelstein ve Becky Clements bulunuyor. Yapım, dijital yayın devinin en maliyetli işlerinden biri olacak.

Geçen haftalarda ilk fragmanı yayınlanan One Piece dizisi, 31 Ağustos 2023 tarihinde Netflix’te prömiyer yapacak.

Dizi uyarlamasından sizlerin beklentileri neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, yeni dizi haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Movie Web

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    İşte bu çok iyi haber, ingilizce seslendirme çok kötüydü. Zaten en büyük eleştiriyi de buradan aldılar. Şimdi olay netleşmeye başladı. Luffy’nin de sırıtmasını tuttururlarsa tamam. Tek sorun Dragon diye seçilen karakter başka adam mı kalmadı ya !!

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Zack Snyder Filmi "Rebel Moon"dan Yeni Görüntüler

Zack Snyder’ın Epik Bilimkurgu Filmi “Rebel Moon”dan Yeni Görüntüler

The Idol 2. Sezon Onayı Alabilir

Lily-Rose Depp ve The Weeknd’li “The Idol” Dizisi Olumsuz Yorumlara Rağmen 2. Sezon Onayını Alabilir