in ,

Zack Snyder’ın Epik Bilimkurgu Filmi “Rebel Moon”dan Yeni Görüntüler

Zack Snyder’ın “Dune” ve “Star Wars” ile kıyaslanan yeni bilimkurgu filmi “Rebel Moon” için Empire Magazine’e özel görüntüler paylaşıldı.

Zack Snyder Filmi "Rebel Moon"dan Yeni Görüntüler
- Reklam -
- Reklam -

Zack Snyder imzalı Netflix filmi Rebel Moon için geri sayım sürüyor. Oyuncu kadrosunda Anthony Hopkins, Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Michiel Huisman ve Ray Fisher gibi isimlerin yer aldığı yapımdan yeni görüntüler yayınlandı.

İlk etapta Akira Kurosawa esintili bir Star Wars projesi için tasarlanan yapım, Snyder Lucasfilm ile anlaşamayınca bağımsız bir yapıma dönüştürülmüştü.

Sinema salonlarını es geçerek direkt olarak Netflix’te yayına girecek film, oyuncu kadrosu, geniş dünya kurgusu, parlak prodüksiyon tasarımı, kendine özgü sinematografisi ve epik hikâyesi ile dikkat çekiyor.

- Reklam -

Rebel Moon, kendi gezegenini kötü imparatordan korumak için galaksinin dört bir yanından savaşçılar bulmak için yola çıkan Kora (Sofia Boutella) karakterinin maceralarını konu alıyor.

Zack Snyder’dan Yeni Bilimkurgu Filmi: “Rebel Moon”

Zack Snyder’dan Yeni Bilimkurgu Filmi: "Rebel Moon"

Empire Magazine, yaklaşan bilimkurgu filmi için yeni görüntülere yer verdi. Paylaşılan ilk karede Sofia Boutella ile Charlie Hunnam’ın karakterlerinin bir uzay gemisinde sohbet ettiği görülüyor. Gemi, eski tarz uzay maceralarını hatırlatıyor. Bir başka görüntüde ise bir kara parçası üzerinde süzülen uzay gemisinin ardında gerçekleşen iki büyük patlama dikkat çekiyor.

Zack Snyder Filmi "Rebel Moon"dan Yeni Görüntüler

Görüntüler, izleyicilere filmden neler beklemelerine dair ipuçları verse de olay örgüsüne dair herhangi bir detay barındırmıyor.

Yapımda Kora, anavatanına korumaları için bir grup galaktik kahramanı bir araya getirmek üzere maceraya atılıyor. Henüz ilki yayınlanmamış olmasına rağmen, devamı üzerinde de çalışıldığı bilinen yapımın uzun soluklu bir proje olması bekleniyor.

Snyder daha önce verdiği bir demeçte, daha önce çektiği yapımlara da referans vererek şunları kaydetmişti:

- Reklam -

“Eğer bunu tek bir filme indirirsek işlerin nereye gidebileceğini aşağı yukarı biliyoruz. Senaryonun 15. sayfasına geldiğinde yola çıkmış oluruz. Bir asker bulma filminde inanın bana nasıl gideceğini biliyorum.”

Empire Rebel Moon Kapak

Yapımcı Deborah Snyder ise “Bu filmin Zack’in şimdiye kadar yaptığı her şeyin bir birikimi olduğunu hissediyorum,” diyor ve ekliyor.

“Filmde çok fazla şey var ve prodüksiyon tasarımı, diller ve karakterler üzerine çok fazla düşünülmüş.”

Rebel Moon filmi 22 Aralık 2023 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Sizin Rebel Moon için beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Russell Crowe "Gladyatör 2" Hakkında Konuştu

Russell Crowe “Gladyatör 2” Hakkında Konuştu: “Bana Para Ödemeliler”

"One Piece" Dizisinde Japonca Dublajı Orijinal Animenin Seslendirme Ekibi Üstlenecek

Netflix’in “One Piece” Dizisinde Japonca Dublajı Orijinal Animenin Seslendirme Ekibi Üstlenecek