in ,

Russell Crowe “Gladyatör 2” Hakkında Konuştu: “Bana Para Ödemeliler”

Russell Crowe “Gladyatör 2” filmi hakkında konuştu ve içinde olmadığı bir yapım nedeniyle kendisine yöneltilen yüzlerce sorudan bıktığını söyledi.

Russell Crowe "Gladyatör 2" Hakkında Konuştu
- Reklam -
- Reklam -

Russell Crowe Gladyatör 2 filmi hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu, kendisine içinde olmadığı film hakkında sorulan yüzlerce soru için ödeme yapılması gerektiğini söyledi.

Orijinal Gladiator filminde Maximus’u canlandıran Oscar ödüllü oyuncu Russell Crowe, Gladiator 2 ile ilgili sürekli gelen sorulara sinirleniyor. Projenin içinde olmasa da sürekli olarak bu konuda sorularla karşılaşan Crowe, bu sorulara cevap vermek zorunda kaldığı için rahatsız olduğunu belirtiyor. Şaka yollu da olsa Gladyatör 2 hakkında bu kadar çok soru cevapladığı için kendisine para ödenmesi gerektiğini söylüyor ve karakterinin ilk filmde öldüğünün altını basa basa çiziyor.

Aslında ilk başta Maximus’un dirilişini içeren farklı bir devam filmi fikri vardı. Ancak o dönemde Crowe çok meşgul olduğu için buna yeterli zamanı ayıramadı. Şu an yapımı devam eden film ise Maximus’un eski sevgilisinin oğlu Lucius’a odaklanıyor ve Paul Mescal, Connie Nielsen, Barry Keoghan, Djimon Hounsou, Pedro Pascal, Denzel Washington ve Joseph Quinn gibi oyuncuları içeriyor.

- Reklam -

Russell Crowe "Gladyatör 2" Hakkında Konuştu

İlgili olmamasına rağmen, Crowe Gladiator 2 hakkında olumlu düşüncelerini dile getirdi ve orijinal filmin evreninde Lucius’a odaklanmanın akıllıca bir fikir olduğunu düşünüyor. Kendi projeleri, Last Breath adlı müzik belgeseli ve Hermann Goering rolünü onayladığı Nuremberg adlı tarihi filmi hakkında konuşmayı tercih ediyor.

“İçinde bile olmadığım bir film hakkında yanıtlamak zorunda kaldığım bu kadar çok soru için bana para ödemeliler. Bunun benimle hiçbir ilgisi yok; o dünyada ben ölüyüm, yerin 2 metre altındayım ve hepsi bu.”

Russell Crowe “Gladyatör 2” Yerine Kendi Projelerinden Bahsetmek İstiyor

Karlovy Vary Film Festivali’nde düzenlenen bir basın toplantısında Crowe, Last Breath’in müziğe olan bağlantısının üzerine konuştu. İlk kez oyunculuk yapmaya başladığı yaşta başlayan müziğiyle ilgili olduğunu belirtti. Belgesel, Crowe ve Indoor Garden Party adlı grubunu Avrupa’daki son 23 konserlik turu ve daha önceki ABD, İngiltere ve Avustralya gösterilerini takip ediyor.

- Reklam -

Russell Crowe "Gladyatör 2" Hakkında Konuştu

Ödüllü oyuncu yönetmeyi sevdiğini ve eğer mümkün olsa, sadece yönetmenlik yapacağını belirtti. İki kurgusal uzun metraj film ve üç belgesel yönetmiş olmasına rağmen, belgesellerinden ikisini hukuki nedenlerle yayınlamadığını söyledi. Yönetmenliği dünyadaki en büyük zevk olarak tanımladı.

Crowe artık Gladyatör evrenine dahil olmasa da, devam filmi hakkında olunlu düşünüyor. Aktör, Ridley Scott’ın Gladyatör 2’yi muhteşem yapacağını düşünüyor.

Russell Crowe sizce de haklı mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, yeni sinema haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Daily

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for kuklacini kuklacini dedi ki:

    Oscar aldığı filmdir aynı zamanda Gladyatör ,Akedemi hala ona bir tane daha borçlu Akıl Oyunlarında iki sene üst üste kazandırmaya yanaşmadılar .Bir tane daha büyük filmde oynayıp o ödülü alır.

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    “İçinde bile olmadığım bir film hakkında yanıtlamak zorunda kaldığım bu kadar çok soru için bana para ödemeliler. Bunun benimle hiçbir ilgisi yok; o dünyada ben ölüyüm, yerin 2 metre altındayım ve hepsi bu.”

    Adam haklı yani filmde öldü ikinci filmde nasıl oynasın Hamlet mi bu.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Koloni - Audrey Magee

İrlandalı Yazar Audrey Magee’nin Booker Adayı Romanı “Koloni” Türkçe Raflarında

Zack Snyder Filmi "Rebel Moon"dan Yeni Görüntüler

Zack Snyder’ın Epik Bilimkurgu Filmi “Rebel Moon”dan Yeni Görüntüler