in , ,

Robert Downey Jr.’ın Başrolünde Yer Aldığı HBO Dizisi “The Sympathizer”dan Yeni Fragman

The Sympathizer dizisi için yeni bir fragman paylaşıldı. Pulitzer ödüllü roman uyarlamasının başında, “Oldboy” filminin yönetmeni var.

The Sympathizer Dizisi Yeni Fragman - Max
- Reklam -
- Reklam -

The Sympathizer dizisi hakkında yeni bir fragman yayınlandı. HBO’nun dijital yayın platformu Max üzerinden izleyicilerle buluşacak yapım, Viet Thanh Nguyen’in ödüllü romanından uyarlanıyor.

Vietnam asıllı Amerikalı yazar ve akademisyen Viet Thanh Nguyen’in 2015 senesinde çıkış yapan The Sympathizer romanı, Pulitzer ödülüne layık görüldükten sonra geniş yankı uyandırmıştı. Kitap Türkçeye Duygu Akın tarafından çevrilmiş ve Sempatizan adıyla Kafka Kitap etiketiyle okurların beğenisine sunulmuştu.

İlk tanıtımı geçen nisan ayında yapılan dizi uyarlamasında başroller Robert Downey Jr., Scott Ly ve Hoa Xuande’ye emanet ediliyor.

- Reklam -

Daha önce Euphoria ve Irma Vep gibi dizilerde beraber çalışmış olan HBO ve A24, yeni ve ses getirebilecek bir projede daha güçlerini birleştiriyor.

The Sympathizer Dizisi Yeni Fragman - HBO Max

Vietnam Savaşı’nın acımasız ve kanlı günlerinde geçen dizi; bir “casusluk gerilimi” ve “kültürlerarası hiciv” sözleriyle tanımlanıyor. Yapım Güney Vietnamlı mültecilerin arasında yaşarken bu topluluk hakkında casusluk yapmak zorunda kalan bir adamın mücadelesini konu alıyor.

Dizide Downey Jr., Ly ve Xuande’nin yanı sıra yanı sıra Alan Trong (The Tomorrow War), Nguyen Khan (Fatherhood), Toan Le (Bigfoot), Duy Nguy?n, Kayli Tran (Ambulance), VyVy Nguyen (Young Sheldon), Kieu Chinh (The Joy Luck Club) ve Ky Duyen’in performansları da yer alıyor.

The Sympathizer Dizisi Yeni Fragman | İzle

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Dizinin yönetmen koltuğunda ise Güney Kore sinemasının en meşhur filmlerinden Oldboy ile tanınan Park Chan-wook yer alıyor. Chan-wook aynı zamanda The Handmaiden ve Sympathy for Mr. Vengeance ile de adından söz ettirmişti.

Ünlü yönetmen iz bırakan filmlerin yanı sıra daha önce de televizyon yapımlarında görev almıştı. Güney Koreli sanatçı 2018 yapımı The Little Drummer Girl ile TNT’nin Snowpiercer dizilerinde görev aldıktan sonra kolları The Sympathizer için sıvamıştı.

The Sympathizer Fragmanı Max WBD

The Sympathizer dizisi 14 Nisan 2024 tarihinde başlıyor. Yapım Türkiye’de 15 Nisan’da BluTV üzerinden yayınlanacak.

Dizi hakkındaki ilk yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sora - Yapay Zeka - OpenAl

ChatGPT’nin Yaratıcısı OpenAI, Metni Videoya Dönüştüren Yapay Zekâ Aracı Sora’yı Tanıttı

Dragons of Eternity: Yeni Ejderha Mızrağı Kitabı - Margaret Weis ve Tracy Hickman

Yeni “Ejderha Mızrağı” Romanı “Dragons of Eternity” Geliyor