in ,

Yeni “Ejderha Mızrağı” Romanı “Dragons of Eternity” Geliyor

Ejderha Mızrağı evreninde geçen Dragonlance Destinies üçlemesinin son kitabı Dragons of Eternity okurla buluşmaya hazırlanıyor.

Dragons of Eternity: Yeni Ejderha Mızrağı Kitabı - Margaret Weis ve Tracy Hickman
- Reklam -
- Reklam -

Ejderha Mızrağı yeni kitap serileriyle genişlemeye devam ediyor. Margaret Weis ve Tracy Hickman imzalı Dragonlance Destinies’in üçüncü kitabı Dragons of Eternity duyuruldu.

Dünyaca ünlü masaüstü rol yapma oyunu Dungeons and Dragons evrenini temel alan Ejderha Mızrağı serisinin yeni üçlemesi Destinies, ilk kitabı Dragons of Deceit’i 2022 yılında okurların karşısına çıkarmıştı.

Margaret Weis ve Tracy Hickman’ın yeniden bir araya gelmesi açısından da serinin hayranları için özel bir yerde duran üçleme, Destina Rosethorn isimli karakterin babasını kurtarmak üzere giriştiği umutsuz bir macerayı konu alıyor.

- Reklam -

Serinin üçüncü kitabı Dragons of Eternity Destina Rosethorn’un macerasını noktalayacak ve böylelikle Ejderha Mızrağı evreninde yeni bir üçleme daha tamamlanmış olacak.

Dragons of Eternity - Margaret Weis veTracy Hickman

Ejderha Mızrağı Romanı “Dragons of Eternity” Zamanın Akışına Karşı Verilen Bir Mücadeleyi Takip Edecek

Penguin Random House’un sitesinde kitabın arka kapak yazısı şu sözlerle aktarılıyor:

“Destina Rosethorn ve arkadaşları doğumlarından yüzlerce yıl öncesine -Üçüncü Ejderha Savaşı günlerine- gönderildiğinde Destina’nın beraberinde taşıdığı Gargath’ın Gritaşı savaş alanına kaosu sürükledi. Böylece sadece savaşın değil tarihin de akışı değişti. Her şeyin başladığı Son Yuva Hanı’na geri döndüklerinde ise Destina ve arkadaşları bütün dünyanın değiştiğini gördüler. Kötülüğün güçleri toprakları karanlığa boğmak için bekleşiyordu.

“Zaman Nehri yükseliyor, önüne geleni katarak günümüze doğru akıyor. Destina ve dostları zamanın akışını düzeltmek için son bir umutsuz mücadeleye daha girişiyorlar. Eğer başarısız olurlarsa geçmişin değişmiş akışı, eskinin dünyasından hiçbir iz kalmayıncaya dek bugünü ele geçirecek.”

- Reklam -

Penguin Random House tarafından yayımlanan serinin üçüncü kitabı Dragons of Eternity 6 Ağustos 2024 tarihinde İngilizce okuruyla buluşacak.

Dragonlance Destinies üçlemesi henüz Türkçede yayınlanmıyor.

Dragonlance Destinies Üçlemesi Kitapları

  • Dragons of Deceit (2022)
  • Dragons of Fate (2023)
  • Dragons of Eternity (2024)

Dragonlance Ejderha Mizragi Dizi

Dragonlance TV Dizisi İptal Edilmişti

Joe Manganiello şubat ayının ilk haftasında uzun süredir üzerine çalışılan live-action Dragonlance uyarlamasının iptal edildiğini açıklamıştı. İptal kararının arkasında Hasbro’nun eOne stüdyosunu elden çıkarması ve Dragonlance D&D’nin kötü geçen 2022 performansı gösterilmişti.

Yeni Ejderha Mızrağı üçlemesi hakkında sizin görüşleriniz neler? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve daha fazlası için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Penguin Random House

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Ey İthaki bey :slight_smile: .

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Sympathizer Dizisi Yeni Fragman - Max

Robert Downey Jr.’ın Başrolünde Yer Aldığı HBO Dizisi “The Sympathizer”dan Yeni Fragman

Paul Neary - Çizgi Roman Sanatçısı

Çizgi Roman Sanatçısı Paul Neary 74 Yaşında Hayatını Kaybetti