in

Ridley Scott’ın Yeni “Gladiator” Filminde Başrol Paul Mescal Oldu

Paul Mescal, “Gladiator 2” filminde başrol oldu. Normal People dizisiyle çıkış yakalayan aktör, Ridley Scott’ın devam projesinin kadrosuna katıldı.

Paul Mescal, Gladiator 2 Başrol
- Reklam -
- Reklam -

Paul Mescal, Gladiator 2 filminin başrolü olarak kadroya katıldı. Ridley Scott, 22 yıl sonra Gladyatör evrenine geri dönüyor.

Oyuncu arayışlarının başladığı geçen günlerde gündeme gelen Gladiator 2 filminde, başrol tercihi belli oldu. 26 yaşındaki İrlandalı aktör Paul Mescal, devam macerasının başrolü oldu. Mescal, yapımda ilk filmde Connie Nielsen tarafından canlandırılan Lucilla’nın oğlu Lucius’a hayat verecek.

Hayranlar, 2000 yılında vizyona giren ve başrolünde Russel Crowe‘un yer aldığı Gladiator için bir devam filmini uzun süredir bekliyor. Ridley Scott da daha önce yaptığı açıklamalarda, Kolezyum’a bir kere daha adım atmaya istekli olduğunu sayısız kez dile getirmişti. 2020’de senaryo aşamasında olan Gladiator 2 filmi, Paul Mescal ile birlikte oyuncu seçimine başlamış durumda.

- Reklam -

“Gladiator 2” Kadrosuna Katılan Paul Mescal’ın Kariyeri Yükselişte

Paul Mescal, Sally Rooney’nin Hulu’da yayınlanan Normal People (Normal İnsanlar) dizisindeki performansıyla adından söz ettirmişti ve Primetime Emmy adayı olmuştu. Aktör aynı zamanda 2022’nin en çok konuşulan A24 işlerinden Aftersun‘da da başrol oynamıştı. Oyuncunun geçen yıl ses getiren bir başka performansı ise prömiyerini Cannes Film Festivali’nde yapan God’s Creatures olmuştu.

Paul Mescal, Gladiator 2

Ridley Scott yönetmenliğinde çekilecek yeni Gladiator filminin senaryosu geçen kasım ayında teslim edilmiş ve Mescal ile Scott arasındaki görüşmeler noktalanmıştı.

Lucius rolü için Mescal’ın yarıştığı diğer isimler ise Richard Madden, Timothée Chalamet, Miles Teller ve Austin Butler oldu.

Deadline’ın haberine göre Mescal filmde Lucilla’nın (Connie Nielsen) oğlu ve Joaquin Phoenix tarafından canlandırılan Commodus’un yeğeni Lucius’u oynayacak. İlk filmin sonunda anne ve oğul, Maximus tarafından kurtarılmış ancak Maximus yaralarına yenik düşerek hayatını kaybetmişti.

- Reklam -

Devam filmi, ilk maceranın sona ermesinden yıllar sonra başlayacak ve Lucius’un yetişkinlik çağında yaşadığı bir hikâyeyi anlatacak.

Gladiator 2 Başrol Arıyor

Russell Crowe‘a En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını getiren filmin devam hikâyesinde başrole kimin getirileceği merak konusu olmuştu. Gladiator 2 filminin vizyon tarihi ve detaylı konusu hakkında şu an için bir açıklama yapılmadı

Sizce Paul Mescal nasıl bir performans gösterecek? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum‘da paylaşmayı ve daha fazla sinema içeriği için bizleri Google Haberler üzerinden takip etmeyi unutmayın.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

En İyi Çöl Filmleri Listesi

Dune’dan Mad Max’e… İşte İzleyeni Susuz Bırakacak Çöl Temalı En İyi 10 Film

Stephen Amell The Flash Final Sezonu ile Arrow Rolüne Geri Dönüyor

Stephen Amell, The Flash Dizisinin Final Sezonu için Arrow Rolüne Geri Dönüyor