in ,

Zack Snyder’dan “Star Wars” ve “Dune” Serilerine Yeni Rakip: Distopik Uzay Operası “Rebel Moon”dan Yeni Görseller

Rebel Moon filmi için ilk bakış görselleri paylaşıldı. Zack Snyder’ın Netflix’te yayınlanacak galaksilerarası uzay macerasında geri sayım başladı.

Rebel Moon Filmi - Zack Snyder
- Reklam -
- Reklam -

Rebel Moon filminden yeni tanıtım görselleri yayınlandı. Zack Snyder’ın yeni Netflix yapımı konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor.

Henüz ön geliştirme aşamasındayken bir Star Wars yapımı olarak tasarlanan ancak daha sonrasında bağımsız bir yapıma evirilen Rebel Moon filmi, Yıldız Savaşları ruhuyla Akira Kurosawa’nın anlatılarını buluşturan bir perspektife sahip.

Zack Snyder - Rebel Moon Filmi

- Reklam -

Oyuncu kadrosunda Anthony Hopkins, Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Michiel Huisman ve Ray Fisher gibi isimlerin yer aldığı yapıma ilk bakış görselleri Vanity Fair aracılığıyla paylaşıldı.

Netflix’in yeni uzay operasına detaylı bir bakış imkânı sunan görseller; uzak galaksilerde geçen hikâyeye dair ipuçları veriyor. Bununla birlikte görüntüler Snyder’ın kendi tarzına dair kesitler de veriyor.

Zack Snyder - Bilimkurgu Filmi

Rebel Moon Filmi Star Wars Spin-off’u Olarak Tasarlanmıştı

Rebel Moon filmi galaksinin kıyısındaki barışçıl bir koloninin, zalim Naip Balisarius’un orduları tarafından tehdit edilmesiyle başlıyor. Gezegen halkı, gizemli bir geçmişe sahip Kora (Sofia Boutella) adlı bir kadını komşu gezegenlerden kendilerini savunacak savaşçılar bulmak için gönderiyor. Yapım da Kora’nın galaksiler arayışı yardım arayışını konu alıyor.

Kökleri Lucasfilm’in Disney tarafından satın alındığı 2012’den önceye dayanan yapım, orijinal senaryosunda Return of the Jedi’ın spin-off’u olarak tasarlanmıştı. Filmde Jedi savaşçılarının tehlikeli bir macerası işlenecekti.

Rebel Moon Filmi - Zack Snyder - Netflix

Beyaz perde yerine bir kez daha dijital platformları tercih eden Zack Snyder, son filmi Army of the Dead’de olduğu gibi yine Netflix ile çalışıyor. Yaklaşık 83 milyon dolarlık bütçesiyle bir dijital platform yapımından çok daha geniş imkânlara sahip olan Rebel Moon epik bir hikâyeyi ekrana taşımaya hazırlanıyor.

Rebel Moon - Zack Snyder

- Reklam -

Filmin oyuncu kadrosunda Djimon Hounsou ile birlikte Ed Skrein, Anthony Hopkins, Corey Stoll, Ray Fisher, Doona Bae, Michiel Huisman, Charlie Hunnam, E. Duffy, Staz Nair, Stuart Martin ve Cleopatra Coleman yer alıyor.

Filmin senaryosunda Zack Snyder ile birlikte Shay Hatten (John Wick: Chapter 4) ve Kurt Johnstad (300) imzaları bulunuyor.

Rebel Moon 2023 - Zack Snyder

Rebel Moon Filmi

Yeni Zack Snyder Filmi

Rebel Moon Filmi - Netflix Zack Snyder

Rebel Moon filmi 22 Aralık 2023 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Sizin Rebel Moon için beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından daha fazla haber için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for RolandDeschain RolandDeschain dedi ki:

    Bu film ilgimi çekti. Bence güzel olacak, takipteyim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sympathy for the Devil Fragmanı Yayında

Nicolas Cage’in Başrolünde Yer Aldığı Psikolojik Gerilim Filmi “Sympathy for the Devil”dan İlk Fragman

İyi Kitap Dergisi Son Sayı

“İyi Kitap” Dergisi 156. Sayısı ile Yayın Hayatına Son Veriyor