in

Netflix’ten Sürpriz The Sandman Bölümü: İki Farklı Bonus Hikâye Eklendi

The Sandman dizisine sürpriz yeni bölüm geldi. Netflix, Neil Gaiman’ın çizgi roman serisinden uyarladığı yapıma iki yeni bonus hikâye ekledi.

The Sandman 2 yeni bölüm
- Reklam -
- Reklam -

The Sandman dizisine sürpriz yeni bölüm geldi. Bu ay başlarında ilk sezonu yayınlanan ve kısa sürede popüler hale gelen yapım yeni iki hikâye ile macerasına devam ediyor.

Neil Gaiman’ın beğenilen çizgi romanlarına dayanan The Sandman, yıllarca bir live-action uyarlamaya kavuşmaya çalışıyordu. İlk başta sinema filmi için çalışmalar yapılsa da, sonunda Netflix üzerinden bir dizi olarak yeniden tasarlandı.

The Sandman, Destiny, Death, Dream ve Desire gibi evrenin en güçlü ailesi olan Sonsuz’ların hikâyesini anlatıyor. Esas olarak Morpheus, diğer adıyla Dream’in gözünden anlatılan The Sandman’in ilk sezonu, karakterin Dünya’daki 106 yıllık hapis cezasından kurtulması ile başlıyor. Krallığının yokluğunda enkaza döndüğünü keşfeden Morpheus, Düş Krallığı’nı yeniden kurmak için bir dizi maceraya atılıyor. The Sandman, yayınlandığı gibi Netflix’in en çok izlenen programlarından biri haline geldi ve Rotten Tomatoes’da %86 puan alarak genel anlamda sevildiğini gösterdi.

- Reklam -

Netflix, dizinin ilk sezonunun tamamını yayınlamış olmasına rağmen, bu yıl için yapımla henüz işinin bitmediğini gösterdi. Başka bir bölümün geleceğini gösteren bir söylentinin ardından Netflix, The Sandman’in sürpriz 11. bölümünü yayınladı. “A Dream of a Thousand Cats / Calliope” (Bin Kedinin Rüyası / Kalliope) başlıklı 2 farklı hikâyeyi içeren bonus bölümünün ilk macerası animasyon formatında, ikinci yarısı ise live-action olarak hazırlandı. Bu iki bölümlük hikâye koleksiyonunda, yeni bir dünya hayal eden bir Siyam kedisi ve umutsuzca ilhama ihtiyacı olan bir yazarın yolu Morpheus ile kesişiyor.

Söz konusu 11. bölüm için de bir fragman hazırlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

The Sandman 1. Sezon 11. Bölüm Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

11. bölümdeki ilk hikâye olan “Bin Kedinin Rüyası”nda, çeşitli kedileri ve karakterleri seslendiren yıldız isimler bulunuyor. Doctor Who yıldızı David Tennant ve eşi Georgia Tennant, Don ve Laura Lynn’i seslendiriyor. Grey’s Anatomy’den Sandra Oh Prophet’i, The Sandman’in yaratıcısı Neil Gaiman Crow ve Skull Bird’ü ve tanınmış aktörlerden James McAvoy ise Altın Saçlı Adam’ı seslendiriyor. Tennant, The Sandman evrenine giren tek Doctor Who oyuncusu değil. Aynı zamanda yol arkadaşı Rory’yi oynayan Arthur Darvill, “Kalliope”da Richard Mardoc’u canlandırıyor.

Söz konusu bölümün geleceği yanlışıklıkla sızdırılmış olmasına rağmen, hayranlar yıldızlarla dolu iki yeni hikâyeyi içeren bölümden oldukça memnunlar.

Sizler 11. bölülümü izlediniz mi? İzlediyseniz her iki hikâyeyi nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

yeni hellraiser filmi hulu

Yeni Hellraiser Filmi 18+ Yaş Sınırıyla Yayınlanacak

Keman Sesi - Komiser Montalbano Serisi #4 / Andrea Camilleri

Andrea Camilleri’nin Komiser Montalbano Serisi “Keman Sesi” ile Devam Ediyor