in

Yeni Hellraiser Filmi 18+ Yaş Sınırıyla Yayınlanacak

Yeni Hellraiser filmi için yaş sınırı belli oldu. Clive Barker’ın ünlü romanından bir kez daha ekrana taşınmaya hazırlanan korku klasiği, 18+ yaş sınırıyla yayınlanacak.

yeni hellraiser filmi hulu
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Hellraiser filmi izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. Yapımın yayıncı platformu Hulu, yeni Pinhead macerası için 18+ yaş sınırı uygulayacaklarını açıkladı.

İlk olarak korku ve fantazi yazarı Clive Barker tarafından 1986 yılında yayımlanan The Hellbound Heart (Cehennemlik Yürek) kitabı, yıllar içerisinde birçok uyarlamaya konu olmuştu. 1987’de Barker’ın yönetmenliğini üstlendiği Hellraiser filmi, uzun soluklu bir sinema serüveninin kapılarını aralamıştı. Hellraiser markası için bugüne dek toplam 10 film çekilirken Pinhead karakteri de popüler kültürün ikonları arasına katılmıştı. Hikâye son olarak 2018’de Judgment ile izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Şimdi ise yeni bir macera ile Hellraiser geri dönmeye hazırlanıyor. Yeni film uyarlaması, daha önce Netflix’in The Ritual’ını ve Rebecca Hall’lı korku filmi The Night House yapımlarını yöneten David Bruckner tarafından yönetiliyor. Bruckner ayrıca The Night House’u kaleme alan yazarlar Luke Piotrowski ve Ben Collins ile yeniden bir araya geliyor. Eserin yazarı Clive Barker da filmde yapımcı olarak görev yapıyor ve Cehennemlik Yürek romanının daha sadık bir uyarlaması olduğu söylenen yeni film için önemli bir yardımcı görevi görüyor. Filmde yer alan oyuncular arasında Goran Visnjic, Hiam Abbass, Selina Lo, Brandon Flynn, Adam Faison ve Jamie Clayton gibi isimler bulunuyor.

- Reklam -

Yeni Hellraiser Filmi Yayın Tarihi Henüz Açıklanmadı

Yeni Hellraiser Filmi Yayın Tarihi

Bloody Disgusting’in haberinde yeni Hellraiser uyarlaması için 18+ yaş sınırı koyulduğu bildirildi. Bol kanlı, korku ve şiddet dolu, dil açısından sert, cinsel içerikli ve çıplak sahnelerin yer alacağı yapımın Hulu’nun bu kararı almasında etkili olduğu belirtildi. Söz konusu derecelendirme, şiddet ve vahşet gibi yoğun bir nitelik listesiyle gelse de filmin içeriğinin açıklaması, hayranların seriden bekledikleriyle aynı doğrultuda görünüyor.

Hellraiser serisinin hayranları, kana veya vahşete her filmde bol miktarda sunduğu için yabancı değil. Karakterler genellikle acımasız sonlarla karşılaşıyorlar. Örneğin Frank Cotton’un korkunç bir sahnede vücudunu yırtıp parçalayan kancalarla ölmesi gibi. Serinin sunduğu şeylerin çoğu bazı izleyiciler için çok sert gözükse de, filmlerin özel bir hayran kitlesi olduğu aşikar.

- Reklam -

Hulu Original yapımı için henüz bir yayın tarihi belirlenmedi. Yapımın Türkiye’de Disney Plus üzerinden izleyicilerin beğenisine sunulması bekleniyor.

Siz Hulu üzerinden yayınlanacak yeni bir Hellraiser filmi için heyecanlı mısınız? Beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Bloody Disgusting

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Bi zahmet, lütfen! Hellraiser bu. :smiley:

  2. Avatar for Librocubicularist Librocubicularist dedi ki:

    Değil mi? Nihayetinde ruhumuzu parça pinçik edecekler. :smiley:

  3. Avatar for Oni Oni dedi ki:

    Cehennemlik Yürek hikayesine pek sadık olmayacak gibi, keza pinhead’imiz bu sefer bir kadın! :upside_down_face: (Teorik olarak cehennem rahibi olan pinhead’in cehennem rahibesi olmaması gerekiyor)

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

One-Punch Man 3. sezon

One-Punch Man Animesinde 3. Sezon Duyuruldu

The Sandman 2 yeni bölüm

Netflix’ten Sürpriz The Sandman Bölümü: İki Farklı Bonus Hikâye Eklendi