in ,

“Yellowstone” Final Sezonu için Planlanan Bölüm Sayısı Artırıldı

Yellowstone 5. sezon 2. kısım bölüm sayısı güncellendi. Final için gün sayan Paramount Network yapımı, hikâyesini daha geniş bir şekilde tamamlayabilecek.

Yellowstone 5. Sezon 2. Kısım Bölüm Sayısı
- Reklam -
- Reklam -

Yellowstone 5. sezon 2. kısım çalışmaları devam ediyor. Paramount Network imzalı modern Vahşi Batı draması ekranlara veda etmek için gün sayıyor.

Yaratıcı koltuğunu Taylor Sheridan ve John Linson ’ın paylaştığı Neo-Western türündeki Yellowstone dizisi hikâyesini anlatmaya 2018 yılında başladı. Kevin Costner’ın başrol ve yapımcı olarak dahil olduğu yapım, 5. sezon finaliyle izleyicilerine veda edecek.

Bununla birlikte Paramount’un Yellowstone planları hız kesmeden şekillendirilmeye devam ediyor. Daha önce Dutton Ailesi’nin geçmiş yıllara uzanan hikâyelerini takip eden 1883 ile 1923 dizileri ile Yellowstone evreni kendisine geniş bir anlatı dünyası kurgulamıştı. Son olarak ise ana diziden sonrasını konu alacak yeni bir spin-off için çalışmalar başlamış ve başroller için Matthew McConaughey ve Michelle Pfeiffer ikilisi ile görüşülmüştü.

- Reklam -

Yellowstone 5. Sezon 2. Kısım Bölüm Sayısı - Paramount

Dizinin spin-off’ları her ne kadar eleştirmenlerden yüksek notlar almayı sürdürse de birçok hayran ana dizinin büyük finalini görmek için sabırsızlanıyor. Yellowstone 5. sezon birinci kısım prömiyerini Kasım 2022’de yapmış ve 1 Ocak 2023’te yayınlanan 8. bölüm A Knife and No Coin ile sezon arası vermişti.

Yellowstone 5. Sezon 2. Kısım Bölüm Sayısı Güncellendi

Şimdi ise geri dönüş çalışmaları hız kazanıyor ve final sezonu için planlanandan daha fazla bölümün hayranları beklediği bildiriliyor.

Emmy adayı dizide Kevin Costner tarafından canlandırılan John Dutton’ın gençliğini oynayan Josh Lucas, Dutton Ailesi’nin epik hikâyesinde final için ilk planlanandan daha fazla bölüm olabileceğini açıkladı. Lucas daha önce John Dutton’ı kendi spin-off’unda canlandırmaya devam etme arzusundan da söz etmişti.

Yellowstone 5. Sezon 2. Kısım Dutton Ailesi

Apple TV+’ın Palm Royale isimli mini dizisinin galası sırasında Deadline’a konuşan Lucas, dizinin güncel durumu hakkında son gelişmeleri aktardı. Oyuncu, dizinin yaratıcısı Taylor Sheridan’la yaptığı görüşmelerin ardından 5. Sezon 2. Kısım için genç John Dutton rolünü bir kez daha üstlenmeyi beklediğini belirtti ve şunları kaydetti:

- Reklam -

“Birkaç ay önce Taylor’a mesaj attım ve, ‘Hey dostum, dizide çalışmayı çok sevdim,’ dedim. O da, ‘Geri döneceğiz,’ dedi. Sanırım on ya da daha fazla bölüm çekeceğiz ve hikâyeyi  bu şekilde tamamlayacağız.”

Yellowstone 5. sezon 2. kısım için önceden belirtilen bölüm sayısı 6’ydı. Lucas’ın açıklamasıyla hayranların en az 10 bölüm daha Neo-Western dünyasında maceralara atılabileceği böylece ortaya çıkmış oldu. Bu adımla birlikte final sezonu toplamda en az 18 bölümden oluşmuş olacak.

Lucas’ın genç John Dutton olarak geri döneceği kesinleşirken Costner ve Sheridan arasındaki anlaşmazlık nedeniyle Costner’ın yapıma geri dönüp dönmeyeceği belirsizliğini koruyor.

Yellowstone 5. Sezon 2. kısım bölümlerinin 2024’ün sonunda Paramount Plus’ta yayına başlaması bekleniyor.

Yellowstone 5. sezon bölüm sayısının artırılması, sizce finali nasıl etkileyecek? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for kuklacini kuklacini dedi ki:

    Sevdiğim bir diziydi ekranlara veda etmesi üzücü.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Euphoria 3. Sezon Çekimleri - Sydney Sweeney

Sydney Sweeney, “Euphoria” 3. Sezon Çekimlerinin Yakında Başlayacağını Duyurdu

Oh. What. Fun. Film - Michelle Pfeiffer

Başrolünde Michelle Pfeiffer’ın Yer Aldığı Noel Komedisi “Oh. What. Fun.” Geliyor